11

анонимен

преди 2 години

До Анонимен Не може да ги наричате врякащи ***. Те виждат децата им колко учат и колко усвояват материала.

10

анонимен

преди 2 години

Губят от онлайн обучението и то много, но не може да се разчита на тях, че в междучасията ще спазват дистанция. По-малките ги контролират, големите винаги правят напук.

9

анонимен

преди 2 години

Понеже под новината за това, че засега депутатите няма да са със зелен сертификат, някой се беше възмутил, че тествали учениците; да, трябва да бъдат тествани. Ученичките в междучасия не спазват дистанция и се прегръщат и целуват по устите и те не знаят защо. Това е от мое време, но когато аз бях ученик, нямаше епидемия. С тия целувки разпространяват заразата и разболяват бабите и дядовците си, не само своите. Затова и бяха онлайн много време. Депутатите са служители като нас.

8

Анонимен

преди 2 години

Учениците трябваше да са на ротация в момента,а не точно преди празниците да ги смесват всички по класните стаи!Още повече с този китайски тест, само веднъж седмично "безопасната зона" е под голямо съмнение! Какъв беше проблема да ги пуснат присъствено след празниците,бройките щяха още да спаднат и децата да учат без тест!! НО, угодиха на врякащите ***!!Така беше и преди 15.09., врякаха същите *** за "присъствено", угодиха им и бройките драстично се вдигнаха.Не се учим от грешките си и това е!

7

Гиб Мелсън

преди 2 години

Каквото и да си говорим 85% от българите обожават мерките. Харесва им да правят тестове, да плюят в торбички, харесва им да носят маски и да се ваксят и да си правят сертификати. Защо 85%?. Сметката е много точна. Гледам в гимназията на моите деца в класа на дъщерята от 26 деца, 22 деца и родители са подписали декларации че са съгласни с мерките. В класа на сина ми е същото 4 от 24. Подобно е съотношението и в другите класове. Хората у нас са мазохисти и колкото и мерки да им наложиш ги поемат.

6

Daskala

преди 2 години

Дали е така? Проверихте ли фактите?

5

Анонимен

преди 2 години

Въпросните тестове почти нищо не хващат. Няколко случая има вече в училището с отрицателни тестчета , а с положителни ПСР -и , направени след това по необходимост. Да, бройката на заболелите в групата 0-19 се вдига от три седмици насам. Това неминуемо ще доведе до поредното увеличение и нагоре. Единственият плюс на това тестване е, че родителите си държат сополивите хлапета вкъщи, от страх да не вземат да излязат с положителен тест.

4

Анонимен

преди 2 години

Увредиха децата ни с това измислено онлайн "обучение"!!! Някой ден ще има "нюрнбергски" съд за културен геноцид!!! Светата Инквизиция е направила почти същото, като е карала хората да ги е страх да мислят! Имануел Кант го е казал това - да имаш смелостта да използваш разума си!

3

Анонимен

преди 2 години

Поредното неадекватно решение. Тестове с нисък процент на достоверност и то само в активната фаза на заболяването, увеличение на заразените именно при децата от 5 до 17 години.Не знам какъв беше този зор за присъствено точно преди празниците и ваканцията.

2

Анонимен

преди 2 години

И само след седмица ще имаме бум на заболели.

1

Анонимен

преди 2 години

И колко от плюнките бяха положителни?