321

IQ 3.14

преди 2 години

тва което ще стане е че ще докара на държавата неколко десетки дела в страсбург, ще си прибере хонорара за това че се е заял с бившите и ще се изнесе по терлици. а ние ще платим неустойките на блъсков и гербаджиите. и той е наясно с това, и не му дреме, партийната закалка е такава, интернационална

320

Анонимен

преди 2 години

гледах го как се държи в парламента, според мен на тоя нещо му хлопа.

319

Анонимен

преди 2 години

към Минеков, може и да е ниска цената, но така е подписано. Ако не устройва цената предоговори друга но не тероризирай неугодните медии. Сигурен съм че има и други вестници на подобни условия но те прости ти лижат подметките затова не ги пипаш.

318

роб на влаЗта

преди 2 години

нЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА БЪДЕ В сОФИЯ.Като не могат да си плащат в столицата ня центъра има по -евтини в централна България бази за по 1000лв.наеми ,ще си наемат и ще работят от там.България не е само София......

317

Анонимен

преди 2 години

БСП с техните мизрени проценти и 200 хиляди гласа какво правят на Позитано 20 и кой нормален може да им даде дори и заместник министър? Могат ли да пресметнат колко процента от хората представляват?

316

Истината

преди 2 години

До Кимон ГеоргиевТо и ДРОБ не си плащат за НДК то

315

Кимон Георгиев

преди 2 години

Другарю Минеков, разбрах, че БСП не си плащат неама на Позитано. Бих искал да ги изгоните с полиция, по възможност по време на заседание. И да снимате, пак със същата камера.

314

А партията

преди 2 години

НА Киро харварда Какъв наем ще плаща, другарю Минеков? 68 лв на кв.м???? Тези наеми са определени с наредба! Но типично за комунист е ако каже А, да забрави да каже Б! За Я е мисия невъзможна! Добре че беше баща ти, да станеш министър! Като скулптор си трагедия! Но си добър в дисциплина вдигане на чашка и ползване на тоалетна! Такива хора ще променят държавата! Браво!!! Ръкопляскания!

313

Lina

преди 2 години

То така много изгодно. И аз съм за "свобода на словото", така ще им пиша на cez, за сметката за тока. Супер изгодно. И за водата така, за всичко. Добрата новина - труд се озова там , където му е мястото, което е завоювал от години - в калта.

312

до 345

преди 2 години

Давай Минеков!Ти явно си на хранилката *** герберско крадливо!За вас е написана ,,Фермата за животните"на Джордж Оруел.За вас е лозунга,,Всички сме равни,но някои са по равни от другите".

311

Анонимен

преди 2 години

Да не се оплакват от Труп, Пеевски ще им плати да лаят. Когато държавата закрива гешефтурата ще ги изкарват с белезници половината смъркали"прокурори"

310

Анонимен

преди 2 години

ako dogovora e star e normalno da e evtin.predi 15,20 godini kakva beshe infrastrukturata na grada kakva e sega

309

Анонимен

преди 2 години

Създателя на фалшивите новини Минеков се разправя с конкурентните медии.

308

Анонимен

преди 2 години

dorri v germania niama 68 l na qm 30 ? toia e lajez minenkov

307

Анонимен

преди 2 години

Позитановци откога не са плащали ток,наем?;Ами ония уб итаци от Алфа??Ровене и ЧЕГЪРТАНЕ!Навсякъде!

306

Анонимен

преди 2 години

Минеков показа мускули. Някво вестниче ще му вади кирливите ризи, я метла.

305

Анонимен

преди 2 години

Блъсков,изнеси се при Белата Златка.И двамата сте мекерета,въртящи се накъде дyха вятърът.През целият си живот!Слугинажи на всяка власт !Досега!Е,сега сте за малко извън борда...А може и за дълго.И да вземете и мадам Ви да ви опъва баници.

304

Анонимен

преди 2 години

Не го взеха в новото правителство тоз злобар и сега буйства!

303

Конфузий

преди 2 години

Минеков, муха като тебе с вестник се убива, да знайш!

302

Анонимен

преди 2 години

И какво - ТРУД не пее в хора на новите блюдолизци и хоп - гонения. Ама не им давали фактури, че да си плащат. Как да платят тогава? На какво основание?Или Минджеков е искал парички на ръка? Тарикат той!