9

софийски служител

преди 2 години

Тез откриха топлата вода, 50 години след като бг администрацията вече 3 поколение работи така...

8

Анонимен

преди 2 години

ОАЕ, Бахрейн, Катар са емиратства, в които живот има за местните. Експатите са там да работят. Ако местен блъсне камила получава по-голяма наказание, отколкото ако блъсне чуждестранен работник. Тези правила не са за всички. И в Саудитска вече за мотивите не се прекратява работа. Т.е, вървят към уестърнизация и те. Особено със Салман на власт. Скоро ще са като Дубай.

7

Анонимен

преди 2 години

Тъй, тъй, ама не е баш тъй. Правилно отбелязва жената преди мен, че това е за арабите там, а не за пакита и филипинци. А мен ако питате и 3 дена да я направят и 6 дена да я направят, все са си пустинни плъxoвe. Да свикват полека да ядат пясък, че като свърши петрола ще имат пясък за ядене до насита.

6

ЕГАТИ И

преди 2 години

ГОТИНАТА ДЪРЖАВА. И ГОТИНИ РАБОТОДАТЕЛИ. ТЕЗИ СА ДОКАРАЛИ КОМУНИЗМА НА 100%.А НАЩИ КНСЕ ЕБЕТО И ДРУГИЯ РАБОТОДАТЕЛИТЕ СА В ДЕСЕТА ГЛУХА. ТЕ ДА СЕ НАГРУХАТ. А ПОСЛЕ И НА РАБОТНИЦИТЕ.

5

Анонимен

преди 2 години

До Ценете живота 1 - От 2019-а насам, се наблюдава спад в търсенето. Може да е малък, но е устойчив и се увеличава. Ако голямата част от автомобилите минат на електричество ЮАР и подобни, няма да са толкова нужни на икономиките на САЩ, ЕС и Китай и цялото това богатство, което имат, ще се изпари за 10 години.

4

българка

преди 2 години

Тази "работна" седмица се отнася само за държавните служители. А държавни служители са само емирати - гражданите на ОАЕ, които са само около 10% от живеещите на територията на държавата. Останалите 90% са временно пребиваващи работници от Пакистан, Индия, Бангладещ, Индонеция, Филипините и др. - за тях работния ден е 12-16 часа, почивен ден и осигуровки има тук-там, дори и паспортите им са при робовладелеца и не могат да си тръгнат, ако не ги устройва работната седмица.Спрете да ги възхвалявате!

3

Анонимен

преди 2 години

Дреме им на арабите. То там работят само филипинци, пакистанци, индийци и други гастарбайтери.

2

Анонимен

преди 2 години

Шейховете се счупиха от работа, време е за почивка.

1

Ценете живота

преди 2 години

Нормално, напълнихме им гушите с тия цени на горивото и са те ще си почиват, а ние ще живеем на работа