24

Анонимен

преди 2 години

Не подозрение, 100% недоверие. Не само заради Крим. Заради България, Румъния, Чехословакия, Унгария, Полша, ГДР, бивша Югославия! Пропуснах ли някоя?

23

Българин

преди 2 години

Аз На Русия не вярвам 99 % и 1 % се колебая дали не е лъжа.То не беше сваляне на пътнически самолети, подписаха УЖ да пазят границите на Украйна в замяна на ядрените оръжия, то не беше убиването на 14000 украинци в богатите на полезни изкопаеми УЖ руски територии..то не беше терористи по ЕС и шпиони, пропаганда и лъжи...КАК ДА ИМ ВЯРВАШ?

22

JVS

преди 2 години

До АнонименМного добре помним за тази среща където действително частата руска компания за охрана загуби няколко ДЕСЕТКИ убити наемници от специализиран американски военен самолет!Да това е факт,но факт че руското командване винаги си е вземало поука от неуспехите и следващите подобно начинания надали ще бъдат така успешни за Щатите,спр.Чечня и особено Грузия!

21

Опала

преди 2 години

До Анонимен 10Не знам за Русия или САЩ говориш. Ако гледам за връзка със статията, сигурно за Русия. Ако гледам за връзка с коментарите, сигурно за САЩ. Не вземам страна, просто трябва да уточниш. Освен ако коментара не е бил нарочно написан така. Тогава - доста хитро

20

Дядя Вова

преди 2 години

Ракети в Куба, Венецуела и Мексико.И кога ще спрете да биете ...*** ? )))

19

Факт

преди 2 години

Всички на Запад и Изток знаят много добре защо Русия си прибра Крим. Но от страх или лоялност се придържат към американската позиция. А самата Русия нямаше друг избор, ако иска да оцелее като велика сила, отстъплението започнало при Горбачов все някога трябваше да спре и то спря. Имаше дори малка контраатака-освен в Крим и в Сирия. Може да се каже доста успешно. Днес, 7 години след началото на войната срещу Русия САЩ са до никъде, а времето им изтича. До 2030г Китай ги задминава!

18

Анонимен

преди 2 години

Всички помним как се изнасяха руснаците от Афганистан с 200.Бити и.......

17

Анонимен

преди 2 години

Последната среща на американци и руснаци в Сирия завърши 600 на 0 руски трупа,така че да не се пънат

16

Крим е техен

преди 2 години

А рускините на всички които си ги пожелаят.

15

Анонимен

преди 2 години

И кога укрите в историята си са воювали за Крим? Смехории...

14

Анонимен

преди 2 години

Джендърска работа.

13

баба мара

преди 2 години

кои гледа с недоверие аз не косово и сев кипър какво са кои коментира каквое положението с тях хванали се за крим ами тои е руски и няма какво да търсите

12

до 10 сиромах

преди 2 години

Не знам дали си прав бил съм в Украйна и от тях знам,че Суворов е бил този който е изгонил турците и то последно от Измаил град в одеска област.Жителите там казваха Суворов е наш освободител и сънародник.

11

Анонимен

преди 2 години

САЩ са миротворци и световни миролюбци. Особено обичат Pax Americana.

10

китаец

преди 2 години

До АнонименНе да го "погълне" - а да си прибере в лоното на нациятя, което винаги е било тяхно...

9

Анонимен

преди 2 години

Май фиаското в Афганистан беше суецкия момент за САЩ. Китай вече колониализира Африка и се готви да погълне Тайван.

8

Киевска Рус

преди 2 години

Не съм много силен по история, ама не беше ли Киев първата руска столица?Все ми се струва че нещо пропускаме... Те май са си един народ (заедно с белорусите) и няма защо западняците да се противопоставят на желанието на един народ да се обедини отново! Всъщност "разделяй и владей" винаги е била тактика на запада... Промери колкото щеш... Да питам аз как щяха да реагират ако руснаците им дойдат в "задния" двор - примерно в Мексико и се опитат там някакви трикове да въртят? Всичко е демагогия!

7

Анонимен

преди 2 години

Избиеш 100 Хил хора, третираш хора като предмети. И се чудиш защо хората те гледат с подозрение че твоите 200 Хил воиника остават на полянка до независима държава? Същата държава където е описана как се влива в твоята от държавния ръководни органи? Бреере бре да стоя и мисля защо да се отнасяме с подозрение

6

сиромах

преди 2 години

Нещо не си спомням да се е водила Украинско-Турска война за Крим и защо ли си мисля,че е имало Руско-Турска такава та даже са помагали на Турците и Англичаните?!

5

сиромах

преди 2 години

САЩ използуват марионетни режими навсякъде по света за да притискат Русия основно.Никой нормален човек не може да приеме,че САЩ нямат снимки при свалянето на Малайзийския самолет,но по-удобно е да се поддържа тезата,че виновни са руснаците,а не пияндурите от Украйна!Разкриването на истината е неудобна за Запада!Търсе се повод за да се впрегнат много страни послушковци,а не се мисли за последиците за самата Европа!САЩ са далече и си мислят,че война на тяхна територия няма да има!Лъжат се!