148

Анонимен

преди 2 години

Кой предложи Бойко Рашков? Кой, кой, кой?

147

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 155 Това, че някои автобуси са минали не прави пътя "ок". Факта, че се налага да вкарваш "нашенските си стандарти", за да обясниш лошото проектиране, е ПОКАЗАТЕЛЕН за качеството там. Иначе така всичко можем да извиним. Дето се вика, ехеее, едно време и в кал сме газили, кво толкова .... *** нещо на никой не му се гази вече в кал и не иска да се вози на каруци.

146

Ние от снимката

преди 2 години

Много ни е смешно. И за цените и за данъците които ви готвим. И за двете нови министерства и за това че БСП е във властта. Нали това искахте протестъри ?

145

Анонимен

преди 2 години

До Паламарца Мне, такива като теб за пореден път помагате за затриването на България, и този път може и да е окончателно. Ако си разбрал, разбрал, ако не ... все тая, ще го разбереш по трудния начин.

144

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 143Аз не харесвам ГЕРБ, модчетата го знаят това нещо, обаче да сме малко обективни :) Пътя там е окей според нашенските си стандарти, също требва да се отбележи, че са били неколко буса с македонски туристи, всички са минали безпроблемно, само един се самозапалил с много жертви. Та извода какъв е според теб, любопитно ми е да чуя отговора ти :))

143

Паламарца

преди 2 години

Гербавите не са на себе си!Ха ха ха!Довчера реваха и оправдаваха Нинова,когато взе да плюе по Радев,днес обърнаха палачинката!Дух***йте супата,както казваше в близкото минало един "интелектуалец"!Меафията ГЕРБ и ДПС са в историята....!който разбрал,разбрал!

142

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 124Абе шемет небесен! Станишев къде вися 40 минути 2008-***? Помниш ли? На откриване на лифт! Е, такъв сакатлък не помня! Тавана на терминала 2 на летището 2009 добре, че падна преди да са го пуснали в експлоатация! Колко народ щеше да затрие? Чирпан-Ст.Загора и София-Горна Диканя БСП-то са го правили. Срутище, след срутище! Вълна след вълна! Ремонта на осветлението на тунел Ечемишка, дето падна и уби жена БСП-то са го правили! Та ГЕРБ строи некачествено?

141

Мееметчу

преди 2 години

БСП с министър на икономикатъ и индустриятъ???? -))) Тия нямъ да издържат дълго! Много пр.мати на едно клонче съ събраха, а бананатъ малку..., максимум година време!

140

Зозо

преди 2 години

..........БСП ще има вицепремиер и министър на икономиката и индустрията..... Хахахахааааааа, ай чистит ви Р.Гечев!!! После да не плачите :))))))))))))))))))))))))))))))))

139

Ясно решение

преди 2 години

Всички, които знаят какво значи управление на ДС/БКП/БСП знаят какво трябва да направят. Изходът е само един, ако не искате да прекарате останалата част от живота ви в борба с последиците от тази ситуация.

138

Анонимен

преди 2 години

Защо в управлението на държавата не са ГЕРБ, при положение, че са гласували толкова много хора за тях? Защо трябва да управляват БКП и ИТН, някакви малки партии, за които са гласували малко хора? Самоизчегъртайте се, вие сте неадекватно правителство, пародия!

137

Ами това беше

преди 2 години

БСП и икономика...горила с калашник. Дотук бяхме. Последният да изгаси лампата...всъщност не, то и бездруго ще е спрян тока.

136

ПЕНСИОНЕР

преди 2 години

МНОГО СЪМ ОБНАДЕЖДЕН, ЧЕ БСП ИДВАТ НА ВЛАСТ - МОЖЕ ПАК ДА СТАНЕМ МИЛИОНЕРИ!

135

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Замеряха с яйца и домати Парламента, плюха по полицаите, и накрая докараха на власт пак комунистите, при това нагло и открито, а отзад вижте кой ги подпира!

134

Анонимен

преди 2 години

Какво се очаква, като БКП в управлението? Че България ще просперира? Напред към закриване, фалит и унищожаване. Преди не се е получило и сега няма да стане нищо. Изтървахте питомното сега гонете дивите *** *** народ слаба държава!!!

133

Анонимен

преди 2 години

*** отново доказа,че е много ппрростт щом си избра пак комунисти да го управляват.

132

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 139 "Това че се е отпуснал шофера и се е самозапалил буса, не значи, че пътя е виновен :)" Вече многократно беше коментирано: пътя там (и не само, цялата отсечка строена от тая фирма) е строен некачествено, и не става дума за самата настилка, а за проектирането му. Това е положението с "качественото" строителство на БСП.

131

ВЕРА СУ

преди 2 години

ПРИ БСП СЕ СТРОИ БАВНО НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА КАЧЕСТВЕНО СЕ КРАДЕ! ОТ 40 ГОДИНИ СТРОЯТ АЕЦ БЕЛЕНЕ? МАГИСТРАЛА ХЕМУС СЕ СТРОИ ОТ 50 ГОДИНИ? БСП ПОСТРОИ И УЧАСТЪКА ПРИ ЧИРПАН - НА ВЪЛНИ ЗА КОЙТО ПЪТУВА КЪМ МОРЕТО.

130

Анонимен

преди 2 години

Борисов и ГЕРБ са тези, които заслужават да управляват. А за слабо паметни ***, БКП в управлението е автоматично провалена България. Гаранция! Това е подмяната! И ПП са избрани с нагласени предварително машинки за гласуване! Анонимници ще си играят на управление, няма нужда!!!

129

Анонимен

преди 2 години

ИТН не казваха ли, че с БСП няма да управляват при никакви обстоятелства?