87

Евгения

преди 2 години

Глупости не ми се слушат! "ваксините" знаете къде да си ги подпъхнете

86

Анонимен

преди 2 години

"...създавайки нови варианти, които ще отслабват пред лицето на ваксините..." Но ме пред сегашните "ваксини" които не предпазват от предаване на вируса .

85

Анонимен

преди 2 години

Статия тип балалайка - дрънкане , дрънкане и накрая - нищо ! А заглавието е толкова mъno , че чак дразни ! Но на кой му пука , важното е будалкането да продължи , горкият читател трябва да бъде ошашавен тотално ...

84

Batman

преди 2 години

Колко хора сега съжаляват че се ваксинираха,Защо? Защото сега дойде нашия нов боксьор ОМИКРОНЧО... и казаха въпреки сте се излага ли с три дози пак ще имате ограничения и тестове задължителни.. сега чакаме да ни приготвят за новия безстрашния ОМИКРОН трябва дани боцкат с нещо по така че да можем и с него дасе справим поне до следващия ни опонент които сигурно ще излезе след ОМИКРОН поне 5 месеца... наи много.. и вероятно ще се казва бизон брат на омикрон...

83

В.

преди 2 години

Малий, на този са му платили кой знае колко за тази тъпотия. И сигурно са го направили Професор.

82

Анонимен

преди 2 години

Уникално! Министърката на здравеопазването на Онтарио на 8.12.2021. Въпрос към нея "Как ще обясните алармите от лекари за рязко повишаване на броя мъртвородени след ваксинацията?" "В отговор на изказалия се искам да кажа, че искам да напусна." . https://bitchute/video/eMYrZHqQEPKC/

81

Анонимен

преди 2 години

Няма да се бодеме, да си ги заврат знаят каде.

80

Анонимен

преди 2 години

Ето го разковничето. "Не е достатъчно обаче просто да имате ваксина - тя трябва да бъде приложена на възможно най-много хора, колкото пъти е необходимо.". Почнаха да пробутват идеята за задължителна доза на 3 месеца няколко години подред. Двепм... Сложете една такса цената на доза на 3 месеца да плащаме и си пълнете касичките, без да ни тормозите! Така или иначе сме претръпнали на акцизи, зелени данъци и кви ли не щуротии, ще претръпнем и за такса "запазване на нормалността и здравето".

79

Анонимен

преди 2 години

На авторката на статията и на такива като нея им пожелавам много обожатели с ."..........................................................................................в централния софийски!!!

78

Анонимен

преди 2 години

Като гледам колко са преуспяли англичаните в борбата с ковида и изобщо не искам да го чета тоя куку от под дъгата. Да не забрави да си сложи маската като върви по улиците, че от вчера пак им е задължителна, въпреки цялото население дето е с по 2 боли и бустер, че и 4та доза почват да слагат вече. Егати смеха са тия. А на вас мили българи ви желая добро утро и успешен ден. Сега ще си направя чуден български чай с билки и медец! Обичам ви българи!

77

Коприва

преди 2 години

Призракът на Ковинизма броди...

76

Анонимен

преди 2 години

Кой кого ще смаже - зависи от нас. Те нас, или ние тях. За сега те печелят битката, защото са организирани.

75

Додо

преди 2 години

Aнатема, анатема, анатема, за вас, деца на Сатаната! Жалки, малки душички, които искат да намажат филията с мас покрай Ковидианския тероризъм! Бог да ви накаже, според силата на гнева Си, затова, че вие, душички жалки, пренабутвате на страниците на жалския си пар_цал, една фалшива утопия, продавана от шарлатани! България не се предаде, Българите не можаха да бъдат излъгани със салтанатите на Дявола и казаха НЕ на отровната игла! Богъ с Нами!

74

Кукловодител

преди 2 години

Ковидчето е зависимо от нас, но ние си го обичаме и си го гледаме като писано яйчице, миличкото ни то!

73

Анонимен

преди 2 години

ХАХАХАХАХ КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ ХАХАХАХАХ

72

стъкмистика

преди 2 години

Светът е оцелял, защото се е смял. - цитат

71

Продължение

преди 2 години

,а българският народ е избрания от Бога да пази този свят. Повярвате ли от мое име, че мога да спра Хекса, то та ще бъде спряна и този свят ще бъде пощаден, провалите ли се, то това ще продължи докато светът не попадне в края на дните си. Ключът вече е във вашите ръце.

70

Аз, Араил

преди 2 години

Трябват ми двама свидетели за да може това да влезе в сила.Аз, Араил,Първи от първите, пазитал на пазителите, първопрестолен.Първи ангел на Откровението,нареждам Вавилонската блудница да бъде хвърлена в огненото езеро,редом до мъжа когото е избрала, поради сълзите причинени от греховете й.Казах!Амин.Когато се намерят достатъчно хора за да може това да влезе в сила пандемията ще спре. Нейното име е Хекса и тя е отговорна за това, което става сега на Земята. Бъде ли посечена това ще спре

69

Анонимен

преди 2 години

В света тече катарзис, който отстранява почти всичко болно и старо... Това е истината за коронавируса. Статистиката в България много точно показва, че 96% от починалите са хора над 65 години и с придружаващи заболявания. Като прибавим закъснялата реакция след заразяване и неадекватното прилагане на протокола за лечение... всичко става ясно. Отделно тези компрометирани "ваксини" лъжат много хора, че имат защита, а освен това "ваксинираните" масово сеят заразата без да се съобразяват с епидемията.

68

ДртПрч

преди 2 години

И между другото, не щем да ни "спасявате".