52

До 60

преди 2 години

Щом тънката насмешка изписана по лицето на Путин ти прилича на "страхопочитание", значи определено трябва да внимаваш с "холандките".

51

Анонимен

преди 2 години

Путин го гледа със страхопочитание и на лицето му се чете тих ужас

50

Анонимен

преди 2 години

Байдън Не се интересува от Украйна, като цялост и Държава, а се интересува единствено и само,като територия и плацдарм срещу Русия

49

Анонимен

преди 2 години

Дали дядо Джо си дава сметка защо Москва ще нахлуе в Украйна?А изводът е ясен,в межд. политика престижа е свързан със силата.Америка се доказа като слаб играч с Байдън и напусна позорно Кабул.Байдън не си даваше сметка,че ситуацията ще последва като разпад на домино.Жалки политици и експерти има вече в Сащ.

48

Празни приказки

преди 2 години

Краварите са се загрижилли за Украйна като лисицата за кокошките. Тука какъв пробив в позициите може да има?

47

ни са знай

преди 2 години

Очаквам Путин в скоро време да приближи още 1000000 воеенни до границите с Украина като знак за доброто общуване с Америка и Европа!

46

тито

преди 2 години

До ДаЖивееВовата , коментар 31......Вовата на гръб да си го носиш , щом толкова му се възхищаваш . Вземи си еднопосомен билет за "ширака страна мая радная" и се успокой !

45

VVVVVVVVVV

преди 2 години

НЕ СТЕ КАЗАЛИ НАЙ ВАЖНОТО ...ЧЕ РУСКАТА ЗАПЛАХА Е ПАК НЯКАКВА ЩАТСКА ИЗМИСЛИЦА .. УКРАИНСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ НЕ ВИЖДА НИЩО ПО РАЗЛИЧНО В ДВИЖЕНИЕТО НА РУСКИТЕ ВОИСКИ СЕГА И В ТЕЗИ ПРЕЗ АПРИЛИ ЧЕ БАЙДЪН ЗАПЛАШВА ДА ИЗКЛЮЧИ РУСИЯ ОТ SWIFT СИСТЕМАТА ,,,, НЯМАМ ДУМИ ...ГОРКАТА ЕВРОПА .... ТОЯ ДАЛИ НЕ Е АГЕНТ НА ПУТИН

44

Hypokrite Putin

преди 2 години

Ами защо не пуснеш референдмуче на чечнци, татари и и другите народи в Кавказ и Сибир?

43

Полезна е я

преди 2 години

Путин сигур е свършил едно друго, докато Байдън си е подремнал за час два.

42

Анонимен

преди 2 години

Мразя комунисти, но спокойствие ме обзема като гледам, че русофили влизат във властта и от тях зависи дали ще има правителство и колко ще го има. При тия международни изгъ*зици е добре нашата политика да зависи от мнението на русофилите. Дано само се кротнат и не повторят старите грешки, че ще трябва да ги измитаме. Но е супер, че партиите които са вътре, зависят точно от тая част от народа, които са русофили.

41

Анонимен

преди 2 години

45 ти образованието си от сериалите Далас ли си го получаваш! Боже мили. Сега остана да ми кажеш, че американците спите спокойно защото капитан Америка и Железния човек летят нощем над щатите и патрулират срещу лошия Ултрон. А като се изморат лигата на Отмъстителите поемат смяната с Харли Куин за колорит. Ха ха. Моля те продължавай да вярваш във същото.

40

Ха-ха

преди 2 години

Може и са очаквали Русия да се предаде? Сега, 7 г след като Русия устоя на американския натиск и е много по-подготвена за нови битки е абсурдно да се очаква отстъплението и. А и самите САЩ вървят само надолу. Времето работи за Русия. Е, за Китай работи повече, но то е друга тема.

39

Waffen SS

преди 2 години

Мъка ,еврогейска,демократична и неолиберална.Голяма мъка.Както се казва еднополюсният свят ,отдавна го няма и в това е болката,а колко до ЕС ,той е пудела на САЩ

38

Анонимен

преди 2 години

39 ти наистина ли мислиш че Ердоган ще се съюзи с представителите на политическата партия на дедо Джо, която пробва да му спретне вътрешен преврат преди години? Тогава Русия му помогна, а партията на дедо Джо се пробва да го замени с един американски турчин. Помните ли го това? Ердоган може да е всякакъв, но помни като слон. А от това следва, че няма гаранция как точно ще се извъртят натовските турски оръжия.

37

българин

преди 2 години

До: номер 20 Вземи си твоите факти и си ги сложи там, където Слънцето не може да огрее!САЩ са държава богата на петролни залежи и това не е тайна, явно само ти не го знаеш.Поне да беше гледал сериалите "Далас" или "Династия".Американците понеже не са толкова глупави си пазят своите залежи и купуват петрол от други държави. Всеки един момент могат да си ползват своите.Плашенето с кранчета-мранчета са блянове на побъркани хора!А напоследък дори Саудитска Арабия инвестира във фотоволтаици!

36

Waffen SS

преди 2 години

Ами Крим е руски.Представители на Крим са в руската дума, средствата за Крим са от руският федерален бюджет, при референдума 90% от населението гласува за присъединяване към Русия, като в това число влизят и Украински граждани.

35

Анонимен

преди 2 години

38 умнокрасивичък си ти! Вчера ИНДИЯ купи оръжие от Русия и подписа договор с тях. Оръжието включва високотехнологични ракети с широк обсег, които покриват огромен периметър. Договорът беше подписан вчера, при среща очи в очи между Вовата и индийския премиер. Индиеца с такава любов и признателност прегръщаше Путин, че в къщи се свяхме че прилича на едновремешните български соц лидери. Но е факт, такъв договор има и е с вчерашната дата! Разбирате какво значи този съюз, нали?

34

Браво!

преди 2 години

Значи Путин не е успял да пробие демокрацията с империалистичните си "планове"!

33

Анонимен

преди 2 години

Русия ще купува технологии от Индия??!! Не се учудвам!