19

Софиянец

преди 2 години

Правилно! Застроиха всички градинки и зелени площи между блоковете, нека да строят и в зелените площи на Правителствена! Какво като е за превилегировани? Айде моля! Сакън!

18

Анонимен

преди 2 години

Пияндето - некадърно - Кацаров ,вместо да отговаря пред съда ,за хилядите жертви тази есен от Пандемията ,пуска партенки и хвърля прах в очите .....В НОРМАЛНИТЕ европейски държави осъдиха много политици и министри за бездействие и неадекватни мерки У нас Прокуратурата се прави на разсеяна .....Човешкият живот у нас не струва нищо ,докато има такива де.билни управляващи ..

17

15 години герб София

преди 2 години

РЕЗУЛТАТъТ е: Който си плати строи където иска и каквото иска и колкото голямо го иска. Никой не знае догодина какво къде ще се строи. Неща като подстъпи, паркиране, зелени площи, инфраструктура не съществуват - а коловозите от преминаването там където може между сградите с течение на времето по естествен начин се превръщат в черни пътища. Ако калта и локвите станат пречка да се стигне до някъде тогава някой богаташ плаща да му насипят краден чакъл в калта пред блока

16

Анонимен

преди 2 години

А Кацаров се старае до последния момент да ръси словестни тъпотии, няма ли най-накрая да се махне министър от пред името му и пак да си стане Стойчо Под (л) огата?

15

Дарвин

преди 2 години

Болничния комплекс е пълен с рушащи се постройки и пустеещи мизерии. Защо не се направят там нещата ами още зеленина да унищожим?

14

Анонимен

преди 2 години

Че откога София има устройствен план? Който си плати строи където иска и каквото иска и колкото голямо го иска. Никой не знае догодина какво къде ще се строи. Неща като подстъпи, паркиране, зелени площи, инфраструктура не съществуват - а коловозите от преминаването там където може между сградите с течение на времето по естествен начин се превръщат в черни пътища. Ако калта и локвите станат пречка да се стигне до някъде тогава някой богаташ плаща да му насипят краден чакъл в калта пред блока.

13

Анонимен

преди 2 години

160 декара двор/ вековна гора/ не е ли малко множко за тн. Правителствена болница!? Или ще я охраняват като феодално владение!? За децата-най-хубавото и най луксозното....

12

Анонимен

преди 2 години

Да не стане като с педиатрията в двора на Александровска.

11

Анонимен

преди 2 години

Кацаров още ли папка от нашите пари, на данъкоплатците?

10

Мен

преди 2 години

Как пък решиха че е най-подходящо. За болницата едно от най важните неща е достъпа - с транспорт, автомобил и по въздух. Около парадайса, или в дружба има големи парцели и големи булеварди + спирки на метрото. БОлница лозенец е достъпна през една тясна задръстена уличка.

9

На 160 декара

преди 2 години

Може да се изгради затворен комплекс с 200 вили за висшите държавни ръководители.

8

Анонимен

преди 2 години

Мястото е идеално за строеж на детска болница. През тия 5 години се използва сега съществуващите сгради. Тоя въпрос трябва да се реши в спешен порядък....Ама много спешен....Търговците на органи нек си лаят....

7

Анонимен

преди 2 години

Най-подходящ е за гробище!

6

Samo minavam

преди 2 години

В този красив двор, има много дървета за ДПС арските резачки. Строе жът , на подизпълнител и всички са доволни.

5

Анонимен

преди 2 години

Некак си да сложиш детска болница баш до търговци на органи не ми се струва много добър избор....

4

Анонимен

преди 2 години

Тя е построена болницата бе кво ще и строят и е добре оборудвана идеална за деца

3

Службите убиват

преди 2 години

МВР-ДАТО и ДАНС в симбиоза с Престъпна групировка(Маджо, Пашата, Киро Японеца) унищожават Българи! Спрете Геноцида!

2

Браво

преди 2 години

Така е там има хубав парк и е на далеч от градското замьрсяванеУдачен избор

1

Анонимен

преди 2 години

Ай,ай,ай,клюноносите откъде ще си купуват бъбречета.