51

Анонимен

преди 2 години

Политиката е нещо като уличен бой, но явно още сте пионерчета и комсомолчета, не можете да възприемете грозната истина :)))

50

Волен

преди 2 години

Подгрявайте белия автобус. Съвсем скоро ще ви трябва.

49

до 69

преди 2 години

Дайте едно доказателство за кражба!

48

Анонимен

преди 2 години

Успех момчета и не забравяйте най важното,хората искат възмездие а именно,крадецът нарцис който ни докара до тук трябва да бъде вкаран в затвора!

47

Бай Марин

преди 2 години

Важното е че Рашков остава. Щом успя да накара yшаците да стиснат за топките бившия си атаман от Банкя и разни негови протежета, значи добре се справя с управлението.

46

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЩе изкарат докато ги свалят с камъни. Ще се джафкат, но кокала няма да пуснат.

45

Анонимен

преди 2 години

Все некой требва да е овчаря на стадото, обаче тез аматьори като ИТН, даже по лошо..... :))) Все пак ги разбирам "харвардчетата", извикаха ги на пожар, след като Славчо се провали с гръм и трясък.......

44

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще си покажат рогата като се има предвид кой кой е. Язък за надеждите на хората, които бяха с нас на протестите през 1989г. Ние тогава се борихме и молихме да има свобода.Нищо друго не сем искали. те ни излъгаха.Обещаваха ни промяна и получихме подмяна. За децата се надявахме да има демокрация и свобода. Но след всичко, на което сме свидетели явно всичко е било напразно. Пропилени години. 30 и повече години напразно. Връщаме се в кота нула. Няма смисъл да се остава повече в България.

43

Продължаваме Прехода

преди 2 години

С дясна политика ще водят лява политика... Пълна безсмислица, ама звучи харвърдско и модерно.

42

Кокорко

преди 2 години

Четворната коалиция ще надмине тройната

41

Анонимен

преди 2 години

Погледнете какво са дали на чалгаря понеже там са най добрите дипломати и енергийни специалисти които ще отнесат камъните за Македония и цената на тока , а БСП добре са ги извозили .

40

Анонимен

преди 2 години

От всички кандидат министри Рашков е най доброто попадение.Инсомнията на плужеека ще бъде пълна!

39

бай ганю

преди 2 години

Звучи добре.Подкрепям.Със времето се доказа че политическите назначения не са ефективни тук трябва да вземат място експерти със голям опит за дълбоки реформи във всяко министерство и институция

38

Колето

преди 2 години

Като гледах отрепките на откриването на парламента , нямам голяма надежда за оправия на ***.
Преди 3 седмици поредния приятел замина, този път за Германия.Каза, че след като 1 път се върнал преди години в ***, втори път докато е жив няма да направи тази грешка отново.

37

Анонимен

преди 2 години

ПП ИМА ТАКЪВ НАРОД имат 25 депутата, БСП ЗА БЪЛГАРИЯ 26 депутата, Продължаваме Промяната 67 депутата, ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНИЕ (ДА България, ДСБ, Зелено движение) 16 депутата. Общо 134 депутата. Манджа с грозде. Нямат си идея как бързо ще се разплете чергата понеже всеки ще я дърпа към себе си. Това са малки партийки с една шепа депутати. Колкото повече партии има в една коалиция-толкова е по- голям риска да се разпарчатоса като фойерверк. Три дена яли, пили и се веселили на хорото.

36

Мерлин Магьосникът

преди 2 години

Дойдох в България и Аз ще бъда Министър на климата. И ще казвам кога ще вали, кога ще ще има суша.....и отвреме на време ще ви друсвам по едно земетресенийце заради греховете ви, та да се опомните.

35

Анонимен

преди 2 години

За бсп съм съгласен. От партия с остриета като галактикос или дрийм тийм, сега виждам корнелия, оня и ония двамата, една каруца хора, а ше вземат цели 4 министерства!

34

Анонимен

преди 2 години

Не зная коя партия спечели, но от 30 години губещите са България и българския народ.

33

Анонимен

преди 2 години

Абе всички се борят със зъби и нокти да хванaт властта за да си клатят краката и гепят милиони, а ние да работим като луди и за жълти стотинки!

32

Анонимен

преди 2 години

СЛАВА СЕВРЮКОВА : Държавата ще се срине.Ще се изредят да я управляват много партии но нищо няма да постигнат. Напротив- ще я крадат!!! Ще минават тия, ония ..И Ще дойде жена която ще оправи нещата.България ще се изправи на крака едва тогаз.