14

Анонимен

преди 2 години

Ужасно е наистина. Нито дума за това, че обектът на статията е покойник. Да напишем нещо и за 1300 годишнината на хан Аспарух.

13

ТОЯ ЛИ БЕ!

преди 2 години

Валери Петров и на 100 години да стане, той си остава комунистът, който е настоявал за избивани на всички политически противници на шумкарите. В историята ще остане като приятел на комунистическите кръволоци, умъртвили стотици хиляди българи.

12

Един Българин отново

преди 2 години

"Забележителен преводач"? Без да знае една английска дума "превежда" Сонетите на Шекспир. Превежда ги проф. Марко Минков, но за него нищо! А преводите на Владимир Свинтила и особено неповторимият превод на Кирил Кадийски? Пак нищо, Меворах е "велик".

11

Анонимен

преди 2 години

Поздравления за бездуховността на примитивите!

10

Един Българин

преди 2 години

"Забележителен хуманист" защото е зовял за убийства и смърт?

9

коректор

преди 2 години

"Епизодът от поредицата представя забележителния поет, преводач и хуманист" ...последното да се чете "комунист"!

8

Кичка Бодурова

преди 2 години

На Валерката колко близалки съм му подарила, ей така от любов към поезията и литературата. Стар е и не го вдига, но желанието ООО смукалки близалки

7

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Валери Петров е един глезеник на властта,който в целият си живот е живял гратис. Един евреин без капчица любов към България у Българите. Редови книжник. Но нека каже някой отде му се появиха български имена в паспорта. Защо не си носи Вавилоно-Египетските еврейски имена? Ето това правят евреите,за да останат поне за дълъг период неразкрити като това,което са-napaзuтu и врагове на държавата,в която живеят. Гнус ме е от тоя вампир и злодей книжник! Тежка му пръст!

6

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Валери Петров е един глезеник на властта,който в целият си живот е живял гратис. Един евреин без капчица любов към България у Българите. Редови книжник. Но нека каже отде му се появиха български имена в паспорта. Защо не си носи Вавилоно-Егиоетските еврейски имена? Ето това правят евреите,за да останат поне за дълъг период неразкрити като това,което са-napaзuтu и врагове на държавата,в която живеят. Гнус ме е от тоя вампир и злодей книжник!

5

Анонимен

преди 2 години

Бас държа, че написалия статията не знае за *** на твореца. Невежество и срам.

4

Анонимен

преди 2 години

Червен ***.

3

Един

преди 2 години

Валери Меворах/Петров пише на 25.9.1944 г. в Р. дело: Стреляй верно и забивай ножа дълбоко!

2

Светозар

преди 2 години

Заглавието и съдържанието на статията са изключително подвеждащи и манипулативни, да не кажа друго. Създава се впечатление, че Валери Петров сега навършва 90. Този човек не е жив от 2014 г.

1

читател

преди 2 години

Първата му стихосбирка се казма "Смърт, смърт, смърт..." Песнопойка за осъдените от НС врагове.Илюстрации - М.Бехар