112

Анонимен

преди 2 години

защо всички пропускат че никой не им е забранил да си издават вестника.само автомобила с който Блъсков се появи там струва колкото са им задълженията.сега се открояват кои са папкали при Винету

111

Анонимен

преди 2 години

Илчовски не беше си платил водата за поливане на плантацията си и Минековци го признаха за "репресиран" защото го накарали да си плати разхода, а сега същите нахълтаха с полиция в медия за да я заплашват !

110

Анонимен

преди 2 години

Некадърния лицемер Минеков нали се възмущаваше, че били журналист под колоните !? Сега цялото мероприятие е постановка за преизбирането му за министър на културистите при Петков !

109

Виктор

преди 2 години

Каква "опозиционна" медия е "Труд" в момента? Ще стане такава, когато секнат парите от ГЕРБ и продължи да пише срещу управляващите, които и да са те. Точно сега "Труд", както и през последните 10-ина години, е една поръчкова клеветническа медия, каквато е и "Пик". И която, отгоре на всичко, не си плаща наема.

108

Мадам В да отговори

преди 2 години

как да дадеш свобода на несвободни журналисти, като нея, Петьо и Тошо Тошев и други длуги на Доган и Тиквата.

107

Абе

преди 2 години

На времето СДС-то трябваше да запечата Работническо дело, но не им стискаше, и сега може би животът щеше да е съвсем различен.

106

Дедо от село

преди 2 години

До джоДжо, у наше село кога си не платиш сметката в кръчмата, те извеждат от нея, и ,,здравословно,, те го напомнят да си я платиш с лихвите.Очевидно в София, не е така. Може да ядеш и пиеш особено когато кръчмата е държавна без пари и накрая да искаш да те съди соф. градски съд!Е, те т"ва не го разбирам!Иначе бай Иван Гешев /каскета/ще го определи като незаконосъобразно и може да ти прати джандари!Те, тая Валя кифлата да си измие поне един път зъбите преди да говори за право!

105

джо

преди 2 години

Не е за коментар, но от кога неплащане на наем, даже символичен,трябва да се превръща в теоретичен спор за свобода на словото. Много ясно е посочено , че спора е с давност от шест месеца. Какво са чакали от Труд? Навярно ГЕРБ да спечели и всичко да си е постарому.

104

Анонимен

преди 2 години

толкова е ниско нивото на комунистите от Герб-БКП2 , че чак е плашещо какви други мизерии са причинили на България.Това да изтъпанят Мадам В е най-смешния автогол, който съм виждал.

103

ЗАЩО ФАШИЗЪМ ,БЕ 105

преди 2 години

...КАЗВА СЕ "НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗЪМ"........СЪЩО КАТО НАШИЯ У БЪЛГАРИЯ ОТ 60-г.

102

Мдаа

преди 2 години

Лицето на - дс за - 1981г от списание - лада

101

Чери

преди 2 години

Скъпа Велева, когато не си плащаш масрафа и кредиторът си го иска, това не е погазване на словото. Не намесвай свободата на словото с некоректността на един конкретен човек.И накрая, спри с този ГЕРБ и ДПС лобизъм, звучиш лековато.

100

Адолф

преди 2 години

Това си е чист фашизъм!

99

ЩО, БЕ.... ХАХАХААА

преди 2 години

НОРМАЛНО, Е----КАТО СВЪРШАТ ПАРИТЕ , КОМУНИЗМА ПРОПАДА.. А НЕГОВИТЕ "ПАЗИТЕЛИ ОТ ДС", СЕ ГОНЯТ И ИЗБИВАТ ВЗАИМНО....ЗА ПАРИ И ВЛАСТ..... ХАХАХААА

98

Лелее СМЕХ..

преди 2 години

НАСТАНАХА "СЛОЖНИ ВРЕМЕНА" ----ОТ БАНДАТА НА ДС/БКП СЕ ФАНАХА ГУША--ЗА ГУША.... ЗА ВЛАСТ И ПАРИ.....ЛЮТА БИТКА ТИ КАЗВАМ..... ХАХАХААА

97

Зозо

преди 2 години

Следващите са ТВ Атака, не са си платили водата - 3,5 кубика :)))))))))))))))))))))))))))))))

96

Анонимен

преди 2 години

Правителство няма да има.

95

Анонимен

преди 2 години

Петьо строи две сгради в Дианабад до детска градина-може да поеме в офисната част 20 редакции...

94

Виктор

преди 2 години

Настанаха сложни времена в държавата - вече трябва да си плащаш наема редовно...Това не се търпи!

93

Анонимен

преди 2 години

Те хората по света са ни сложили етикет колко ни "струва" "свободата на словото " - 112 , ако не сме отишли съвсем на опашката ! Вие сте една БАНДА , и за вас слово е само възхвалата на тиквата !!