29

Анонимен

преди 2 години

Те в софия деца приемат ли изобщо....От личен опит, нещо по сложно от кашлица или температура, с детето и в чужбина! Даааа не е шега работа, няма доктори ако мислите, че ще си лекувате детето в софия се лъжете няма никъде да ви пуснат в болница тва са уруди!!!Здравната система и болничната база навсякъде са нещо страшно, сестри дърти и сърдити, лекари непукисти и млади лекарчета с две три години стаж при старите чакали! Не се лекувайте в бг няма да успеете това е е система за смърт!!!!

28

Анонимен

преди 2 години

Тази руина в гората, изобщо някой лекува ли се там или каквото стане...

27

Дикообраз

преди 2 години

В тази болница почти не се приемат пациенти по Здравната каса. След много проучване най-накрая едно младо момиче - новодипломирана лекарка ме прие. Останалите стари лекари не приемат по Здравнната каса. Т.е. работят частно, по мое разбиране. Искате ли имена на лекари да ви напиша?

26

до 26

преди 2 години

Болница Лозенец е обикновена частна болница. Работи с почти всички компании, които предлагат допълнително ЗО директно. Отиваш, преглеждаш се без да плащаш и стотинка. Това, че едно време преди 25 години е била Правителствена, е отделна тема.

25

до 26

преди 2 години

Не говори глупости, в болница Лозенец може да отиде всеки. Педиатърът на нашето дете е там. Личните ни лекари са там и не сме никакви министри или държавни служители. Не разбирам изобщо какво говориш без да си запознат?!

24

Анонимен

преди 2 години

Друго си е да си "ПРАВИТЕЛСТВЕНА болница", а не някаква си педиатрия! Да могат да влизат и се лекуват само пациенти с пропуск, лекарите да се подмазват я на министри, я на депутати, дипломати и т.н. А сега - да се разправят с някакви си ревящи деца, които даже един подкуп не могат да им дадат! Ще протестират лекарите и още как!

23

Елементарно е:

преди 2 години

КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА НОВИЯ СТАТУТ НА БОЛНИЦАТА---НАПУСКАШ..... ХАХАХААА.... ЗА КВО ДА СТАЧКУВАШ...??!!!!

22

.

преди 2 години

Изглежда болницата е оборудвана ефинствено за далавери , точене на здравната каса и да лекуваме подбрани наши хора. Това държавна болница ли е ? Ако да , да се подчинят на заповетта , не да се правят на интересни и без това сапотънали в корупция и търгашество.

21

Радослав

преди 2 години

Като не им харесва да напускат, да си отварят частни кабинети и там на свободна практика! Ама искат хем заплата сигурна, хем оборудване на държавна сметка, ако може и касата да източим, ама и да не се налага да работят! Да минават на частна практика и след като са напуснали държавна болница да нямат достъп до клинични пътеки! Само частно да работят, да видим колко клиенти ще имат и колко дълго ще изкарат!

20

Радослав

преди 2 години

Ето това е олицетворението на държавната хранилка! Няма значение как може да са полезни или дали не е нужно да се съкращават, един път намърдани на държавната хранилка и при всеки опит за подобрение започват да реват на умирачка! Държавата има нужда от детска педиатрия, значи болница Х става такава! От кога работниците определят какво ще се произвежда в фирмата? Цялата държавна хранилка са един дол дренки! С КПД на тухла на морското дъно!

19

ЗАКРИЙТЕ Я, БЕ....

преди 2 години

ШЕ СИ НАМЕРИМЕ ВРАЧКИ ДА НИ. ЛЕКУВАТ ЗА БЕЗ ПАРИ......

18

Анонимен

преди 2 години

Нямат наяждане

17

Анонимен

преди 2 години

Да си направят частна болница и да си правят каквото искат, щом е държавна, държавата решава.

16

Анонимен

преди 2 години

До Смехурко А, не бери грижа, и от децата ще намерят начин да крадат, но няма да е толкова много, а те са ненаситни...

15

Асан

преди 2 години

Болницата е готова бетонен скелет на 17 етажа .... Да и слагат кирпича и джамовете що са туткат ? :))))

14

Анонимен

преди 2 години

Що протестирате бе, хуманисти? Разтуриха ли ви постата с трансплантациите? Колко гот ви беше при царуването на Боко, а сега искат да ви смъкнат на една заплата, а?

13

Смехурко

преди 2 години

От децата не ноже да се краде, не виждате ли проблема.А корупцията толкова е навлязла, че .

12

Анонимен

преди 2 години

Прави са. Всяка грешка при децата струва прескъпо, докато трансплантираният винаги може да отхвърли вече платения бъбрек и да се спомине.

11

Анонимен

преди 2 години

Друго си е да си прибираш по 50 бона от незаконна трансплантация на бъбреци.

10

Анонимен

преди 2 години

Ми естествено че децата не носят печалби затова стачкуват друго си е някой възрастен с инсулт или инфаркт да, точим касата