166

Анонимен

преди 5 месеца

179 и тебе те следят, компютъра, телефона ти. Всички ни следят. Само кретените си мислят че не са следени. Достатъчно е да ти е включен джи пи еса на телефона и знаят точно къде си. Даже те питат за мнение! А има приложения, които го включват дистанционно, въпреки че ти си го изключил. Знам поне 2 такива. Какво се правиш на "орижинал" със смешната си ирония?

165

???

преди 5 месеца

Ваксинираните в България са над 1,8 милиона човека, а в чужбина са ваксинирани още 2,5 милиона български граждани. Колко бил процента на ваксинираните .....

164

Иван

преди 5 месеца

До 166 . Очевидно повечето стари роднини, и на кръглоземци и плоскоземци, не са ваксинирани. Въпрос до ваксинираните - защо вашите стари роднини не са ваксинирани? Логичен втори въпрос - всички стари хора ли са плоскоземци? Първо убедете собствените си роднини да се ваксинират, после го раздавайте моралисти в интернет.

163

+-

преди 5 месеца

Грешката в процента на ваксинираните идва от факта, че огромна част от българските граждани са в чужбина и се ваксинират там, но не участват като ваксинирани в процента за България, а участват в общия брой на населението, с което занижават много процента на ваксинираните.

162

Анонимен

преди 5 месеца

Антиваксетата тролове от сайта ги следят, Бил и той ги следи, Кацара и той, ваксинираните ги следят, съседа рептил ги следи, илюминатите,....... и др. Така е като се занимават с окултизъм, черпят културата си по кръчмите и накрая, в психото! Ние си ги познаваме и снизходително им съчувстваме!

161

Анонимен

преди 5 месеца

Извинете, а не беше ли редно и хилядите тестове, които се направиха вчера на учениците от 1ви до 12 клас да са в тази статистика? Нали все гледаме от запада. Там ги включват винаги. Но ние взимаме пример със забраните и рестрикциите, но не и с начина на водене на статистиката. Защо? Защото ще се разбере, че сме ок и че тия смъртни случаи са на старци, които вече 2 год не се лекуват от десетките хронични болести които имат?

160

+-

преди 5 месеца

В България най-голям процент ваксинирани има сред 40-69 годишните, при които са ваксинирани около 75% от живеещите в България. След тях са 30-39 годишните с около 60%, следвани от 70-79 годишните с около 40% ваксинирани от живеещите в България. Следват 20-29 годишните с 30% ваксинирани, 80-89 годишните с 25%, 90+ годишните с 12,7% ваксинирани и накрая са децата 0-19 години с 5% ваксинирани.

159

Анонимен

преди 5 месеца

Кацаров пречупи гръбнака на короната у нас с активната помощ на Академик Денков. Време е да се въведе масов на тестовете със слюнка използвани по училищата, които осигуряват напълно безопасна среда на учениците и в останалите места, където има ограничения. Освен, че са в пъти по-евтини и лесни за използване те осигуряват безопасна среда от 168 часа, докато тестовете от лицензираните лаборатории са валидни само 48 часа, а сертификатите въобще не пазят. Да подписваме декларация и да падат мерките.

158

172

преди 5 месеца

Има бе. Допълнително около 300 са починали от други блести: рак, инфаркт,инсулт, старост...Какво не ти е ясно?

157

някой

преди 5 месеца

Вчера се направиха поне 50 хил теста на ученици, няма как общо тестовете да са 35 хил.

156

Анонимен

преди 5 месеца

Имайте предвид, че при възрастните над 65 години вече 50% са ваксинирани. Т.е. всеки втори. Общо за тези над 18 години - околоо 30%. Т.е. всеки трети. Това са сепарирани дданни. Дано да е ясно.

155

Анонимен

преди 5 месеца

208 починали ,всичките от Ковид? Няма ли други болести ?Кво става тука.

154

шаран

преди 5 месеца

До 166 А вие, като сте ваксинирани, мислите ли, че няма да ги заразите?

153

Анонимен

преди 5 месеца

Смъртността е голяма поради некадърността и безотговорността на медицинските лица на които никой не държи сметка какво се случва, а се дават бонуси за КОВИД. Трябва да се промени тотално всичко. Щом не могат да се грижаат за болните им се режат бонусите. Хората са толкова отпаднали и сами не могат да си отворят и бутилката с вода, но на персонала му е по важно да седи в стаичката на лафче, а не сред болните. Хвърлят паницата с храна и хич не им пука кой е ял или пил. В 1-ва градска е кошмар.

152

Анонимен

преди 5 месеца

В момента фирмата,в която работя е огнище на ковид ... от една смяна от 40 човека има 25 с положителни тестове. Колежката ми се карантинира преди 4 дни ,защото съпруга й е с положителен ПСР, вчера са го приели в интензивното ( с нея работим в един офис ,бюро до бюро без вентилация в стаята)

151

Анонимен

преди 5 месеца

защо за възрастните хора се говори като за животни? Когато на антиваксърите им умират старите роднини плачат ли? или са такива егоисти че само ядат жито и цъкат "бог така е решил" без да видят вината в самите тях и старовремските им разбирания. плоскоземци.

150

dp

преди 5 месеца

До запознат 147Е как пък се случи да не познавам ни един починал ваксиниран... вече ще стане цяла година, но пък от другите дето ще останат управляват измря една камара... идиотизъм.

149

шаран

преди 5 месеца

До 162 Изчезват възрастните и болни с хронични заболявания, нека те да се бодът с вълшебния елексир

148

Анонимен

преди 5 месеца

И каква е файдата от тия стъкмистики, кому са нужни?

147

будала

преди 5 месеца

Бай Балгар не се къпе за да не ръждяса, не се вакса да не умре и не мълчи, понеже е умен и има акъл за раздаване на всеки безплатно. Но цифрите за населението в територията сочат безмилостно изчезване.