157

Анонимен

преди 2 години

Как се бори корупция със стари мутри плюс БСП ? Наивници !

156

Анонимен

преди 2 години

Каква справедливост, едно невиждано крадене вече започна. А простите другарки и другари гласоподаватели ще си изгладуват властниците за пореден път.

155

Анонимен

преди 2 години

Хайде на хорото, дето го води Радев и до него наредени ПП, ИТН, БСП, ДБ и др. Най-силно тропат и викат "Опа, ха така" тези, които ближеха подметките на Борисов

154

До 196

преди 2 години

За съжаление всички са от БКП, а сега дойдоха техните деца и внуци!

153

Диана

преди 2 години

До Диана Изтриха ми много важна думичка, така че ще я повторя...Мисълта ми е, че когато старото и гнило назначи свои хора, то те не могат да бъдат нови и свежи, те са л.у.м.п.е.н.и! БСП трябва да осъзнаят, че пречат на развитието на страната и ако у тях е останала капка българщина, трябва незабавно да се отстранят от пътя на прогреса!..За да не стават ИСТИНСКИ революции - както ни учи марксизмът-ленинизмът още, значи! А от това НИКОЙ не печели!...БСП ТРЯБВА ДА ПОГЛЕДНАТ ИСТИНАТА В ОЧИТЕ!..

152

Диана

преди 2 години

Отново БСПарски мошеничества и извъртане на истината. Фалшивите протести на БСП от миналата година тук вече станаха "българска революция"!...Ха-ха-ха!..И както лозунгът на БСП е от всичко да търсят и извличат полза за себе си, така и тук решиха, че ползата от техния пълзящ преврат е обновяването на политическата класа - те винаги трябва да са печеливши, значи, нали са висшата ни класа..Ха-ха-ха!.. Трагедия!..Няма обновяване с назначени ***!..Но...Ще дойде и това време когато БСП и СИЕ са ВЪН

151

Йоло Денев

преди 2 години

Справедливост ще има за Кирчно, Асенчо и техните приятели. За останалите - *** .

150

-

преди 2 години

Овчарова от БСП е хубавица!

149

Един Коч

преди 2 години

Само четворна колиция на ни беше оправяла.

148

Анонимен

преди 2 години

Много ме разочаровате с това бсп , масларова и овчаров. Няма как с тези да се върви напред.

147

Басссси

преди 2 години

Тия до кога ще ги търпим да се гаврят с народа

146

Въпросът е

преди 2 години

От къде са взели пари да учат в Харвърд - кой е плащал?

145

Анонимен

преди 2 години

Българите са Андрешковци и това е нашата национална черта - от това се страхуват комунистите. Четете българска литература. Йовков, Елин Пелин, Вазов, П Славейков, Ст Челингиров,А Каралийчев. Четете бе!

144

Анонимен

преди 2 години

Тези дори и от Харвард били учудени как така са ги взели без никакъв опит в управление на каквото и да било в държавата. Иначе дипломата, сертификати и подобни поне аз когато интервюирам са едно добро начало и нищо повече.

143

Анонимен

преди 2 години

Сега искам от всички трезвомислещи и работещи хора да се успокоят и бързо да се поклонят на Радев

142

пияница мистик

преди 2 години

Та да си продължа мисълта от долния ми пост, че ми свършиха символите. Та искам аз да попитам този недорасъл "харварски" муньo, как аджеба си мисли, че ще спре корупцията? Та тя е повсеместна. И къде ли не. Във всяка сфера, във всяка държава има корупция. И в Русия, и в САЩ. Абе хора, вие дето гласувахте за тези шматки - единия съден крадец, другият лъжец вярвате ли и на йота от това, което ви говорят за изкореняване на корупцията? Ако вярвате, значи сте най-големите шматkи на света :)))

141

пияница мистик

преди 2 години

Отивам аз значи в съвета, когато навремето живееш под наем и казвам на служителката: - Искам да си сменя адресната регистрация, защото сега ми е пловдивска. А тя ми казва, че трябва да дойде хазяйката ми или да ми даде пълномощно, че наистина живея там, с копие на нотариален акт, разбира се. Но хазяйката не ще, защото ще трябва да плаща данъци, като се разбере, че има наематели в имота си. Та казах и аз на служителката: - Ето ти 50 лева да се почерпиш и да свършим работата. И всичко се нареди :)

140

Смешно и тъжно

преди 2 години

Начело с Нинова(Техноимпексова + Булгартабак) ще борим корупцията. Ура другари!!!Все едно, че се връщаме 25 години назад... И смешно, и тъжно, и жалко, така не става...

139

Леша

преди 2 години

Не съм сигурен, че кокорчо се е родил мъж. Има вторични полови белези, че в момента трябва да е лелка, но е чичак.

138

Анонимен

преди 2 години

Българите винаги са били болни ко.мплексари неслучайно в отборните спортове дори Македония ни бие на всичко. А то така ще бъде и винаги, просто гена не може да се промени.