175

Велина

преди 2 години

Христо Иванов изпълнява нарежданията на олигарха Иво Прокопиев, а това няма да доведе до нищо добро.

174

Анонимен

преди 2 години

Патрона на ПОЧТЕНИТЕ урежда любовницата на две заплати и апартамент!Ние непочтенихе сме на една заплата! *** С С ТЕХНОИМПЕКС НА ЦЕНАТА НА ЕДИН АПАРТАМЕНТ! МНОГО ПОЧТЕНИ!ЕДИНИЯТ ЗАВЛЯКЪЛ СЪДРУЖНИЦИ С 6 МИЛИОНА!ПОЧТЕНА РАБОТА!

173

анонимен

преди 2 години

А К.Нинова и БСП са чисти като сълзица!!

172

hm

преди 2 години

Дано само като изтърват юздите и хората започнат да протестират, защото покрай инфлацията ще им падне стандарта на живот, не тръгнат здраво да теглят кредити и да се опитват с кухи увеличения, без реално покритие от производителност и събираемост на данъците. Тогава ще стане мазало. Ще оставят доста тежко наследнство за следващите, независимо кои са те. При подобна голяма коалиция, от тотално разнородни политически партии, всеки ще иска пари за своите си политики, а бюджета е ограничен.

171

анонимен

преди 2 години

Бойкикев, може да сложите ГЕРБ под карантина, но истинската опозиция на гювечовото ви правителство ще бъде народа, този който вече си брои стотинките и няма да може да си плаща сметките за ток и горива, благодарение на корифеите Кирчо и Кокорчо, и техният ментор Радев! Народът ще ви помете, колкото и да се гласите, и редите правителство!

170

TCT

преди 2 години

До ГеноцидКакви сте вие и за какво се борите

169

Върбан

преди 2 години

ЕЕййй чак сега разбрах що ходят с маски в парламата - страх ги е да не се заразят с вируса на корупцията. Похвално. Това се казва борба с корупцията.

168

баба мара

преди 2 години

зелените на христо иванов не заслужават никакво доверие там ще стават скандалии разправии

167

nilesev

преди 2 години

Абе, Ице , сподели моля те ,как успя да спестиш 500 000 лв. без да работиш, с отнети адвокатски права.

166

Фатих

преди 2 години

До Амеди Догану; Ристо се забави при зеления чорап защото искаше да уреди смедките на Иво Прокопиев с Резидента на Разцветников. Ристо ще ги вземе на минаване и ще ги достави господин Доган, вие сте светла и известна по цял свят личност , потърпете малко моля Ви, за Вас и за турците въобще българки много. Те българите почти всички са с обратна резба, не ги бива за нищо. Пък и исторически винаги е било така всяка българка на турчин поверена. За това имаше и просперитет и демогравско развитие..

165

гласоподавател

преди 2 години

Иванов защо си толкова ***? Аз лично съм свидетел,че раздавахте пари из Делиормана за да купувате гласове с придатъците ви от Партията за свобода и достойнство на Орхан Исмаилов. Отричай да видим. Защо правиш народа на глупав след като нямаш никаква разлика от всички други в купом? А къде ще бъде поставен Иво Прокопиев в тази коялиция? Преди или след зеления чорап?Ще ви видим изкарайте до Великден пък за Георгьовден ще ви похвалим. Зимата ще е много студена хисто, много студена.Да го знаеш

164

Петьо Блъсков

преди 2 години

Ало , ''Южен кръст'' ли е ?

163

Анонимен

преди 2 години

Брех, да му се не види! Ицето Бойкикев една света вода тройно дестилирана! Той корупционния вирус го заобикаля през три преки!

162

Анонимен

преди 2 години

На Христо му дай да кряка и да досажда на Кирето. За няма месец и забрави търновсият си срам. За пет пари работа не могат да свършат сектантите от дай България, но нагнетяват обстановката.

161

Асен

преди 2 години

Съвсем спокойно може към ДПС и ГЕРБ да причислим и Демократична България, които обслужват редица олигарси!

160

КЪДЕ СА 53 МИЛИОНА

преди 2 години

ИЦАК- БЪЛГАРИТЕ ВИ ОБВИНЯВАТ ЧЕ "ОНИЯ" 53 МИЛИОНА ДЕТО СЕ ТЪРКАЛЯЛИ СИ РАЗПРЕДЕЛИХТЕ ВСИЧКИ И ЗАЕДНО КРЕЩИТЕ ГЕРБ КРАДАТ ЗА ДА НЕ СВЕТИТЕ С ПЛОСКИТЕ СИ ЛЕГЕНДИ ЗА 53 МИЛИОНА- ДАМАДЖАНКОВ ПРИБРА МИЛИОНИТЕ И ГИ РАЗПРЕДЕЛИ.

159

Анонимен

преди 2 години

"Ало Маджо", говори за корупция...модерни времена, какво да ги правиш.

158

Ристе,

преди 2 години

Тя, твоята е ясна - за последно си на височко. Само че там е доста проветриво и не се знае до кога ще си/сте там. Лично ти си би десен шут с левачката/левицата. Вече си карантиниран, дори от тези, които се излъгаха да гласуват за теб.

157

пияница мистик

преди 2 години

"Президентът изтъкна, че двете служебни правителства не просто са стабилизирали държавата" === Ахахахахахахаха :) Фигуранта пак успя да ме разсмее :))) Така я стабилизира, че само за 7 месеца храната скочи тройно, тока вече 5 пъти го качиха, от 1 януари 6-то покачване се очаква. Бензин, топлофикация и те нагоре. Да *** при някой пенсионер ушатия Фигурант и да го пита дали усеща, че живее в стабилна държава. Стабилна държава имаше при Борисов, че цените не мърдаха

156

Анонимен

преди 2 години

ХА ха ха - смях в залата! По голям вирус от вас НЕВЕЖЕСТВОТО НА ХОРАТА И ТЯХНОТО НЕРАЗВИТИЕ НЯМА !