10

Сите демократи

преди 2 години

Социалдемократи, зелени демократи, свободни демократи, педо демократи... Много демократи, уа.

9

Асан

преди 2 години

Олаф Шолц роден 1958 дърт ерген .... няма деца като баба Шмеркел :)))

8

Данчо от Елин Пелин

преди 2 години

Тия от нас ли гледаа, или ние от тех?

7

Анонимен

преди 2 години

7 - не толкова заради отговорност, а защото, ако не го бяха направили червени и зелени нямаше да видя повече власт. Коалицията е доста тънка и по ръба на бръснача и не се знае дали ще изкара 4г. ЦДУ/ХДС не се натискаха изобщо за управление и беше ясно че Лашет е неизбираем и направиха всичко възможно да не си спечелят, но и да не ги загубят катастрофално. Дефакто сега "ще управляват чрез ФДП"

6

Интересна работа,

преди 2 години

тези защо не правиха втори и трети избори, ама така набързо се коалираха. Дали пък няма връзка с нещо, наречено интелигентност и чувство за отговорност. А?? Все неща, които тук липсват, особено през последните години

5

Асан

преди 2 години

Червените, зелените и пембяните .... да идват *** :)))

4

Анонимен

преди 2 години

Гейовете се споразумяха с травеститите

3

Анонимен

преди 2 години

2-ри, съвсем точно казано. ФДП са може би най-адекватните в цялата история и реално те взха едни от ключовите министерства и политиката им е по близка до ХДС/ЦДУ Останалите ги раздадоха на партийните лидери и медийни "звезди", които не разбират от политика. Казвах го и преди - Меркел, не е светица, но на фона на новите е в пъти по добре. Тепърва, немците имат да я търсят.

2

Анонимен

преди 2 години

Сега ще има яко чалмусване на руси германки.

1

Анонимен

преди 2 години

Най-отвратителните левичаро-джендърски партии ще управляват Германия. Да им е за урок на германците. Мислех, че върхът на глупостта им е, че гласуваха толкова години за Меркел. Сбъркал съм. Глупостта им няма граници.