104

ХП

преди 2 години

Абе, ден като ден. Шъ напрайм зелеви сърмички, пържени кюфтенца, пържолки, салатки, баница и месеница и задължително боб с кисело зеле и пърлива чушка, баклава, малку домашно винце и ракийка , и многу Айрян. И туй-то!

103

Анонимен

преди 2 години

Рибата в Одрин е 2лв кг, ябълките са 0.30лв - нещо да кажете? Нашите невидяли търговци ви предлагат хем некачествена, хем скъпа стока че трябва да се купуват нови мерцедеси, коледа да са на Камарските острови и любовниците им искат пачки.

102

:D

преди 2 години

До IM-А-дртиБЕЛBoY!Храната е поскъпнала, но пък цената на пианата са намалели, затова средно инфлацията е малка. Понимаеш?!

101

.

преди 2 години

Коледа е! Требе да се напющим като за последно! Нищо, че е тиха нощ, свята нощ...

100

Анонимен

преди 2 години

Ще излезе, ако харчите. Не купувайте щяло и нещяло и няма да излезе. Един килограм свинско в Кауфланд е 5 лв. и нещо. Колко му трябва на човек да се наяде? Защо е нужно да се купува в неограничени количества и хладилникът да пращи една седмица след това?

99

Муахаха

преди 2 години

каква Коледа?! Ние празнуваме Ханука! новите ни и старите ни политици са с Минаро в ръка и в Синагогата!!

98

IM-А-дртиБЕЛBoY!

преди 2 години

96-ти е съвсем прав. Нема как да сочите,че инфлацията е "само" 4,5 %, а пък трапезата + престоят у гората да са 10-20 %. С други думи, некой по веригата лъже, щото каквото купуваш от пазара, това и слагаш съответно на масата, и логичният ИЗВОД идващ от коментара е, че официално НЕобявената РЕАЛна инфлация е надхвърлила 15-20ина процента; след като лебът ми е поскъпнал с над 80-90 ст. Ако само аз преди седмично "снасях" над 120 лв, то сега разходът ми е средно над 150-160 лв за същата кошница.

97

Стойне от Чукурово

преди 2 години

Правил съм си домашна ракийка, имам и домашно винце - бяло и червенко, имам пуйки а хладилнико ми е пълен със свинско и телешко. Качамак имам 15кг. и като си извадим кисело зеленце и го наръсим с лют пипер и кълцани люти чушлета викам комшийката да се топлиме цяла нощ и....не мислиме за нищо друго!?....

96

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 102На мъжа мозъка му преминава през стомаха..... :)) Ще се изнедаш колко кадърни българи има зад граница, май Ганьото си ти :)

95

Bojko the pumpkin

преди 2 години

Ще ви се изсмея на английски: ha-ha-ha-ha-ha, ho-ho-ho-ho

94

Анонимен

преди 2 години

Айде стига с тия трапези, бе... На българина само трапези му в празната тиква. Тотален роб, невкалифизиран, нищо не може, отиде в ЕС и за повече от мияч, берач или шофьор не го искат, ама пак трапези вдига. Само софри, вина и ракии в празната тиква.

93

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 98Ще ходи до Марс, нищо че не може да излезе дори в орбита, все пак денса и забавлява простолюдието :)))

92

Анонимен

преди 2 години

Какво стана със Starship на Илон Мъск?

91

Брадван Балтиев

преди 2 години

Пазарна икономика другаре демократе - търсене / предлагане, безплатен обяд няма. Много станаха майнмунките на клона и той поддаде. Ако ме разбирате какво ви пиша.

90

Анонимен

преди 2 години

Защо 15%-20%, нали инфлацията е 4%? Или не била 4%? Лъжа било значи, а? Ама иначе ***, теория на конспирацията, това-онова.

89

Анонимен

преди 2 години

До Да 89Ми ББ е треторазрядна мутра, дори не е от шефовете в СИК, какво искаш от такъв екземпляр ? :)))

88

Анонимен

преди 2 години

Джо още чака за разговор с Владимир. Там ще се решат нещата.

87

Цар Симеон ІІ

преди 2 години

Рано е да се каже. Повервайте ми.

86

Бай Тошко

преди 2 години

Ще я запомник като Радевата Коледа с тия цени. По-лошото е, че ще имаме Радева зима.

85

Предложение

преди 2 години

Предлагам да развиваме зелена кръгова икономика.