31

Fax from Kazan

преди 2 години

Анисия все още не е разбрала, че компанията се казва Мета, но пише статии за нея. Про.

30

Асан

преди 2 години

150 милиарда х лебарки ше получат :)))

29

Асан

преди 2 години

150 милиарда *** :)))

28

Анонимен

преди 2 години

По калпав сайт от Фейса нема, не знам защо простолюдието го ползва още :))) Дори се наложи да оправям акаунта на братовчедка ми, щото са объркали нещо там, голем смех :)))

27

SS

преди 2 години

Чесно казано съчувствам донякъде на бежанците или мигрантите ! Човек не бяга ако му е много хубаво. Жена му също избяга от глада и мизерията в собствената си страна. И не е взела и една стотинка помощ от държавата ! Като съм се оженил за нея съм си теглил сам юка ! Бай ви SS си е плащал за всичко ! За уроци по български,за лекари,и така нататък ! Не съжалявам за нищо!

26

Анонимен

преди 2 години

26 и 27 ме развеселиха истински.

25

ВРЕМЕ ЗА ВЕЧЕРЯ

преди 2 години

Колко минути се готвят яйцата на микровълнова, за да станат рохки?

24

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Независимо от гнусният дъжд около над кратуната ми, се разсмях дзверски при прочит на информацията. Значи шефът на "Facebock" ,който също е със бежански,тоест еврейски произход, сменя името на фирмата и неговите братя семити го съдят тутакси за некакви си геноциди. Не смешно,а истерично смешни е това. Защото такава беше тактиката на съюзниците германци и руснаци през Втората Световна Война. Все се съдят и все баницата на Другият ядат. Хей, евреи евреинът око не вадят. Всичко е еврейски цирк за н

23

До 26

преди 2 години

"У"свен, че си неграмотен не може и да се разбере въобще какво си се опитало да напишеш като становище по темата..

22

Анонимен

преди 2 години

Ми обречен е кои нормален човек няга от собствената си държава усвен ако няма какво да ядеш и отиваш да работиш а не да взимаш социални и да ти дават апартамент и детски надбавки.

21

Анонимен

преди 2 години

Днес заведохме дело срещу Кацаров за Зеления сертификат. За 1 милион лева.

20

Алгемайнецайтунг

преди 2 години

Проблема с мигрантите е сериозен: само Нигерия и Пакистан са по над200млн! Афганистан, Либия, Сирия, Бангладеш, този поток няма да има край хванали са му цаката с дете се получава убежище най-лесно! Трябват крути мерки, за да се спаси цивилизования свят от нашествието на пришълците иначе светът е обречен!!

19

Анонимен

преди 2 години

Загреб са силни летящи таксита тази държава се развива праволинеино и правилно.

18

Анонимен

преди 2 години

То нема пари да се усмихнеме пълно ес спинозни аз ще мисля за феизбук какви пари ще ти изкара феизбук никви какви пари ще изкараш в социалните мрежи никви.

17

Закон

преди 2 години

Проблемат на целият свят са тези коото правят по 10 деца затова има глад и недостиг на ресурси и е пълно с болести и спин докато хората не се научат и правителството не въведе закон които ти забранява да имаш повече от две три деца такаще е заради тях ще гладуваме и света е застрашен от изчезване не може неква неграмотна неука да прави по 10 деца хора които само взимат от държавата без да дават нищо без да допринасат ако протестират на центъра излизате с един калашник и карате наред.

16

Анонимен

преди 2 години

Дано ги осъдят, фалират и да го затворят тоя скапан сайт

15

Инспектор Магистрали

преди 2 години

Аз съм пробвал да си изтрия фейсбука, но са го направили много трудно и бавно. ЕС трябва да вкара закон - триенето да става лесно с 2 клика. Щото те може да го скрият и зад 40 процеса, което ще го направи още по-трудно, дори невъзможно.

14

Професор вучков

преди 2 години

Аман от икономисти и финансисти в тази държава на хуманно дишане.

13

Анонимен

преди 2 години

Ами тва е гениално! Ето как ще закърпим бюджета без възстановителен план! Асене, вади тефтера и пиши:за геноцида над българите в..през... от...ни се дължат най-малко 200 млрд долара в злато. Празните полета да се попълнят по съответните исторически данни.

12

Ямболски цървул

преди 2 години

Тези са по-черни и от нигерийците!!!!