93

Анонимен

преди 2 години

Ей стъкмистиката поне да бяхте ги закръглили на 2300. И вие като цените по магазините започнахте. Все от някъде щяхте да намерите още един заразен. Тъй де.

92

Вакс Ваксов

преди 2 години

Антидиотите не са хора!!Така че правилната новина е :"Трима човека починаха с КОВИД"...

91

Конкретно

преди 2 години

Болни или носители/заразени .При менингита от което почина детето в софийската ЦДГ носители/заразени са 40% от населението или около 3 милиона...И при СПИНа е така носител и болен са две различни неща.

90

Статистика

преди 2 години

Статистиката за България дава парадоксални резултати. Вероятността човек с придружаващи заболявания заради Ковид-19 да влезе в болница или да почине е по-малка в сравнение с вероятността при здравите хора. Това е точно обратното на масово разпространеното мнение. За ваксинирането статистиката показва, че ваксинираните се заразяват 4 пъти по-рядко и умират 23 пъти по-рядко от неваксинираните.

89

До Програмист

преди 2 години

Ей, мира нямаш! Постваш, после си ругаеш постовете, после си отговаряш на ругатните... Какво не прави човек за по 20 ст на пост суха пара! Дерзай! Пиши! Успех.

88

Анонимен

преди 2 години

Така съобщено бягате от отговорност. Какво съобщавате с тези 103 броя починали за денонощието? Това общата смъртност за денонощието ли е? Това са починалите с Ковид или починалите от Ковид. Коя болница айде ми кажете води статистика на такива от Ковид и други заболявания? Всички ли болници водят такава статистика?

87

Анонимен

преди 2 години

Дайте статистика болница по болница колко са влезнали с корона и колко не са излезнали. Нека видим къде колко могат докторите, защо се крие такава информация.

86

до Цървул

преди 2 години

е и 1000 да са, са 2,5%грешка, само че и ти не си наясно колко са и тиксш само два слупая на 28000

85

до 105

преди 2 години

не е нужно да забелязваш, производителя го е обявил, 85/92% ефективност, тоест и при 100% ваксинирани ще има 15% с пробив във ваксината. Кое не ти е ясно че подскачаш толкоеа.

84

до 105

преди 2 години

искаш да кажеш увеличава се броя на фалшиви сертификати, като първо, но пък намаля процента с ваксина умреми.

83

Анонимен

преди 2 години

Забелязва се интерена тенденция. С нарастването на процента на ваксинираните в България малко по малко нараства и процента на ваксинираните, които са заразени или влизат в болница.

82

Цървул

преди 2 години

До до 54 Бате , повече са "грешките"

81

Анонимен

преди 2 години

До vlady - Аз го карах , само със загуба на вкус и мирис, и лека умора . Не ми пречеше да излизам и да си пазаря . Нямаше и смисъл да оведомявам личния лекар, че и без тва всичко се пише КРУМИД !

80

Ха

преди 2 години

До ФактЕх, че си забавен, ей :))) 70% от хората го карат леко, 20% сигурно и не излизат, а останалите са лабилните, които така смело се ваксинират по 3-4 пъти :))) Но това в медията няма да го разбереш ! Работя в болница и вярвай ми , всичко се пише на опасния ГРИП !!! Нали трябва да се взимат +1000лв ...

79

До vlady

преди 2 години

Защо не си направиш труда да видиш колко процента от починалите са с някакво заболяване и да видиш процента с това заболяване и сред цялото население на тази възраст, примерно над 60 години? После прави изводи.

78

vlady

преди 2 години

До БисерГъскатаБеленеНапротив-българите са достатъчно умни за да избегнат недодяланите псевдоваксини с тежки странични реакции без пълноценен имунитет. Ваксина която не съдържа цялата обвивка на вируса няма как да работи и само предизвиква нови мутации за да се преодолее. Преболедуването е по-безопасно за хора под 40 години без хронични заболявания и дава висококачествен естествен имунитет срещу всички компоненти на обвивката на вируса.

77

Факт

преди 2 години

Общо 103 починали, от които 3 ваксинирани и 100 неваксинирани. Ако се бяха ваксинирали, всички или почти всички от тези неваксинирани щяха да са живи

76

Алекс

преди 2 години

Не знам защо България се определя като антиваксърска държава след като само за едно денонощие са поставени почти 18 000 ваксини.

75

Перничанин

преди 2 години

Важното е както каза министъра, че сме се справили без локдаун.

74

Анонимен

преди 2 години

А колко от починалите са пушачи, пиячи, затлъстели със занемарен начин на живот?