39

ББ

преди 2 години

кога ще осветлите и осъдите борисов г-н Байдън,до кога осъден по Закона Магнитски ще може да е депутат...до кога двойни стандарти г-н Байдън,до кога децата на САЩ ще жертват животите си за слабата ви и беззъба политика???...света ни не е от вчера!кого лъжете?дела...дела...никой не ви вярва....губите подкрепа...бях доброволец в Армията на САЩ...политиците сте...деца на дявола...няма да ви следваме,Бог ни е дал животите!

38

ИМАШ 19 ИМОТА...

преди 2 години

КОРУМПИРАН ЛИ СИ..??.......

37

Анонимен

преди 2 години

Щом са държавни служители, значи са от шайката на Фигуранта... Изобщо не съм изненадан. Единият със сигурност е Дамаджан ЧашкоФ.

36

Анонимен

преди 2 години

До Свобода на словото В щатите ги знаят, а в БГ са скрити ------ спонсори на Радев са, някакси е кофти да ги кажат.

35

Няма от ГЕРБ !

преди 2 години

Васил Божков, Делян Пеевски и Илко Желязков са тримата санкционирани и техни 64 фирми !

34

Анонимен

преди 2 години

И после що Бг била на последно място в света по свобода на словото. Че то медиите в Китай и Северна Корея са по свободни и обективни вееее!!!

33

Пипи

преди 2 години

Т.ъ.п.и. кравари.

32

Анонимен

преди 2 години

Една безкрайна статия а имена ЙОК. Типично по номенклатурно му в стил БКП-Бойко Борисов. Целта е да отразят новината за пред американците но да държат на тъмно *** племе бугарско. Каква ПРЕЛЕСТ само.

31

За непознали !

преди 2 години

Не са Гербавите крадци както си мисли няко по-надолу а това са Божков- шефа на фигуранта Радев и Пеевски !

30

Диана

преди 2 години

До Анонимен24 Спомням си добре, че имаше наистина такива случаи, когато собствеността минаваше в ръцете на работещите, но не можеш да ме убедиш, че това е била единствената им опция на тези Ран и Ъп - възможно е да е била 5та или 10та възможност..А мафията беше също включена сигурно в този план, защото беше продукт на БСП!Както и тези "групировки"...Или Ран и Ъп са си сложили всички тези идиотизми в плана или БСП сама си ги е измислила, което ми се струва напълно нереално-БСП няма толкова мозък

29

Българин

преди 2 години

IN GOD WE TRUST!

28

Анонимен

преди 2 години

Не видях български имена в статията. Всъщност само Байдън е споменат!

27

САЩ

преди 2 години

Бля...бля...бля...

26

Диана

преди 2 години

До Свобода на словотоИстината е, че тези трима са натопени от БСП в САЩ - БСП показа своята антидържавна дейност по време на протестите им с активността им в очерняне на държавата пред ЕС! Няма никакво съмнение, че "американските ни приятели", т.е. задкулисието ни са задействали тази процедура в САЩ по данни от БСП! Данни, които изобщо не са обективни и по тази причина сигурно ние не знаем нищо! Американците създадоха у нас корупция и сега отчитат великите си международни заслуги в борбата с нея

25

Анонимен

преди 2 години

Толкова дълга и скучна статия, а няма написано най- интересното - КОИ СА?

24

Анонимен

преди 2 години

До Диана Вие добре ли сте гербавите се борели с корупцията по-смешен виц не бях чел скоро.

23

Диана

преди 2 години

До Анонимен15 Смешно е да не се признават успехите на Герб в борбата им с корупцията! Но разбира се, след като държавата в лицето на БСП създаде корупцията на държавно ниво с прехода към пазарна икономика, борбата с нея ще е много дълга! Преференции за бизнеса с неплащане на данъци, осигуровки+натапяне страната в дълбокото на пазарната икономика+създаване на сива икономика=чудовищна корупция, планирана за векове от задкулисието, а Бойко я пресече в голяма степен!

22

Свобода на словото

преди 2 години

...."санкционираха три български лица и техните мрежи, обхващащи 64 субекта".. В щатите ги знаят, а в БГ са скрити т.е. един вид съвремена партизанщина.

21

House M.D.

преди 2 години

Е, и? Да не би да са санкционирани мен, че да ме интересува?

20

Факт

преди 2 години

"кариерата" на жaлкия фигурант приключи!!!