52

Анонимен

преди 2 години

няма страшно гърчулята ще се оправят .Те са шампиони по крадене.

51

Анонимен

преди 2 години

От нас няма по добри по смъртност, ние 208 човека не ги броим за рекорд. Кога ще направят статистика в отделните болници какъв е процента или бройката на починалите. За всичко ни информират само за това не. С надежда вкарваме близките си и повече не ги виждаме заради некадърници. Какъв е смисъла от подобно нещо.

50

Анонимен

преди 2 години

Изказване на медицинска сестра от Австралия:"Болниците са пълни с ваксинирани с нежелани реакции от ваксините. Експериментът с ваксините се оказва много пагубен за хората." Причините за това са приписвани на Делта варианта.

49

Анонимен

преди 2 години

В Гърция имат повече новозаразени на човек от населението от България и по-малко починали. Явно ваксинирането е смъкнало смъртността и в Гърция.

48

Анонимен

преди 2 години

Така е, като се ваксинират по 100 000 души на ден. Зависимостта е право пропорционална на броя на ваксинираните.

47

Анонимен

преди 2 години

Страните променят стратегията си. Вече и за 10 починали ще твърдят, че е огромна опасността за здравната система. В Германия например нещо подобно правят. 400 починали се смята за апокалипсис като всеки ден от други причини умират 3-4000 души. Сега като се разпространи омикрон и смъртността падне, ще ни задължават да се ваксинираме, защото бил много заразен. Луда работа....Нормалните хора трябва да са против всички подобни задължяващи кампании.

46

До Веселин

преди 2 години

Ало, ти, който сам писа, че си клошар, гледай си кашоните и не пиши глупости. Никой не ви вярва.

45

Това е положението

преди 2 години

116? Хахаххахаха При нас, при 4 милиона по-малко население, рекорда е 310 починали за денонощие. Важното е че Кацата и Рундю отчитат справяне с кризата.

44

Ехааа

преди 2 години

При тях 116 е рекорден брой, при нас 200 е справяне с четвъртата вълна! Да им пратим Кацата да видят, че до сега никакъв проблем не са имали реално!!!

43

Анонимен

преди 2 години

Слаба работа са тез Гърчоля. Биеме ги почти 2:1!

42

Чоко

преди 2 години

На всеки умрял ваксиниран да се присъди висш Държавен орден. Не стига , че се е ваксинирал ами имал нахалството да ум*ре.

41

Анонимен

преди 2 години

"Много сте спрели, антиваксърите! Лазерен лъч ме може да ви проникне в мозъка." Прекланям се пред твоята гениалност!! С третата доза ли я постигна? Бързо ще си сложа 5-6 дози да стана по-умен от теб!!!

40

Чоко

преди 2 години

И какво като се набодохте. Пак *** като кучета.

39

Анонимен

преди 2 години

Все едно чета коментари отпреди една година. Много сте спрели, антиваксърите! Лазерен лъч ме може да ви проникне в мозъка.

38

Анонимен

преди 2 години

Много вакси , много ..... ;)

37

Хаха рекорд

преди 2 години

Какъв е този смешен рекорд. Ние сме два пъти по-малки по население, а под 200 не падаме. Маляките да ни дишат праха.

36

Анонимен

преди 2 години

Трябва да сменят мантрата вече ,досега ваксинираните ,може да влизат болница ,но поне не умират .Новата мантра ще бъде -ваксинираните може и масово да измират ,но го правят с отговорност към обществото .Бъдете отговорни -ваксинирайте се и умрете с достойнство.

35

Анонимен

преди 2 години

А у нас са повече, ама не е рекорд, защото всичко е под контрола на Кацаров!

34

Анонимен

преди 2 години

в Гърция има 3,2 милиона без ваксини, достатъчно са да има материал за заразяване...пък за стадния имунитет си питайте Мангъра ,той го каза за сефте за 70 те процента.

33

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Вчера видях един приятел на почтенна старческа възраст. Бил е съученик с Джони Холидей в Париж. Ни жив , ни умрял беше. Не ме послуша и се ваксинира преди около два-три месеца. От жизнерадостен човек се е превърнал в почти неподвижно същество. Съвсем деликатно не провокирах критичен разговор с него. Трагедия!