34

ттт

преди 2 години

До Леко се съмнявам вируса е в носоглътката, а не в плюнката, и там го има но с малък товар

33

Анонимен

преди 2 години

А пък аз трябваше да ида да ме тестват в 6.30ч., макар че съм от 11.30 до 18ч. После си ходих до нас с обществен транспорт и то 2!!пъти.Чак после пак отидох до у-ще за моите часове. Трябвало всички да идват в едно и също време! Но така иска директорът! Не сакам я да съм добре, я сакам Вуте да е зле!

32

Дедо Пенс

преди 2 години

Е как да се увеличат заплатите на учителите,като те си седят у дома? Увеличете ми и пенцията тогава!

31

Анонимен

преди 2 години

Тука некакъв дарвин нарича хората без зелен сертификат ***. Това ме подсети че вчера във форума един човек със сертификат обясняваше че т.н. *** не знаели че земята била забележете кръгла. Това ме разсмя. Не знаех че сертифицираните умни и красиви смятат земята за кръгла. Това разбира се е смешно, но и тъжмо. Хора не сте ли виждали ГЛОБУС. Има ги по всички книжарници. Дори не е нужно да имате сертификат нито дори да можете да четете за да видите каква е формата на горката земя.

30

Анонимен

преди 2 години

Дискриминация е че децата със зелен сертификат не трябва да се тестват нищо че по принцип могат да заразяват и да се разболяват. Дискриминация е че медиите не поставят този въпрос. Дискриминация е зеления сертификат сам по себе си, защото излиза че е самоцел и има единствено комерсиален ефект но няма здравна полза от него. Той дава права и превилегии на ваксинираните нищо че могат да заразяват и да се разболяват. Следователно имаме САМОЦЕЛ. Сертифицирайте се с цел да получите права и превилегии

29

Анонимен

преди 2 години

Да ,дискриминация е да не се тестват деца със "сертификат" .Ваксиниран пак може да заразява .Като иска министъра сигурна среда ,трябва ако ще се тестват, да се тестват всички .Макар че взе да се вижда лъжата колко голям разпространител са децата .Особено по-малките .

28

Анонимен

преди 2 години

В 07.30 ч. децата трябва да са в у-ще. В колко ч. са станали, за да се приготвят подобаващо? Това е и н кви зиция, предвид и с мах на ти тестове на всичкото отгоре. Изхабената психика си казва думата - сега и склед време.

27

Анонимен

преди 2 години

Глупости, по време нанкомунизма проверяваха на входа на училищата дали си с униформа, сресан, измит и нямаше дискриминация за какво реват сега ?

26

До 123

преди 2 години

В училището на моя син ,организацията беше много добра .Аз и още три майки бяхме доброволки и тестването свърши бързо.Всипки 24деца са с негативни резултати и доволни ,че са в клас.Не прехвърляйте неудачите във вашето училище върху всички.Ускайте смяна на директора.

25

Учителите очакват:

преди 2 години

"да се върне възпитателната роля и функция на българските учители и българското училище". Драги учители,кой да върне вашата роля в училище,освен вие самите?

24

Стига

преди 2 години

Стига толкова!!!! Пълно безобразие!!!! Оставка на Кацата веднага!!! Оставете децата на мира!

23

Анонимен

преди 2 години

Пуснете ги на училище. Те ще ги разболеят с грип, но ще бъде обявено за Корона и предложено масова ваксинация на деца. Ох колко глупаввв народ има.

22

123

преди 2 години

Днес тръгнахме на училище. Трябваше да сме там 8 без 15. Повечето деца и родители за да не закъсняат бяха по- рано и какво стана. Училището заключено - отваряло в 7ч и 45м. А отпред тълпа от хора. Уж да се спазват мерски, а беше пълна лудница. Няма никаква организация. Когато нямаше тестове беше по-добре. Всеки отива в различно време и няма такива струпвания на деца. Сега всички се чудехме какво става.

21

ИМА ВРЕМЕ

преди 2 години

И това ще стане, ама иска още време. Има още пари от плюнки да се правят.

20

мед сестра

преди 2 години

До Леко се съмнявам Всичко за лечение и тестване за '' коронавирус'' е тука има ,тука нема!! както искате го приемайте!

19

славянин

преди 2 години

Тр.пането на политици, ваксинатори и нарковаксъри е въпрос на време!

18

Анонимен

преди 2 години

До Ами СПИН болните?Все пак те могат да заразят здравите и това е за цял живот, а Короната се преживява. Тестове трябва да правят и ваксаните деца. Те ще са със сигурност положителни.

17

БАНко

преди 2 години

СИНДИКАТ ,, ГЕРБ УЧИТЕЛИ" , СИНДИКАТ ,, ГЕРБ ЖЕНИ " , СИНДИКАТ ,, ГЕРБ ДЕЦА" , СИНДИКАТ ,,ГЕРБ КРАДЦИ НА МИЛИАРДИ ".............ЗАБРАВЕТЕ ИМ ГЛУПОСТИТЕ !!!

16

Анонимен

преди 2 години

Време е да спрат глупостите и децата да си тръгнат на училище. Не са им необходими тестове. А психясалите родители на тема корона да си ги държат вкъщи.

15

Тихонов

преди 2 години

Да бе само ще ви вдигаме заплатите на учителите, а децата 3 години не ходят на училище! Не разбрах синдиката какво предлага за децата оттук нататък, защото е недопустимо повече да бъдат спирани от училище!