16

Vs

преди 2 години

Искате ли, за да не натоварваме системата да оставим само погребалните бюра!? Прекалявате! Българското здравеопазване е като дива с Виня с нощна шапчица! Тия с повод натоварват, след повод пак! Много сте зле, *** много!!!

15

Бил Гейтц

преди 2 години

Има човек, има проблем. Ваксинирайте се, за да не товарите системата...

14

Българка

преди 2 години

Тя здравната ви система не е жалка ами е престъпна! Свекър ми като беше с 2 дози ваксина защо не го спасихте от тромбозата? НО като е без ковид го изритахте на частно да си търси съдов хирург и по пътя да почине! Стига вече с тези ваксини!

13

Система

преди 2 години

Ама били сме първи по смъртност от Ковид щото сме се били малко ваксинирали, ми ние пак бяхме първи миналата година по това време и като нямаше ваксини.... Да не говорим че пак бяхме първи по смъртност и като нямаше Ковид... Т.е май ни куца системата - и е май е прав коментиращия в 1-ви коментар с махането на тая система ... току виж сме дали титлата на някои други държави....

12

Анонимен

преди 2 години

Ми щото спряха да пият качествено червено вино отлежало в дъбови бурета с много танини.

11

Анонимен

преди 2 години

Е значи само тия дето се лекуваме сами в къщи не натоварваме системата. Явно тая здравна система явно е толкова жалка, че ако може никой да не ходи да се лекува в болници само тогава ще работи?

10

Асан

преди 2 години

Дофтура 5 химикала има у джеба и 1 слушалка Spirit :)))

9

Анонимен

преди 2 години

Няма да се откажат от пропагандата с добро.

8

Смехурко

преди 2 години

Брей😉😀. Май лекарската професия стана много лесна - има само едно заболяване - ковид. И всичко е последица от него

7

Анонимен

преди 2 години

"Добрата новина е, че около 94 % от болните остават на домашно лечение, но стресът за личните лекари остава", обясни тя. " -тази другарка не разбра ли, че тези 94% всъщност не са болни а само са с позитивен тест между двете неща има голяма разлика.

6

НОШТ

преди 2 години

А тия с прековидни симптоми ще видят сметката на цялото общество

5

Анонимен

преди 2 години

До момента от цирка с измисления вирус ,съм много на плюс. Първо дъртия вампир дето си мислеше че ще живее до двеста години,си набучи експериментални химикали слушайки кунчу трипъл буст ваксаджията, спомина за се и хоп три имотчета в центъра на името на батко. Над половин година в болнични, като преди това, осигуряването бе правилно и хоп валят кинти и от там. Помощи,момощи като спрях да работя открих доста източници на доходи.

4

Истината

преди 2 години

Всеки месец си плащам осигуровките. Ами да се понатовари малко тая здравна система, то голям рев! Вие госпожо, се научете адекватно да лекувате, че тази висока смъртност е и от лошо лечение.

3

Коронакис

преди 2 години

Скука,нещо друго?

2

славянин

преди 2 години

"Намалява броят на болните, усеща се леко разхлабване на напрежението, но всеки ден все още има множество болни. Добрата новина е, че около 94 % от болните остават на домашно лечение, но стресът за личните лекари остава", обясни тя.Разбрахте ли, личните ви лекари са под голям стрес! ''Страшно ви обичат'' и ''сън не ги хваща от мисъл за вас''! Моят личен лекар е вътре в мен, друг нямам и не ми трябва!

1

Асан

преди 2 години

Системата е халифакс... всяко джипи с джип :)))