11

Анонимен

преди 2 години

Кокор1о да внимава, защото народа ще му потърси сметка.

10

ГЕРБ полезност

преди 2 години

Ето че и за Инспектор Борисов се отваря работа в новата държава! Ще обикаля с шкодата и ще следи дали се разнасят пликчета в следващия 4 годишен кабинет, ерго ще се борят на равно с нас, против корупцията - бича за България! Успех ГЕРБ!

9

Да

преди 2 години

Браво май ще има положителна промяна

8

user

преди 2 години

Имам чувството, че този или са го удряли или е падал на главата си (многократно). Не изглежда нормален, но може и да са го обладавали в казармата.

7

Анонимен

преди 2 години

Василев, ти си откраднал интелектуална собственост и си я продал тайно от съдружника си. Съдил те е и те е осъдил. Отървал си се със споразумение. Фалирал си собствената си компания Everbread с дълг към чужда държава почти 9 милиона британски паунда. Съдружникът ти каза, че си много умен мошеник. Защо мислиш, че така безнаказано ще опоскате България с партийката си, която парадоксално дори не е регистрирана. Незаконна е партията ви. Нарушавате закони и Конституцията. Засрамете се като лъжете!!!!

6

Анонимен

преди 2 години

Калинките са неизтребими всеки път ги намаляват, а те стават все повече.

5

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Най-лесно е директорът на болница да уволни санитаря и за да го замени с почистващ робот. Може да похарчи 20-50 хил. лв, но роботът бързо ще се изплати от спестените заплати и осигуровки на санитаря, а директорът няма да има проблем пак да взема 100 хил.

4

Анонимен

преди 2 години

То хубаво ще съкратиш 30 000 търтея, но какво ще правиш с 1 милион търтея.......просто питам Асенчо :)))

3

Анонимен

преди 2 години

сметка без кръчмар, режеш администрация на принципа нашу ваши ясно узаконено лов на вещици .

2

КОКОРЧО fanbase

преди 2 години

Поклон Кокорчо! ВЕЛИК!!!!!!!!! (и с огромни топки)

1

Анонимен

преди 2 години

А пликовете на Узунов как ще ги спрете? Дори Рашков си тръгна онзи ден в 14 часа от един ресторант видимо пиян на среща с магистрати. Носеше торбичка. Как ще ги спрете? Защо лъжете ежедневно хората с хипотетични предложения?