28

Анонимен

преди 2 години

Като знам Труд каква кафява медия са. Да не си плащаш наема в размер на 200 бона, когато България е на 130-то място по свобода на словото говори много. В същото време собственика на труд има 5 етажна сграда. Добре, че ГЕРБ се махнаха.

27

Бррррадев

преди 2 години

ПОМЕЩЕНИЕТО НИ ТРЯБВА ЗА НАШИ ХОРА.

26

999

преди 2 години

А ПОЗАСРОВО 30 ЗАЩО НЕ ПЛАЩАХА С ГОДИНИ СЪЩО И ДЪЛЖАТ НАД 280000 ЛЕВА? ТЯХ ОБАЧЕ НЕ ГИ ГОНЯТ?!!! ЗА ТЯХ ЗАКОНИТЕ НЕ ВАЖАТ, КАКТО И КОНСТИТУЦИЯТА ЗА НАШ КИРЧО и НАШ РАДЮ.

25

Ц

преди 2 години

А КАКВО КАЗВА СЪДЪТ ИЛИ ТОВА Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ???

24

Поучителното

преди 2 години

е как правата за нашите хора се наричат привилегии, когато са на други хора. Как нарушанатето на законите от наши хора е почтенност, но нарушаването от други хора е корупция и т.н. Чудя се дели все още някой има илюзии за това, което и предстои?!

23

haha

преди 2 години

в. Труд го убиха преди доста време като си смени собственика и започна да пише фалшиви новини и да обслужва определени партии. Не говоря за мнения и политики, а партии.

22

Анонимен

преди 2 години

Само те ли са привилегировани? А тези, които получават грантове от уж НПО, но реално с държавно финансиране от чужди държави? Как едните пари са привилегировани, а другите не са? В много държави подпомагат медиите, включително и с наеми. АЕЖ е слагаческа грантоедска структура, винаги в поза мазно по корем пред стопаните.

21

Анонимен

преди 2 години

Независимо от мотивите, репресиите срещу медиите е обикновен фашизъм !

20

бай Вълчо от Хисара

преди 2 години

До 24 /анонимен/Такива изнервени ги чака не само бай Ставри , но и презрението на БГ избиратели!Такива кап.@пти са само за дълбокото на Искъро.Само там ще намерят спокойствие!

19

Анонимен

преди 2 години

До ИзнервенЕй, трудоваците на Блъсковия Петю са си взели и кошаревски защитници.А, бе щом майка им е индийка с баща от бангладеш , да се оплакват на кмета на гр. Левски. Иде видов ден и такива о.т.р.е.п.к.и. у Искъро!!Ще те изнервя само там!!

18

Гражданин

преди 2 години

Не лъжете хората, гаддове, не сте никакви европейски журналисти, а долни лиззачи на гадеф и новите диктатори.

17

бай Вълчо от Хисара

преди 2 години

До Изнервен Ами имат право и на медии и на чекмеджета с кюлчета и пачки и на фолкчалгарки в резиденции и на некакви си Мата Хари!А, бе имат право!Само, че бай Ставри ги очаква в килия с южно изложение !!

16

Константин Матеев

преди 2 години

Не разбрах кое е репресия. Ако аз изпратя предизвестие на моя наемател до 1 месец да освободи имота ми, това репресия ли е или просто действие съгласно стандартна клауза в договорите за наем? И даже не се предвижда основание за подобно прекратяване. С това ли ще се занимава сега НС? Що за абсурдна държава сме? Подобни спорове се водят на други места и по-друг начин. Ако НС иска да свърши нещо полезно, да изиска списък на всички медии, ползвашщи държавни имоти при какви условия ги ползват.

15

Изнервен

преди 2 години

До така е. И какво като са на Пеевски и Борисов? Те нямат право на медия ли? Ей такива у.роди като теб дойдоха на власт на 9.9.1944.

14

Гражданин

преди 2 години

До котьо и други подобни. Хващам се бас за каквото искаш, че ако "Труд" не критикуваше Радев и новите управляващи при същите обстоятелства за наема нямаше да ги пипнат.

13

хахахаха

преди 2 години

явно империята отвръща на удара от ГЕРБ ,сезираха държавата ,че от Позитано 20 ,не са си плащали наема на стойност 280 000 лв ,но не ги изгониха ,а плащат разсрочено ,ако изобщо плащат?

12

Анонимен

преди 2 години

С тази позиция на АЕЖ - България в следващата класация за свободата на словото ще паднем по 180 -то място.

11

да ама не

преди 2 години

Абсолютно прав е Блъсков Чез не си търси парите за ток , ВК не си търси парите за вода , Топлофикациая не иска да й се плаща .Държавата не си търси наемът за какво да плаща тогава .Да не е луд. интересно защо само на мен ако не си платя тока ми го прекъсват , а при Блъсков -не .Ега ти сциализъма!

10

Котьо

преди 2 години

*** те не си плащат наем и консумативи... за каква репресия говорим...

9

Кервана си върви

преди 2 години

До тук със свободата на словото. Честита промяна.