141

Въпрос

преди 2 години

Случайност ли е че тези 6 страни са на хранилка на ЕС?

140

Анонимен

преди 2 години

Ако ваксините бяха "най-ефективното средство срещу пандемията" в силно ваксинираните общества вече щеше да е приключила. Кога най-после ще си признаят скапаните политици, че пандемията няма да я преборят. После да си признаят, че цялата пандемия беше за да се оядат разни милиардери и да се затрие средната класа и накрая да ни оставят да съберем отломките от иконимиката и да се опитаме да заживеем някак отново?

139

Анонимен

преди 2 години

Глупости! Няма никаква релация между % ваксинирани и интензивността на разпространение на Ковид по света!

138

Анонимен

преди 2 години

"Тя отбеляза, че 1/3 от хората в ЕС не са ваксинирани и това трябва да се промени бързо."-- еврокомисарят по здравеопазване Стела Кириакидис -- очевидно кукла на конци, на която се диктува да говори определени неща. Световната здравна организация е завладяна от глобалистите и цялата истерия е подчинена и се налага от един център. Оттам се командва впръскване на нови щамове -- една от целите е намаляване на световното население, без св. война. Останалите живи ще бъдат чипирани, ако планът успее.

137

Анонимен

преди 2 години

Всичко е относително, това което е много добро за едно нещо, за друго нещо е много лошо. Освен това се разбра, че това не са ваксини в истинския смисъл на тази дума, постоянно се променят дефиниции в медицинската практика на база неясни критерии.В момента в сащ текат разкрития за главния им вирусолог, който е скрил важна информация за финансиране от сащ на експерименти в лаборатория в Ухан, Китай. Обвиняват го, че е причинил смъртта на милиони.

136

Ваксините заразяват

преди 2 години

Опасно е, останалите може да се събудят!

135

Анонимен

преди 2 години

ЗАЩО ДА СЕ БОДЕМ НЕ РАЗБРАХ - ЩОТО НЕ ВЪРШАТ НИКАКВА РАБОТА ПЪРВИТЕ 2-ИГЛИ И БУСТЕРА, А СЕГА ПОДКАНВАТЕ В НЯКОИ ДЪРЖАВИ И 4-5-ТА ИГЛА ЕВЕНТУАЛНО С ОБЕЩАНИЕТО, ЧЕ ТЕ ЩЕ СРАБОТЯТ.ЩОТО ПЪРВИТЕ САМО НАВРЕДИХА /МИОКАРДИТИ, ТРОМБОЗИ И ВСЕ ТАКИВА КРАСОТИ ОТ ВИСШ ПИЛОТАЖ/ НАПРАВО ДЕТО СЕ ВИКА ДА СИ ГИ "ПОЖЕЛАЕШ" ЗА КОЛЕДА

134

Анонимен

преди 2 години

най якия коментар на 128 Браво пич ай да ги видим ко ще направят тия Паи хо пати!Няма се бодна и тва е ще ги коля само се ипитат ще умра да ме застрелят в концлагер ама няма си сложа печата на антихриста!

133

Омерзена

преди 2 години

Жена съм.С цялото ми (не)уважение към еврочиновниците като цяло и към Стела Кириакидис в частност - що не правиш като вятъpа?

132

Мда

преди 2 години

Жена съм. С цялото ми уважение към Стела Кириакидис - що не правиш като вятъра?

131

Силвио Фратев

преди 2 години

Единсвената жертва на ковид19 това е...Демокрацията, вечна и памят

130

До 137

преди 2 години

И не само това, ще те убият с ваксина, но ще те спасят от ковид!

129

Анонимен

преди 2 години

Милиони по света умират от глад,но ТЕ ще ги ваксинират за да не умират от ковид,***!!!!

128

Анонимен

преди 2 години

"В шест държави от ЕС ваксинираните против COVID са под 55% от пълнолетните и това създава заплаха за останалите европейски страни..." Е те останалите нали са много ваксинирани ,от какво още ги е страх ,че чак и заплаха има тях ?

127

до 134

преди 2 години

Хич да не ти пука.Важното е ,че сме от горната страна на плоската Земя,че иначе ще паднем някъде в космоса.

126

Ямболски цървул

преди 2 години

На такива чавки като тази- директно чистачка в някое училище!

125

Анонимен

преди 2 години

Празни приказки без никакви научни обоснования. Вече толкова информация има за пагубните ефекти на тези инжекции и за съдържанието им, за дългосрочните ефекти времето ще покаже, но съдейки по съставките инжектираните имат 1-4 години. Фактът че токова ги насилват над хората тези инжекции показва че имат алтернативен мотив. Почнаха да говорят за премахване на нюрнбергския код, не че го спазваха до момента. За съжаление вече сме в началото на фа6истки световен режим.

124

Анонимен

преди 2 години

Не е грях да убиеш репптил или сатанист. Спомнете си за изкарването извън града и наказанието с камъни в Ст. Завет.Като не им наложихме нашият си фашизъм, сега те ни налагат своя си.Убивай враговете си докато е време.Иначе ще дойде време, те да те погнат...

123

В.

преди 2 години

Има пред вид опасни защото имаме ръст на износа и радтеж независимо от ограниченията, за разлика от тях.Трябва да благидарим на много работещи неваксинирани.

122

Анонимен

преди 2 години

Тази комисарка също е заплаха. Мисли си, че хората забравиха колко е некадърна. Не прочете договора с Астра Зенека и това струваше седмици закъснение на ваксинационната програма.