48

Бьесьепье

преди 2 години

Пак те преметнахме народе !

47

А я

преди 2 години

Вижте големия протестър Хаджи Генчо колко е напред с материала ! Сигурно затова се е чувствал толкова "възмутен, низвергнат и онеправдан" при управлението на Герб !

46

Ми.Неков

преди 2 години

Искам да съм като Бойко Рашков, той е моят идеал ! Трябва да развиваме българската култура точно в тази насока !

45

Флирт

преди 2 години

Ох, сиромаси живи да ги оплачеш,предлагам да им съберем капачки за да ги подпомогнем

44

Анонимен

преди 2 години

А диван паша , кога ще декларира , и ше декларира ли и офшорките си.

43

Анонимен

преди 2 години

Абе ние сме много озлобял народ.

42

Анонимен

преди 2 години

Всички тези декларации са доброволни и изобщо не са пълни. Всеки е крил много.

41

Анонимен

преди 2 години

Бойкикев нали беше по протестите или шоуто с лодката от Бургас до Росенец е получил скромните 75 + 16 кв.м. в Белгия. Как няма да му е трън Гешев, и аз да съм прокурор веднага започвах проверка, като се има предвид, че през 2017 до април 2021, благодарение на "компетентността" Бойкикев нямаха субсидия, не е известно в този период да е имал доходи и през 2021 декларира покупка на имот в Белгия, Гешев и Цацоров спите.

40

Те пацифистите:

преди 2 години

Си мислят, че тоя свят и вселена са някаква идилия, която оръжията разрушават. Но в някой случай се вижда ползата от такива бойни томахавки. Свещено оръжие става томахавката за България. Само една томахавка реши проблем, който сто години не успяхме да решим. Сега има и довършителни работи!

39

Велик е Маниту!

преди 2 години

Да е имало учения на 2500 км радиус! Учения , обучения - стават малки грешки - няма виновници господа! Напротив имайки предвид какво ще намерите оператора е за медал!Велик е Маниту, велика е томахавката му!

38

Анонимен

преди 2 години

Нито дума за Борисов, че не е подал декларация. Нито дума за Карадайъ, че придобил къща за 600к и т.н.

37

Велик е Маниту!

преди 2 години

Трябва да знаете томахавката на Маниту е вулгарен дисплей на унищожителна мощ. Гледаш идилична картина - арийчета си играят , други арийчета запалили камината почиват вино и се чудят как да се забавляват. Мирно, спокойно и изведнъж сатъра от небето пада и цялата идилия бива разпарчетосана! Маниту не е като тоя страхливец да прави малки мръсни изтезания върху цяло племе двадесет години!Маниту вади томахавката и сбогом на малките садисчета и серийни убиичета...

36

Велик е Маниту!

преди 2 години

5,56 метра томахавка с 450 килограмова бойна глава с модификации различни. Страшна томахавка. Звънти звънче - зън, зън, зън - е вече не звъни звънче, ама и 90 процента от чудовището на Виктор Франкенщайн не звъни ...

35

Велик е Маниту!

преди 2 години

Изял вълкът звънче и звънти. И хвърлил Маниту томахавката по където се чуло звън, звън ... Та големия въпрос е Маниту дали си е изпуснал томахавката или е хвърлил томахавката!Или е взел томахавка назаем от Ошиии Маниту!Или му свили добрата томахавка, а той си направил нова!

34

Анонимен

преди 2 години

Боко не притежава нищо.Той е беден като канцеларска мишка.Жив да го ожалиш.Затова и не си е подал декларация.Само един зайчарник,ама какъв!Златни зайчета си играят с пачки ,вместо с играчки.

33

А нищо не знам:

преди 2 години

Поредица от малки грешки и неточности предизвикаха Маниту да си изпусне томахавката и няма виновни. Откъде ли ми е познато това! По - интересното се случва, когато Маниту отива да си прибере томахавката и вижда къде е паднала. И разбира, че томахавката му направила малка беля , но какво намерил около малката беля ужасило Маниту!

32

бг

преди 2 години

много бедни тез бе

31

Анонимен

преди 2 години

Голямата гавра с избирателя! Занимават го с н'екви гoлтaци сиромаси! Та дyпeтaтите били гoли, боси и бедни, вече няма защо да се чуди избирателят, защо първата им работа е да си вдигнат заплатите! Ще започнат ли да разискват вече този въпрос. Време е!

30

a

преди 2 години

И малките деца знаят, че тези декларации са пълна порнография. Първо, че досега нито един депутат не е бил наказван за невярна декларация. Второ, трябва да се знае какво имущество имат всичките им роднини (поне най-близките - дъщеря, син, майка, баща, брат, сестра). Всичко друго е алабаланица.

29

А какви имоти?

преди 2 години

Са на Сакскобурга.Симеон II се мисли за много умен, но като му каже човек: Велик е Маниту дори когато си изпусне томахавката , особено като си изпусне томахавката почва да говори странно изречение: "Те не трябваше да са там!" И повтаря така много време!