65

Жиб.

преди 2 години

Името "Путин" самичко говори що за човек е :)

64

Жиб.

преди 2 години

Русия не може и да мечтае за технологиите на НАТО - те ще изгорят ракетите й още на руска територия и ще натровят въздуха в цялата мужишка кръчмарница!

63

И.

преди 2 години

Който разполага оръжия отпред, скоро ще си го получи !

62

Дж.Роб.Бидон

преди 2 години

До КГБ-ста "шоколад ще си ям всеки ден" Имаш ли вече Диабет? история вече е история.Сега имаш диабет и жалка нова история.

61

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Много моля руснаците и американците да се разполагат некъде у пета глуха,'щото имоериалните им глупости не ни засягат. Могат да отидат до Луната и там да си играят на каубойци,матрьошки и каквито им хрумне. Взеха да дотягат до безумие на Човечеството с интригите и лъжите си.Същито се отнася и за турците,които все се разполагат неканени.Последните са лесни.Само гърци и французи могат да им разгонят фамилията за един час.

60

Анонимен

преди 2 години

Бъдете читатели, а не писатели! Не рипайте като ощипани моми, колкото и да ви е мъчно! Рускта армия е НЕСРАВНИМО по-силна от НАТО-овците! Но не с Армата и Терминатор, а с едни ракети, които летят по траектории, които ги командва генератор на случайни събития и то със скорост 6-22 М и попадат в целта с "охуенная точность"! А още по-страшното руско оръжие са средствата за РЕБ! Там са три обиколки преди говедарите!

59

Анонимен

преди 2 години

До Krom....А ти защо толкоз се напъваш? Като вече си продал собствената си държава! На какво се надяваш? Помисли, ако имаш два читави неврона, голямата и силновъоръжена държава дали ще рискува да нападне слабата си съседка? Прозрачен си като живичка скаридка!

58

Анонимен

преди 2 години

До Сюлейман паша....Сигурно помниш и Серьожките с големокалибрените патароци!На онзи Руст един МиГ приятелски му помаха с крила. За по-интелигентните това си беше чиста "война" между съветски генерали - конкуренти...

57

Сюлейман паша

преди 2 години

...е,стар е пашата вече...

56

Сюлейман паша

преди 2 години

Таман да оправдаем и омекотим пропуска на алкаши те,един вид ,,Ами безшумен и мальк беше та затова не можахме да го усетим тоя Руст как прекоси разстоянието от Суоми през Прибалтика до масква като птица",и ти ..бамм" му окачи мотор на самолетчето и забатачи още повече мьрлявостта на ***!Стар е нашата вече-изневерява му паметта! Аа,като стане дума за наташките си спомня всичко в детайли ама...

55

Krom

преди 2 години

До Боби - ти обратното на остър ли си Боби? Намекнах ти, не - направо ти го казах, че за малка държава като нашата, граничеща със силно въоръжен и нестабилен съсед като Турция, идеята да хвалим и поддържаме анексирания на съседни територии е меко казано опасна. Ти ми дрънкаш за Америка и Сирия. Не ми пука за Сирия, нито за Цветните революции. Теб обаче толкова те боли за руското, че и собствената си държава си готов да предаваш. Отказвам да се занимавам с теб. Прозрачен си!

54

Krom

преди 2 години

До Боби - не зная дали схващаш, че в момента хвалиш, възхваляваш и се възхищаваш от диверсиите които една страна провежда в друга суверенна страна. Оправдаваш го и с липса на "официално" определена граница - в което много се съмнявам. Даваш ли си сметка, че и други държави могат да приложат същото "право", като от това и ние можем доста да пострадаме? Да се допусне прецедент, означава всеки луд с картечница да "види своето" в чужда територия. Ние си имаме позиция, и тя не това което пишеш!

53

Анонимен

преди 2 години

До Сюлейман пашаМладежа кацна на Червения площад с Чесна а не с безмоторник

52

Сюлейман паша

преди 2 години

Брехх,как се вьодушеви русофилската чета!Даже вече нахлузиха шлемовете и напредват кьм Запад!Да,ама не!Вие като ,,атакувате" по дьното на Висла янките няма да чоплят семки!Те и хилядите генерали и маршали с лампази през 80-те повтаряха сьщото,но това не попречи на ФРГ младежа да кацне най обезпокоявано на Красния площад сьс скромния си безмоторник!Така,че споко!

51

Krom

преди 2 години

До Боби - с много приказки не каза нищо. Наруши ли Русия споразумението с което взе украинските ядрени оръжия? Влезе ли с военна сила в Крим? Не, че не им се случва често. Те така и за Финландия преосмислиха независимостта и 40-те години на 20 век, ама това друга тема. Защо трупат войски по границата им - от алтруизъм ли?

50

преди 2 години

Руската федерация ще премаже полвин европа за седмици. Ако искат да я спрат моментално трябяа да и се покаже сила или тя заплашва целия източен фланг да падане почти без бой.

49

Krom

преди 2 години

До Боби - ох милия той, "Защитник" на Матушка Русь! В добре подредената аптека Русия, нещо като Швейцария в Азия се създава "шум" от Украйна. Вероятно украинците влязоха с оръжие в русия и взеха да създават "републики"? Не драги, накъдето и да се обърнеш трибуквеника е зад теб. Руснаците си пъхат носа в целия бивш Съюз. А Украйна в частност си плаща глупостта - да върне ядреното си оръжие на руснаците разчитайки на думата им. Видя се колко струва. Хайде, дай сега твоя "прочит".

48

Анонимен

преди 2 години

Вин (55), на територията на Европа (континент) рейтингът (актуална статистика) на производителите на автомобили, камиони, автобуси и двигатели за тях е следният: 1. Германия - 41 завода; 2. Русия - 34 завода; 3-4 Франция, Британия - по 30 предприятия; 5. Италия - 22 завода; 6-7. Испания и Полша - по 16 предприятия.

47

Анонимен

преди 2 години

До Едно не разбирамЗащото ако не се бие *** ще го изфъшкат от трона.Ако има война ще им обяснява, че са гладни, защото има война.Ако няма война какво ще им обяснява?

46

Едно не разбирам

преди 2 години

Защо Владимир Путин иска на всяка цена да се бие???