19

Истината

преди 2 години

С договор за франчайзинг. Това ще е Края на копърките в туризма и в столицата.

18

Истината

преди 2 години

Кмета на София да се бръкне в АмериХанската сметка и да къпи 10 000 за столицата докато са на промоция с договор за поддръжка и застраховка.

17

fv

преди 2 години

хората ПРОИВЕЖДАТ иновативни продукти, а ние чакаме на социал и подаяния от Европа, които --охааа-- да "усвояваме"

16

Въпроси

преди 2 години

Защо никой от журналистите не се сети да ги пита как тези безпилотни коли ще се навигират из улиците, как ще избягват сблъсъци... Това е най-важното нещо, безопасни ли ще са, а не да ми показват някой там как си ги чертае на бюрото...

15

М.Б.

преди 2 години

София има отлични предпоставки за ползването не безпилотни таксита, защото е разположена на равнина. Технологията вече се използва в Германия в няколко провинциални града. Предимствата са необорими - чистота в таксито, чист въздух отвън.

14

Анонимен

преди 2 години

Да ви СИЕРА на рекламите

13

Анонимен

преди 2 години

"В Загреб тръгват безпилотни електрически таксита"Добре ама след 3 години....До тогава "Идеята е да се изгради и инфраструктура, която ще се използва за тези автомобили"?!Май ще им строим нови улици!?А промяна на закони и наредби: например кой ще носи отговорност при инцидент. Сега имаме гражданска отговорност, кой застраховател ще застрахова "чип" вместо човек?В момента в света НЯМА законно безпилотно МПС: дори и в Тесла трябва да има шофьор на седалкатаМоето мнение: Хърватите "усвояват"

12

Хемус

преди 2 години

Значи разбрах,че така чаканите мангизи от европейския фонд за възстановяване,вместо да влязат в държавната хазна и примерно да отидат за социални,образователни,здравни и инфраструктурни проекти,пак ще пълнят едни чекмеджета!Примерът е със Загреб,уж милионер/милиардер със фабрика за ала-бала,пък му дават едни пари наготово!

11

Анонимен

преди 2 години

В стара загора тръгват 50 петдесет дизелови автобуси с предно предаване.

10

Такси Пловдив

преди 2 години

Да ама докато каскадьорите станат пасажери ,знаете ли на колко ще им изядат житото ?Това става ,НО само при едно условие всички автомобили около таксито да са 5-джи тогава те просто не могат да се блъснат освен някакъв голям бъг на мрежата А така всичките карат, като пияни само ти безпилотен е по-лошо от камикадзе вързан за торпедо Тамън за 3-години ще им се изясни ,че това не е толкова просто ! А и може би въобще нямат такава цел ,а малко реклама .

9

Анонимен

преди 2 години

Другарю Борисов, нещо да кажеш за твоите китайски тapaлясници "Great Wall", а? Ще идват ли журналисти от "National Geographic" да ги снимат, а? Да видят колко сме "напреднали" спрямо Хърватия, а?

8

Анонимен

преди 2 години

Ехеее... Ние от кога го имаме това. Безпилотни таксита - колкото искаш. С аромат на чесън, шкембе, пот... С изкуствен интелект, че даже и без интелект. У чутурата база данни за световната конспирация, политиката, футбола, физиката, химията. Он ваксината за короната я е измисИл отдавна, ама ке го тепат и си трае... Ама ей на - кара такси, че ще го отвлекат извънземните да го клонират. (Това съм го преживявал като реален разговор със софийски бакшиш. Без майтап!) Иначе успех за хърватите!

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6-7 парчета бяха. Не са много. Аз поръчвам повече на година ;).

6

Мдааа

преди 2 години

А у Софето такситата си остават безмозъчни...

5

Анонимен

преди 2 години

Тарикати,да не притежаваме коли,ще ги споделяме. Ама други ще притежават. Свобода, равенство, братство.

4

Анонимен

преди 2 години

Да не стане "Заспиваш в тесла,събуждаш се на оня свят"

3

Анонимен

преди 2 години

Помагат за ограничаване на разпространението на ковида. Бххаха

2

Пешеход

преди 2 години

Абе други си е да видиш кръвясълия изпод вежди поглед на газещия те на пешеходна пътека. Понякога са двама един срещи друг и се конкурират кой да те размаже първи.

1

Анонимен

преди 2 години

И у нас така . Почти без шофери.