18

Анонимен

преди 2 години

Ох какъв цирк само.

17

И не,не е прав

преди 2 години

проф. Христов,*** са повече от 80%,но не и в България,съдейки по процента ваксинирани,че даже и подкрепящи задължителната ваксинация...Тук поне половината се боднаха,за да могат да влязат в кръчмата или мола,а не защото са убедени в ползите...

16

Е,този път вече

преди 2 години

ме изкефихте максимално-"ваксиниратите":)))И да исках,нямаше да се сетя:)))Но пък доста ще го използвам на техен гръб:)))

15

Анонимен

преди 2 години

Скоро в целия свят ще е така, щото "нови варианти". После ще продават Пфайзер 2.0, след това отново тестове заради новия вариант тогава ще е "мегазъл" и Прайзер 3.0. и така докат Пфайзер не източат колкото пари могат да вземат.

14

Анонимен

преди 2 години

Абе ние шопите знаеме защо се инатиме. Всеко чудо за три дни..Ако знаехте нямаше да *** като мухи потопени в Мухозол.:)))))))

13

Анонимен

преди 2 години

Петя Славова, не е зле да синхронизирате пропагандата с колежката ***, тя нещо пишеше как зелените сертификата блаблабла край на локдауна.

12

Цар Антивакс I

преди 2 години

Хааахахаха! Пада ви се като не щете да си биете трети и четвърти бустери! Там на опашката за тестове, игленици спаружени!

11

ами

преди 2 години

Идва ред на питанката,защо тогава е тази пропаганда да се ваксинираме,зелен,супер зелен сертификат, за да живеем нормално?!?!?

10

Анонимен

преди 2 години

Антиваксъри стига сте скачали. За разлика от вас, ние не се гътваме по болниците. Бедни душици. Стойте си като крепостни селяни и само от работа вкъщи. За там тестове и ваксини не искат.

9

Шопа

преди 2 години

Абе ние шопите знаеме защо се инатиме. Всеко чудо за три дни.

8

Не разбирам много

преди 2 години

Честито на ваксаните, които ще се тествате. Сред всички тия маняци за чипиране, магнитни аномалии и какво ли не още, има и нормални хора, които просто не вярват в избавлението с ваксина.

7

Анонимен

преди 2 години

Мяу, Бау, боцканите тарикати.

6

Анонимен

преди 2 години

Нормално. Щом са с паспорт на домашен любимец, логично е да проверят колко са послушни и дали изпълняват команди от сорта на долу, подай топката, дай *** и т.н.

5

До 6

преди 2 години

Бау е преотстъпил правото на собственост върху своята телестност на държавата (на Кацаров и ония полуживи лелки "експерти" от МЗ). Той вече не е пълноправен собственик на канала си. Ако утре експертите на МЗ решат, че Бау трябва да ходи по улиците с напоена във ваксина краставица, навряна в канала и със "краставичен сертификат", залепен на челото (защото експертите ще кажат че това е най-сигурният начин), то Бау ще козирува и ще ходи така. Все пак вече не е личност, а притурка към сертификата си

4

Анонимен

преди 2 години

Горките прободени вакси - дори за малко не ги оставиха да се почувстват "аристокрация" и да се порадват на "благородническия" зелен сертификат, даващ им право да ядат хамбургер върху пластмасова маса на фудкорнера на полуфалиралия мол или да пият разредена ракия със салата за 20 лева, а ето че почнаха задължително да им бъркат по отвърстията, и да им правят насила ПСР-тестове, отхвърлени от самия им създател и даващи през един път положителна ковид проба на сок от авокадо.

3

Анонимен

преди 2 години

Сиреч и на яко набоденния Бау ще му бъркат в канала.

2

Анонимен

преди 2 години

За ваксинираните трябва да има и тест за интелигентност.

1

Анонимен

преди 2 години

Поредна гавра с най-послушните овчици, муууаааха ха ха ха ха