45

Червените тикви

преди 2 години

Крайно нагло е да искаш 4 години мандат след като се яви 3 пъти на избори за 1 година и видя хората не те искат. Правителство с 20% общо гласували на изборите е твърде малко вероятно. Да управляваш 4 години с тия по$е£ко&ци в парламата ще е невероятен цирк. При първа възможност съм на улицата, за да се разкарат.

44

Анонимен

преди 2 години

А дали не е "троянският кон" на Боко и Доган!

43

Анонимен

преди 2 години

Борбата е за ББР.

42

Как Сийка

преди 2 години

И какво има за казване ?! Тая цял живот драпа да бъде във върховете и сред управляващи те,а сега,когато Дорчо,Кокорчо и Радевчо стоят твърдо зад нея не е ли ясно,че най-после "слънцето " солидно ще я огрее ?! Прави се на скромна ха-ха-ха-ха!

41

Анонимен

преди 2 години

Дайте й Икономиката, вицове не й трябат.

40

Кака Кори

преди 2 години

Да ми ядете лютеница пари трябват сина пола ще сменя ...

39

Анонимен

преди 2 години

До 37 Да, но гласувахте за Кирчо и Кокорчо, и сега ще траете. Всичко е договорено и те затова ходиха през нощта при Корнелия на Позитано 20.

38

Анонимен

преди 2 години

Ако не се състави правителство с първия мандат герб и дпс може да направят кабинет а може и това да е целта. Все ще се намери кой да ги подкрепи.

37

Анонимен

преди 2 години

Корни,Радеф се бъ..зика с теб с това министерство!

36

Стрина Корни

преди 2 години

Тая проста и злопаметна *** не вземайте на работа! Тя е невежа в областта на икономиката, по интригите е и не е свикнала да работи, а да фалира. Запитайте Станишев защо я изгони от поста зам.министър.Питайте бесепарите как за една година свали електората на БСП от 900 хил. на 267 хил. души. Питайте нея как от другите партии намериха хора на средна и млада възраст за министри, а тя доведе Масларова и Р.Гечев. Сега ще ви доведе Ив.Ченчев, Я.Божанков и две лелки, които нищо не разбират.

35

Анонимен

преди 2 години

Корни Техноимпексова няма празен ход!Последна ще загаси осветлението на това правителство и на Позитано!Браво!

34

Анонимен

преди 2 години

Не сме гласували за тая да ни я набутвате.

33

Цеко

преди 2 години

ПП ударихте дъното. Това ли ви е промяната. БСП едва събраха 10 процента от 30 процента гласували, и ще се намърдат през задния вход в управлението, благодарение на вас. Не разбрахте ли , че народа не иска червени бо.....клуци да го управляват. Как го постигнахте а......чакайте ще позная.....с подмяна на вота на хората.

32

Беновска пипа

преди 2 години

Нали щяха да съставят А отбора на България?!! С Нинова и Рашков ще бъде направо шесторазряден кабинет. Когато има толкова партньори в една коалиция, в кабинета се поставят партийни номенклатурчици, а не експерти ...

31

Анонимен

преди 2 години

Тая крушофска има опит в техноимпексовите кражби.

30

Анонимен

преди 2 години

*** да те мачка е страшна работа

29

бай Ламби

преди 2 години

Хахах...тая *** кво се прай на ударена с мокър ***, много добре знае че е спазарила вече министерството на икономиката и земеделието.Знае хитрата лисица че там са парите за крадене. Курнелиооооо тука има ора дет веке сме ви сърбали попарата на вас комунистите.По-младите мойш ги излъга ама айде нас не!Ако перефразираме вожда ви бай Тодора, може да кажем: "Таз година министерство на икономиката,догодина на фалита!Айде, да ни е честито!Ха-ха-ха"

28

Коко Горилата

преди 2 години

Значи другарката Импексова се гласи 4 години на приватизира. Честита промяна. Нулева корупция. Коалиция на почтените.

27

Ха

преди 2 години

Ха ха ще пада голямо шоу с това правителство, най крадливата ще управлява икономиката. Просто, думи нямам. Аз ви казах още преди изборите, че е по добре да изберем Луна. Само след 3 месеца ще дойдете на моята.

26

Пепи Дебелия

преди 2 години

Кога отваря завода за автомобили на Кирчо? Бих искал да започна работа там.