20

Ясно е!

преди 2 години

Не случайно назначиха тоя папа, както назначиха Байдън. Чрез избори, разбира се! И не случайно назначаващите, смятат че думата педофил е обидна за колегите им- и я сменят с думата "привлечен от деца" иначе ще ви баннат скоро ако ги обиждате така. Не е фейк нюз, проверете

19

Анонимен

преди 2 години

Папата не се ли усеща, че казвайки това защитава тези престъпници или те са му по-мили от жертвите?

18

Ха-ха

преди 2 години

Католишки работи, нас не ни засягат.

17

Пародия

преди 2 години

Папата като Слънчо е минал е през школата в Симитли. Сега сигурно му грее халката.

16

Анонимен

преди 2 години

до 20 На теб какво ти пречи християнството!? Отричай се от него и си върви по пътя, никой не те насилва да си християнин

15

Stamen

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860Е, в какво виждаш смисъла на човешкия живот? Наистина ли не усещаш някаква празнота вътре в себе си? Празнота, която само Бог може да запълни.

14

Анонимен

преди 2 години

Не знаех,че има и добронамерено тълкуване,това значи одобрение и поощрение,така ли да го тълкуваме иска

13

ПроСоТо

преди 2 години

До House M.D....Разбира се че не,колега..Лошото е,че мога единствено да споделям..

12

Анонимен

преди 2 години

Нагъл йезуит изобщо не му пука, че шефа му горе го гледа и слуша. Наясно е, че горе нЕма никой за разлика от заблуденото му стадо и затова ги ръси такива.

11

Анонимен

преди 2 години

Не помня, този галил ли е Бойко по главата, или е пропуснал?

10

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

При всичките си опити да бъда отлъчен от това гнусилише еврейско месианско и назаретянска църковно ми бе отказвано. Защо бе,попове? Защо държите да съм в списъците на глупаците,които боледуват психически,вярвайки в некакви назаретяно-вавклонски цuranuu? Да ви се uзсе.ра. На религиите просташки! Смъртъ за христиано-мохамедано-юдейо-индуската религиозна лудост! Смъртъ за цuranuba иисус христос ! Смъртъ за психопатите Тара,Авраам,Яков,Исаак,Моисей,Мохамед. На алах и йехова у дupnuцuте семитски !!

9

123

преди 2 години

Отвратителна сатанинска муцyна. Тоя пcихопат контролира медии и правителства.

8

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден започваме вече с новини за педофили и за торнада и паднали покриви светът не върви на добре ако не обърнеме ряско посоката сме обречени.

7

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Веселинъ Радославовъ Димитровъ-Ейси с ЕГН 7112136860 и роден в град София СЪМ. В този си коментар изпитвам съвестта на еврейската християнска съвест,изисквайки да бъда отлъчен от гнусната им организация православно-католико-протестантска. Не вярвам никакъв бог творец.Не вярвам в никакъв иисус христос. Не вярвам в никакъв Свети дух. Не вярвам в никаква църква. Ето,казах всичко,което е достатъчно ,за да бъда отлъчен. Покръстван съм два пъти-в Стамболийски и София. Още един аргумент за отлъчването

6

Анонимен

преди 2 години

Този йезуит е патрон на педофилите.

5

House M.D.

преди 2 години

Колега Просото, от другаря Хорхе Марио Берголио друго ли очаквахте?

4

rusnak

преди 2 години

Какво има да ви тълкуваме бе, католически *** дофили??

3

Изроди по канон

преди 2 години

Католицизмът, който бездруго е най-геноцидното разклонение на християнството, да не беше налагал целибата за клира преди около хилядолетие и нямаше там да гъмжи от извращенци. Но алчността на Ватикана е легендарна, откакто има понтификат - как така свещениците ще имат семейства, на които да оставят наследство, всичко трябва да принадлежи на църквата. Сега и този се усуква като касиерка, заварена да слага в джоба заплатите на фирмата - "тълкувания" искал. В адския казан му е мястото и на него.

2

ПроСоТо

преди 2 години

аз виждам тук приказки на ЛУКАВОГО...А вие?

1

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Кво правиш в Канаан бе, тъnanap аржентински цuranлив еврейски???