17

Анонимен

преди 2 години

Добре, че хич не ме влече зимата и хич не ме интересуват цените. Има един лаф, кеф цена няма.

16

Един Българин

преди 2 години

До Борето Братиньо Не ходи на Банско и на Боровец. Там парите отиват у Цеко, който съсипа и Витоша и Банско и Боровец!!! По-добре си дай парите на друга мут-ра , която вреди по-малко на хората, че и на природата ако ще и 86лв да е картата макар да ми се струва че малко си надвишил цените и само пробваш почвата за да снесеш информация на твоя работодател Цеко.

15

столичен лихвар

преди 2 години

Лъжат я веке цел месец съм у боровец и цените са си кат лани

14

местен

преди 2 години

Бедняците моля да не идват

13

bg

преди 2 години

До ДДТне е вярно. Повечето курорти в Алпите откриха сезона този уикенд останалите на 10.12. Сняг има много, условията са перфектни. Дори да трябва да платиш ПСР пак е по-добре

12

Анонимен

преди 2 години

Няма да им стъпя, колкото искат да вдигат цените.

11

Анонимен

преди 2 години

Преди два месеца си резервирах почивката, цените на картите са като преди ковид +10%.И това при положение, че в алпите миналата година си беше почти нулева.

10

ДДТ

преди 2 години

Зимните курорти са обречени.Всички под 2500 м н.в. по целия свят бавно замират. С месец и половина сняг(не навсякъде дори!) си пътник.

9

Анонимен

преди 2 години

кожодери и гърците ще изгонят със скъпотията, жслки търгаши

8

Борето Братиньо

преди 2 години

Картата ще е 85 кинта на Банско и Боровец. Ще покарам няколко пъти. Съветвам ви- не им стъпвайте в заведенията, е там дерат кожи. Има хубави Термо кутии в Декатлон и спокойно може да си носите раница със топла домашна храна отвкъщи. Тъкмо няма да имате и изненадващи чревни инфекции от *** които продават

7

Катето

преди 2 години

Аз съм готвачка в Банско. Шефа вече зареди за целия сезон. Дойде тура със ,смразено телешко и пилешко внос от Бразилия. Картофено пюре на прах от Китай, половин тон сухо мляко и един тон яйчен меланж на прах. Нацепихме до козирката хладилната камера. Шефа каза, че е зел с 10 процента по евтино от миналата година, щот било брак. Заповядайте при нас. Стари Бански домашни гозбици ша ви готвя

6

Нямат проблеми...

преди 2 години

...аз си приориентирах приоритетите и на Банско и Боровец вече не ходя. Разходи давам само за море лятото. Все още намирам начин да не ми излиза скъпо.

5

Bebok

преди 2 години

Не разбирам-къв този "зимен туризъм".Зимата човека седи у къщи и пие винце, щото навънка е мрак, мраз и ужас.

4

аз

преди 2 години

То хубаво пишете, че няма да отидете. Аз също няма да отида. Ама на тях им стига 200 - 300 хиляди човека да отидат и да си напълнят гушите. Ей го. Държавата им помага като иначе беше много загрижена за вируса и спря децата от училище, а сега ще пускат чужденците буща да си влизат в нас. Нищо,че е скъпо.Един чужденец като види, че тук влиза свободно, а в Австрия или Италия му искат тестове, ваксини и т.н. къде ще отиде?И след 2 месеца 5 вълна до ушите,децата пак затворени,ама хотелиерите доволни.

3

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1Наистина е почти двойно, ще се огледам за Италия.

2

хм

преди 2 години

Не може да бъде. Лъжат. По ТВ казаха, че инфлацията е 4-5%.

1

Анонимен

преди 2 години

Сезона започва, тези още не са обявили цени. При 1500 лева годишна карта логиката казва 100 лева дневна карта. Това не са 10-15%, а си е почти дубъл.