51

Анонимен

преди 2 години

Спокойно, още малко и сертификатите ще станат с единна валута и данните ви в едно ! Тогава идва края на грипа и края на човечеството , и началото на пълния фашизъм !!!

50

Анонимен

преди 2 години

отстъпва място на гадната бактерия с която ни тровят в момента, ако се разболеете от гърло сополи гадна кашлица температура която не може да свалите, да знаете че сте натровени. 10 пъти по-гадно се изкарва от короната , и повтаря и потретва, няма имунитет срещу това нещо, чувстваш се буквално като натровен.

49

ИСТИНАТА

преди 2 години

В София минават много пътници по летищата и там пускат много положителни проби. Затова и все София им е трън в очите. Реално тези пътници не остават в София дори и да са положителни, обаче ни висят като воденичен камък.

48

Мукарина

преди 2 години

До Математик Алкохоликединствените органи дето могат да ти спукат в синусите, са въжетата дето държат ушите да не изпаднат

47

IQ 3.14

преди 2 години

на фона на официалните данни за починали и новозаразение, тва отстъпление много ми прилича на "намалете бройките, ако искате договор с касата"

46

Анонимен

преди 2 години

До МохиканИ тук идва новата вълна. Не се коси.

45

Мохикан

преди 2 години

В Белгия вчера 17 хиляди заразени при 75,4% с над две дози и население 11 млн....

44

Математик Алкохолик

преди 2 години

На децата тестовете (щадящите) са 99% отрицателни или не са точни или тия тестове с клечката дето ни бъркат в носната кухина дълбоко в черепа с риск да ти спукат органите не са точни.

43

Анонимен

преди 2 години

Заразените падат защото вируса разбра че в България вече не може да живее с тия ниски доходи и постоянно покачващите се цени и е започнал да се самоунищожава.

42

Анонимен

преди 2 години

Тоива е добра новина , само дето списвачите от gнеcа така и не се научиха коя е настоящата карта с областите в България ! На хоум пейджа картата е една , на самата статия картата е друга ! Другари списвачи , бива да вложите малко старание поне , пък да те горорим за друго ! И стига сте ни пробутвали вече тая карта от времето но Фил -дългото изречение !

41

Привилегии

преди 2 години

Депутатчетата на РБ се отказаха от сертификати, но простосмъртния българин трябва да изпълнява простотийте на Кацаров......,,За кучета и котки може, но за прасета не може" Е.....и промяната.

40

Анонимен

преди 2 години

То не е проблем да се мери на каквито искате хилядни. Проблем е, че ако се сумират обявените болни в тази малка област, то излиза, че тя едва пъти по-голяма от официално обявеното население.

39

НЕКОЙ

преди 2 години

Чакайте ве, нали коефициента се мери на ДЕСЕТ ХИЛЯДИ, а не на СТО ХИЛЯДИ

38

46,

преди 2 години

То в малките области е така - шефовете на администрации душа и други работи дават - само и само да ги държат на тези места. Не се изненадвам, че в тая герберушка област отчитат по половин милион заразени на база 1/5 от реално живеещите там хора. Просто лъжата е много явна по такива места и така издават сами, че статистиката им е една голяма нула.

37

До м,да

преди 2 години

"Короната, влиза в групата на сезонните настинки. Пролет и есен ще си го има!" - - Неговот място винаги си е било там. Просто го извадиха за отчета политиците, в опит да подг ъзват на ковид мафията, да набира невиждани печалби от експериментални препарати за сметка на световното население.

36

Анонимен

преди 2 години

О, пак Габрово - дето от тъмночервеното не излиза. Област с население от няма и 100 хиляди души реално с отчетени болни вече над 200 хиляди за двете години. Като лъжат пладнешки от РЗИ-то, сигурно си мислят, че ще ги държат на топла службица до края на живота им. Понеже идат яки съкращения из администрациите. Ама няма да е тъй! Бадева си слагат грях с такива лъжи. Що не се скриете някъде с тия жалки долнопробни съчинения? Никой не ви се връзва още от миналата пролет.

35

Анонимен

преди 2 години

Премине ли вълната, лекарите на инструктаж как се слага тръбата. И как и колко се пуска кислород.

34

мислете

преди 2 години

Айде приберете си тъпизмите. Отстъпвал, настъпвал. Този модел на затваряне е страшна глупост и вече 2ра година доказва, че не работи.

33

Анонимен

преди 2 години

Швеьия ако не си местен си бедняк а ако си местен и си богат то е ьащото баба ти и дедо ти са продавали стомана на Хитшер за да си прави танковете Тигър.Ама уж били неутрални а ние щото сме били с немците макар че спявихме 4 милиона еврейски изтърсака ни набутаха в Ссср и само благодарение на омразният Сталин и Г Димитров не плащахме репарации.Няма честно забогатял

32

Анонимен

преди 2 години

Кукловодите няма да оставят нещата така, защото България се превръща в неудобен пример и световен символ на разум, мъдрост и свобода. Вероятно ще използват ваксинираните хунвейбини за да спретнат някоя гадост.^^^^^^^^Да, прав си, военна операция, а не щам Омикрон се отнася за тях, май най-вече бустер тестата ,-)