25

Анонимен

преди 2 години

Само баалатцити плашат данацииииии

24

Анонимен

преди 2 години

НАЕМОДАТЕЛИТЕ ОТ Booking СЪЩО ТРЯБВА ДА ГИ ПОДГОНЯТ !!

23

Анонимен

преди 2 години

За едни 200 лева данък, дето трябваше да ги давам, изгубиух 3 дена ...

22

Анонимен

преди 2 години

Има ли нарушение или престъпление, то трябва да се наказва, колкото и дребно да е то. Голямите крадци са започнали с дребни кражби. Разбира се трябва да се направи нещо и за милиардите откраднати от ГЕРБ

21

Анонимен

преди 2 години

Напа заработи както е нужно ,милиарди не са си платили герберските и депесарски милионери,затвор и връщане на пачките гадове

20

Анонимен

преди 2 години

Текстът в статиите в този сайт, както и самите заглавия на тези статии, стават все по-неуспешно списани от ден на ден. А бре, писачи, урок 1 за всички, чиято работа е свързана с писане: след като си написал нещо, прочети го поне веднъж.

19

ДВГ

преди 2 години

Тия са егаси лешоядите, честно

18

Програмист

преди 2 години

До 13 : Иска ти се нали? Ама не може. Колкото и да те е яд и да завиждаш - няма да стане. И всичко е напълно законно.

17

Анонимен

преди 2 години

Данъците са ОБИР! Защо аз да плащам, за да хранят социални слаби?

16

Анонимен

преди 2 години

До до 4 - Ми да платата богатите бе! Той оня, га плати 200 000 на 1 милион, ше му стигнат! Аз га плата 200 на 1000 лева ... ехееее ... Сяя, разбирам да изкарвам 20-30к, налииии така по-бива.

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13 - Спекула или не, дължа данък, само изтегля парите към собствената си сметка, а не докъто компанията ми (регистрирано в чужбина ендолично АД) извършва търговска и инвестиционна дейност. Знам какво искаш - искаш, да ме иьзчаластриш с 40%, защото ако ми ги вземеш сега, няма да може да продължава да има ръст на инвесицията ми! Искаш го, защото ме мразиш и ми завиждаш! Вместо да си търпелив - като изтегля печалбите след години, ще има десетки милиони за данъци!

14

до 10

преди 2 години

Баща ти, кат е в армията - питай го какви осигуровки плаща! Мога и аз да ти кажа - нула, 0, нищо - като всеки военен пар*азит. Осигуровките, 20-те заплати и пенсията ние му я плащаме. А данък общ доход му се удържа по ведомост, тай че не зависи от него дали го плаща.

13

Татул

преди 2 години

Приказката за Султана и Везира знаете ли я. Боко си отиде защото посегна на олигарсите. А Василев ще си иде и бой ще яде даже, защото посяга на масовия народ.Може и 10 Харварда да е завършил, но му липсва мъдростта и опита в тези неща.

12

От 13

преди 2 години

Ето, засегнах вече 3-*** инвеститорчета. Що така? Нали правите яко кинти по американските борси, ще внесете някой лев в хазната.

11

Анонимен

преди 2 години

Хайде сега НАП да погнат и пишман инвеститорите с революти и иторо-та и крипто богаташчетата дето не са платили и левче данък за спекулата, която извършват!

10

Анонимен

преди 2 години

Аз трудно пише заглавия още

9

Анонимен

преди 2 години

Целта е да остане по едно нещо от всички - един ресторант, един хотел, един магазин, които естествено няма да плащат данъци, защото ще са октопод и няма да можеш да стъпиш в тези институции без да си изпълнил 100 инструкции и правила и естествено грамадански цени.

8

до 4

преди 2 години

малкия човечец, това ли означава да не си плащаш данъците ли? За едни едно за други друго? Колко глупава теория. Баща ми от 35 години е в армията и няма 1 път дето не си платил данък.

7

Анонимен

преди 2 години

Ясно става, че не погват фирмата Airbnb, а погват концепта Airbnb. Голямо ревани по коментарите

6

CriticusMagnus

преди 2 години

Е... промяната дойде! Като тоя стария виц... дето един бяга зад автобуса докато потегля... и маха и вика... но шофьора не спира... след голямо недоволство, кравъци и разправии от пътниците, шофьора склонил и спрял... качва се бягащия, вади жилетка и вика: Билети и карти за проверка, моля! :)