156

Анонимен

преди 2 години

Браво,но има опасност референдума да бъде манипулиран.Има друг начин и той е съда в БГ да се самосезира да си свърши работата като отмени тази заповед и последващи такива включващи насилствена вакса и геноцид и всичко приключва!!!

155

Анонимен

преди 2 години

Водещите по Нова са откровено подкупни, а Викторчо е и некадърен.

154

Анонимен

преди 2 години

Костадинов ще ви разкаже играта. Грешка направихте, че го пуснахте в парламента. На негов фон си личи още по- що за стока сте.

153

Анонимен

преди 2 години

Г-да от редакционния екип на dnes.bg, бихте ли ми обяснили как така в другите сайтове написаните от мен кавички не излизат в изпратения текст, а в другите сайтове няма проблеми. Виждам в другите коментари кавички. Вие ли определяте кога да има кавички и кога - не?

152

Анонимен

преди 2 години

Махни бисквитките. Който следи с бисквитки в ада да гори, ай си.

151

Анонимен

преди 2 години

За какъв референдум бълнува Костадинов?! Каквото важи за обикновените хора, сред коита са немалко завършили виСШе, а не виШО образование -инженери, математици, ИТ специалисти, лекари и т.н., същото изискване трябва да важи и за депутатите! Те да не са хванали Господ за .

150

Крум

преди 2 години

Тоя дето открадна субсидията ли ми говори за чест? Тоя дето се разведе фиктивно за да си спаси имотите? Тоя дето смени няколко партии за да се докопа до властта? Докато има балъци, ще има и тарикати като тоя!

149

Пич

преди 2 години

Гледах го този *** сутринта по Нова. Твърдеше, че едва ли не пандемия няма и хората по принцип в България така си умирали. Макар че водещите му показаха статистика, как от началото на ковид-а смъртността в страната е скочила главоломно. Ама той все едно и също си повтаряше. Не даде никакви решения как да се справим с болестта, как да разтоварим болниците от наплива или да опазим хората. Само дето мерките в България му пречеха, дори да са най-леките възможни.

148

Без такива

преди 2 години

Офф, какъв референдум - волята на народа е изразена - масов отказ от ваксинация и отказ от гласуване! Референдумите се фалшифицират, не ни набърквайте в политическите си машинации!

147

Анонимен

преди 2 години

И като правиха референдум за,, БЕЛЕНЕ,, референдум на Слави и кво? Нищо!! Губене на време и пари. А, мнението ми за зелените сертификати е търговия с власт, за власт и пари. Тези здравни въпроси на обикновения българин са непознати, неясни. Това да изяснят здравните работници и да решат кое е по доброто,, със,, или,, без,,?????

146

нЕкой си

преди 2 години

Костя, костя.. *** за зеле не става от теб. Д_еба русоробския ти антиваксър. Само гламаутниците гласуваха за теб, същия си като оня д_ебил волен

145

Анонимен

преди 2 години

Както казва игуменът на светогорският манастир ,,Есфигмен",Хората протестиращи срещу ваксините и всичко около коронавируса са хора винаги протестиращи за нещо ,такива хора са изгонили Христовият дух в себе си и търсят поводи за омраза.Такъв е и К.Костадинов ,мразещ но не предлагащ нищо реалистично и здравомислещо.Ако слушаме само него и Мангъров в България нямаше да има никаква ваксинация и никакви мерки срещу коронавируса ,но за сметка на това по 1000 починали на ден от тази болест!

144

Анонимен

преди 2 години

Тоя показва мускули)а бря патриота ,в Швейцария и имаше референдум ,потвърдиха сертификат ,нали за депутати не важел ,явно никой не е ваксиниран,с нас ни глобяват и натискат за ваксиниция

143

Иван

преди 2 години

Руските националисти искат референдум такъв абсурд има само в България доживяхме да имаме маргинална партия в парламента вкарана от по малко от 5 процента *** която ще се ояде Костя ще стане още по богат и партийката ще изчезне както стана с Атака

142

до 157

преди 2 години

*** си ти и майка дето те е родила. кажи сега защо е ***. защото може да върже повече от две интелигентни изречения на кръст ли? защото не можете да му оборвате тезите ли? паляци плювачи, фенбойчета на хей бандата на кокорчо.

141

Анонимен

преди 2 години

швейцарците образовани... средностатистическият швейцарец е *** като гьон и послушен като добиче. имат 4 медийни къщи които държат всички вестници а телевизията им е по зле и от нашата. ППС риалити шоутата са им бетер от нашите по липса на благоприличие. та тези овце са в ролята на труман в шоуто на труман и скоро им предстои събуждане.

140

Германец

преди 2 години

Ретко проззто създание. Не се учудвам, че го харесвате. Че и в парламента го вкарахте.

139

Анонимен

преди 2 години

Хубаво референдум, ама само да не се гласува с машините, че там нещата вече видяхме как стават...

138

Суверен

преди 2 години

Костадинов ми става все по-симпатичен.Предполагам и на Вас.

137

Анонимен

преди 2 години

Има излишък в бюджета, дайте да си правим референдуми за кефа на зловредната, корумпирана кремълска маша, че да похарчим някой и друг милион.