59

Реалист

преди 2 години

Аман от ***!

58

дддд

преди 2 години

Имало сигнали,ама не били разследвани дали да истина.Тогава защо го казваш и внушаваш лъжи и съмнения???

57

Романов

преди 2 години

Този министър много папка. От много папкани чак се подул. Един свестен няма в това правителство . Жалко ми е за този народ ,че неможа да си избере нормални хора да го ръководят.

56

Кико

преди 2 години

Черепа е много злопаметен! Винаги връща тъпкано на този който му застане на пътя! И винаги действа с"кучета-палаши"!

55

Morski

преди 2 години

Абе псевдоминистър, то има и ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА КОНСТИТУЦИОННИ НАРУШЕНИЯ НА КИРЧО И РАДО ШИШАРКАТА, АМА НЕЩО СЕ ЗАБРАВЯ Угодно НАПОСЛЕДЪК!

54

Диана

преди 2 години

Работели още върху достоверността на сигналите, но вече резултатите им са ясни, значи - така се произнася въпросния Демерджиев! От.репки са всички БСПари! Аз поне до сега не съм се сблъскала с друг случай - само лъжи, манипулации, фалшификации, мръсотии, всякаква отврат!Недостойни хора да се наричат българи, а камо ли и да ни бъдат водачи..БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

53

Ъхъ!

преди 2 години

И главният свидетел за това бил Божков. Затова очакват Божков да се върне от Дубай и да "наклевети" обилно Гешев. След което, разбира се, махаме Гешев и слагаме на негово място Божков. Цветанов се връща от Сърбия и става управител на ББР , а по-късно и на БНБ ! Ех, живот, здравей, здравей !

52

Анонимен

преди 2 години

Тpоловете на мутрите още не могат да схванат, че независимост на съдебната власт не означава безнаказаност, а това се осигурява като всяка една от трите власти се контролира от другите две власти и това е смисъла на разделение на властите, както е по Конституция.

51

Анонимен

преди 2 години

И съда и прокуратурата ще бъдат демутризирани макар и по-трудно.

50

бай ганю

преди 2 години

Цацатурата и Гешефтурата създадоха един подход на държане и принуждаване чрез компромати на всеки който иска да им играе по свирката.Така тези от ВСС и други не смеят да мръднат дори и да искат иначе лошо им се пише.Всички са навържани един пази друг а той трети и т.н...Ако веригата се скъса някъде ще стане мазало и всички в редичка при бай Ставри

49

ха ха

преди 2 години

Страх тресе кочинката, но за всяко прасенца рано или късно иде Коледа.

48

Случаен минувач

преди 2 години

Целта на Продължаваме Пpocтoтиитe е ясна - овладяване на съдебната власт, безнаказани кражби до пълно изпразване на държавната хазна, връщане на бял кон на Дубайския и на Белградския бандити, обявяването им едва ли не за "спасители" на народа.

47

Пенев

преди 2 години

Тоя явно много пъти е гледал филма :" По заповед на президента ! " Блюдолизец !

46

Анонимен

преди 2 години

Критикуваха Бойко Борисов, че си назначил Главен Прокурор -а сега и те искат да си назначат Удобен Главен Прокурор! А смисъла на Конституцияте не е ли Премиера и Прокурора да не са под една шапка!

45

Случаен минувач

преди 2 години

Нали Янаки Стоилов, старият онанист, вече отправи искане до ВСС за смяна на Гешев. Целият ВСС, дори тези съдии, които са били назначени от БСП, единодушно отхвърли искането и определи мотивите му като "смехотворни". И Стоилов млъкна, защото проумя, че става смешен. Предпочете да стане конституционен съдия. А сега този гoвнаp ще се опитва да разбива ВСС! Драги ми господине (както казваше врабецът на Радичков), съдебната власт е независима по Конституция!

44

77

преди 2 години

Денгите от черепа и мустакатия крадец , трябва да се отработят ,нормално за БГ.

43

Анонимен

преди 2 години

До гледна точка Този не ви ли прилича на мутра? .... по-скоро на шимпанзе от ПП прилича.

42

Анонимен

преди 2 години

Демерджиев: Има сигнали срещу Гешев за престъпни деяния ------ и на тоя *** звездите м,у говорят.

41

Анонимен

преди 2 години

Платените труженици на ГЕРБ-ДПС са изпаднали в пълна истерия. Яко.

40

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ+ДПС+Гешев+Цацаров=ДС