69

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха , че нали корона вирусите според учебника причиняват обикновена настинка? Почнаха да въртят дупето.

68

Анонимен

преди 2 години

./два различни вируса в една и съща клетка гостоприемник взаимодействат, докато взаимно се копират и създават нови копия, които имат генетичен материал от двамата родители/ - Вирусите не са живи същества. Това са атоми и молекули. Хайде да не говорим за ридители с малки дечица вирусчета, че става едно умилително.

67

Анонимен

преди 2 години

"Трябва да се ваксинирате, за да намалите шансовете други хора, които са с отслабена имунна система, да се сблъскат с вируса SARS-CoV-2, казва Саундарараджан." - АЙде пак стига с тия мантри бе. НАли видяхме, че ваксинираните се заразяват. Какъв шанс намаляват?! Пък и какво значение има дали се заразиш с обикновена настинка? Нали уж от омикрон никой не е умрял. Отде-накъде да е наложителна ваксинация тогава?

66

Анонимен

преди 2 години

Да бе, веднага повервахме, че вироса "сам си е вмъкнал този конкретен фрагмент в себе си,"...

65

Анонимен

преди 2 години

Е,сега вече в прав текст ви казват,че всяка,най-обикновена настинка е причинена от този универсален "вариант" на ковид и няма нужда повече ковид лабораториите да се напъват да създават нови щамове.Достатъчно е само медийната банда да поддържа огъня,а фармаМафията да бълва все нови и нови "ваксини" и "лекарства"!

64

Анонимен

преди 2 години

както се разбра, ваксината не пази от разпространение, ама слабoумните търговски представители продължават да тръбят с този факт. Политически вирус за по-голямо парче от пая!

63

Анонимен

преди 2 години

Все по-трудно става да различиш ковид от обикновената настинка. Не е ли време да престанем с мерките и психозата?

62

malart

преди 2 години

"казва Венки Сундарараджан от базирана в Масачузетс фирма за анализ на данни, която ръководи проучване по темата".Пенко Иванов от института по изследване на данни за дивите микроби базирана в Килифарево твърди същото

61

ХАхахаахахахахахаааа

преди 2 години

и последното изречение кърти! Нищо не знаят, но трябва да се ваксинираме! Очаквайте скоро ваксина срещу главоболие! ФАШИСТИ!

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен: 30 000 български граждани умряха от това което наричате "България".

59

Леша

преди 2 години

Какви вируси, какви части, какви 5 лева? Гейтс и компания станаха съвсем за посмешище и всички нормални хора разбраха, че вируси не съществуват и всички ваксини убиват и повреждат здравето на хората.

58

Анонимен

преди 2 години

До 60 а ти си отвори очите и поледни небето има дни в които е цялото нашарено с следи които стават пелена и вземи да мислиш!

57

Анонимен

преди 2 години

Направен е за да излизат тестовете винаги положителни и да се увеличава бройката,затова са го сглобили с обикновен.

56

Анонимен

преди 2 години

"Има и хипотези, че може.." - Ама защо едни хипотенузи ни ги пробутват като истински новини, а други ги забраняват и блокират?? Щото едните са платени ли?

55

11

преди 2 години

Бааах маааму, и вирусите почнаха да правят сeкс. Как ще се обясни това на джендърите, не знам.

54

C2H5OH

преди 2 години

Целия датски футболен отбор е бил ваксиниран, Ериксен също. И Агуеро след ваксината вече приключи с футбола.

53

Потърпевшите

преди 2 години

Дали сам "я е взел ",или са му помогнали в лабораторията,както и делта и бета и алфа?

52

Анонимен

преди 2 години

30 000 български граждани умряха от това което наричате "настинка". 200 000 лежаха по болниците ни на кислород. Моля, малко уважение към паметта им и скръбта на близките им. И аз съм един от тях. Това, че някой антиваксър го изкарал леко, не значи, че други са имали този късмет.

51

Анонимен

преди 2 години

Всеки страничен вирус се привързвал към ковид и ставал 2-ри родител в клетката на човек където още и омикрон се появявал да папка и само той се измъквал понеже само той е забелязан,като невредим понеже му било придадено Генна последователност на родител 1 и родител 2,които взаимно се копирали,но в някакво съотношение щом се заварили или единия надделял над другия заради деленето за да се получи омикрон,а с тях що е станало щом ги няма,ако имунната система на човек им или му позволи лукс за живот

50

Йоан

преди 2 години

Налагането на белега на звяра лежи все още в бъдещето, но избягването на неговото получаване, когато налагането му започне да се осъществява, трябва да се превърне в първостепенна цел за всеки последовател на Христос. Това е напълно постижимо