149

Анонимен

преди 2 години

До Факт- По статистика от 2011-та насам сме с най-восока смъртност в света от всичко и сме най-бързо топящата се нация на планетата. С всичките тия умрели от КОВИД очаквах задръстването по Цариградско да вземе да понамалее ама де тоя късмет. Оказа се че общата смъртност в България не е мръднала. Все същата си е и с 2те години страшна пандемия. Пу майка му стара все на мен ми се слуйчва да лъжат.

148

Анонимен

преди 2 години

Обърнал е да баба си фурката. Нищо не е обърнал. Някой да го *** няма ли да хване да погледне тая скапана статистика дето 2г вече я водим за тоя смешен вирус, опа, пардон, "тая страшна чума". Що не погледнете да видите, че с локдаун и без локдаун, с ваксини и без ваксини, с изолация като Австралия или без мерки като Шведите, всяка "вълна" траеше около 6-7 седмици и после спираше. Мааму стара вече 4 вълни и управляващите кpeтeни продължават да говорят глупости. Който не гледа историята я повтаря

147

Реалист

преди 2 години

Тези класации по принцип винаги са изкривени от това, кога поредната вълна се е развихрила в дадена държава. Примерно на Балканите имаше много новозаразени преди месец-два, а сега са малко. В Бенелюкс преди месец-два имаше малко нови случаи, а сега са много. Това което е относително сравнимо е какъв е дела на починалите от заразените, а това очевАдно зависи от това колко са ваксинираните.

146

Hombre

преди 2 години

Обърната била вълната...само че вече без родителите ми! Та все ми е тая вече....насила отнети животи в рамките на една седмица...Подарък от едни демони дето уж садят "демокрация", ама са се сдушили с дявола!

145

Факт

преди 2 години

За изминалата седмица сме на трето място в света и Европа по регистрирани починали през седмицата на човек от населението. По брой на новите случаи сме на 47 място в света и на 33 място в Европа.

144

Анонимен

преди 2 години

До мдааааа Споко на 2-ро в света сме. Разминахме Северна Македония.

143

Анонимен

преди 2 години

До мдааааа Второ място в Европа сме за миналата седмица. Ама явно е до надута статистика и калпаво здравеопазване, а не до ваксинация, щото след 6то място в класацията няма значение дали си с 70 дози на 100 човека или 290 на 100 за това на кое място си. Виж, топ страните по брой заразени са всички с над 110-120 дози на 100 души. Статистиката я водят в дози на 100 човека и примерно 100 на 100 значи около 50% с две дози.

142

мдааааа

преди 2 години

виждам ,че господина е доволен от постигнатите резултати , а има ли представа на кое място е България по смъртност ,не е лошо да провери ,защото е министър на ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО , все пак???

141

Анонимен

преди 2 години

Българското общество беше оставено буквално да умира, изгубихме над 20 хиляди наши съграждани с COVID-епидемията, а това можеше да бъде избегнато. Можеше и ползата от ваксините да бъде обяснено по-добре. Броят на жертвите у нас е от мащабите на световна война", заяви пред БНР Даниел Лорер от "Продължаваме промяната".Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2021/12/05/lorer-jertvite-s-covid-u-nas-sa-ot-mashtabite-na-svetovna-voina.512939

140

Поручик Ржевски

преди 2 години

Този е повелителя на вирусите, предполагам че пролета ще бие тъпана, че заради неговите мерки дърветата са се разлистили!

139

Анонимен

преди 2 години

БОГ Е ЛЮБОВ ! КЪДЕТО Е БОГ НЯМА БОЛЕСТИ И ВИРУСИ! КОЙТО ЖИВЕЕ В ЛЮБОВ И ВЪРВИ ПО БОЖИЯ ПЪТ Е ВИНАГИ ЗДРАВ И ЩЕ МУ БЪДАТ ДАДЕНИ ВСИЧКИ БЛАГА! ЗАЩОТО ТАКЪВ Е ЗАКОНЪТ НА ВСЕЛЕНАТА

138

Анонимен

преди 2 години

КОВИД Е ПЛАН ЗА НАМЯЛАВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И СЪЗДАВАНЕ НА НОВ СВЕТОВЕН РЕД И БИОРОБОТИ! ТОВА Е! ТЕЖКО ИМ ГОРКО НА НЕМИСЛЕЩИТЕ ПРОСТИ ДУХОВНО БЕДНИ КОЛКО ТРЯБВА ДА НЕ ОБИЧАШ СЕБЕ СИ ТЯЛОТО СИ С КОЕТО СИ СЛУЖИ ДУШАТА НА ЗЕМЯТА ЗА ДА СИ СЛАГАШ ВАКСИНА В НЕГО ПОНЕЖЕ НЯКОЙ ТИ КАЗАЛ И ВНУШИЛ ЧЕ ТРЯБВА. ХА ХА ГОСПОДИ ПРОСТИ ИМ! НЕЩО НЕ ЕСЕ Е ПРОМЕНИЛО ОТ ИДВАНЕТО НА ИСУС - НЕВЯРВАЩИ НЕМИСЛЕЩИ НЕРАЗВИТИ БЕДНИ ДУХОВНО - ОТВРАЩАВАМ СЕ ОТВРАЩАВАМ СЕ!

137

Анонимен

преди 2 години

КОВИД Е ПЛАН ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО - това немислещо просто глупаво неразвито конуматорско седящо тук и незнаещо какво чете зомбирано от разни които го управляват и убиват всячески *** простите хора понеже са на много ниско ниво на интелигентност нямат знанния една книга не са прочели и слагат - на истината! Вие самите носите най големия вирус ЩОТО СТЕ НЕВЕЖИ И НЕРАЗВИТИ! ПО ГОЛЯМ ВИРУС ОТ ТОЯ НЯМА! ЗАТОВА ВИ УПРАВЛЯВАТ ЛЪЖАТ УБИВЯТ КАКТО СИ ИСКАТ

136

Анонимен

преди 2 години

До отвратенгроб няма защото смърт няма - ДЪНОВУМИРА материята душата и съзнанието са вечни!човек много пъти идва на земята и отива в нневидимия свят за да учи това което не е научилЩо за простолюдие що за невежи и неосъзнати духовно бедни неразвити забравили откъде идват хора има?!. Незнаеещи законите на физиката квантовата физика камоли на ВСЕЛЕНАТА! Смъртта е илюзия.

135

Анонимен

преди 2 години

АЙДЕ СТИГА С ТАЗИ ИЗМАМА БЕ ЛЪЖЦИ СЛУГИ НА САТАНИТЕ ЧЕ МИ ПИСНА ДА ВИ СЛУШАМ И ГЛЕДАМ ОТВСЯКЪДЕ ВНУШЕНИЯТА! БОГ Е ЛЮБОВ И СВОБОДА ДУШАТА ПРОИЗЛИЗА ОТ БОГА И НЕЙНОТО ЕСТЕСТВО Е ЛЮБОВ! ХОРАТА НЕ ВЪРВЯТ ПО БОЖИЯ ПЪТ ЗАТОВА СТРАДАТ! ЧОВЕК СЪС ЛАБА ИМУННА С-*** И ОТ НАСТИНКА МОЖЕ ДА УМРЕ НА ФИЗИЧЕСКО НИВО. КОВИД Е ПЛАН ЗА НОВ СВЕТОВЕН РЕД И НАМАЛЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО

134

Пандекс

преди 2 години

...трябва да се изчисли в милилитри. Пандекс 1% има 10мг в 1 мл.

133

Пандекс

преди 2 години

Възрастните и рисковите да НЕ се ваксинират, но да пият профилактично 2 пъти седмично Пандекс по 0.2 мг на кг телесно тегло. Трябва витамин С, Д и цинк също. Ако има болен вкъщи, да се самоизолира и да се вдигне дозата до 0.4 мг на кг телесно тегло и да се пие на всеки 48 часа, докато има контакт с болния. Най-рисковите са рискови както от Ковид, така и от ваксините.

132

Хахаха

преди 2 години

Аз пък вчера влязох в мола със снимка на зелен лист и върху него ръчно изписан текст: зелен сертификат. Чичката от охраната даже не го погледна. Всичките ми познати ходят така само че със снимка на някакъв QR код, разтеглен на целия екран. В малките населени места където няма лаборатория такова животно зелен сертификат няма.

131

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха, виете ли гербари на умрело?

130

отвратен

преди 2 години

Обърнаха земята от трапове за умрелите ,гробищата се разширяват от от село до село и град до град .Обърнахте на хората живота с безхаберието и неадекватността на такива като кацата .Браво на празната каца за обърнатия ковит за сметка на хиляди умрели и първо място по смъртност в света.