80

Неочаквано тъп

преди 2 години

Лилито си е Лили Иванова. Друга няма да се роди като нея. Сега ми пеят как са мятали, как го поемали, даже някой не плюят а гълтат. Три в едно.

79

Смешко

преди 2 години

До АнонименПрави го за удоволствие. Хората я обичат. Всеки би го направил на нейно място. Изобщо не съм фен на музиката и, но шапка и свалям! Осмиват я завистливци и гадняри само.

78

Анонимен

преди 2 години

Никога не съм й бил фен, нейната кариера е 100% основана на комунизЪма, смешно ми е дори. Но е права, на никого не пречи с нищо. Аз като не ме интересува, не я гледам и не ми пречи. Да е жива и здрава да радва феновете си.

77

Анонимен

преди 2 години

Преди 40 години ебила звезда, сега е посмешище. Съжалявам, но поведението и определено е на е неподходящо.Някой спомена Тина Търнър и Том Джоунс, да ама нукой от тях не се облича и не се държи като тийнеджър.

76

До 83

преди 2 години

Все пак това са сценични костюми, а и тя има хубави крака.

75

Анонимен

преди 2 години

"Нищо не знаят за мен".---------------------------------------------------------Напротив, знаем доста неща. Например че има офицерско звание полковник

74

Ллл

преди 2 години

До ДедоЗащо бе Дедо? Твоят гроб ли ще напълни?За простотията няма почивен ден.

73

ПроСоТо

преди 2 години

.."На Пеко Таков съм снаха"...

72

Катерина

преди 2 години

Умният човек знае кога да спре!

71

Тошо

преди 2 години

Браво Лили, ти си образец за българка от най-висок ранг!Слушайки песните ти, настръхвам !Прекрасни изпълнения с дълбоко съдържание !Пей на този народ, той има нужда от твойте песни и те оценява много точно !

70

Анонимен

преди 2 години

Тоя птеродактил е доказателство, че короната не е опасна.

69

Анонимен

преди 2 години

Тук има някакви индивиди,чието единствено качество в живота е че са млади.И с това си единствено качество,защото друго нямат, се опитват да уязват Гранд дамата на Българската музика.Лили е национално богатство,гордост за България,икона.Прекланят й се царе и президенти.От посолства й носят подаръци и цветя.Моля рожбите на Посредствеността да не я коментират.Ако бяхте поне малко възпитани,щяхте да знаете че възрастта на дамите не се обсъжда и че за великите възраст няма!

68

Анонимен

преди 2 години

Може да пее ,но не е кой знае какво .Истината е че славата й се дължи на комунизма и Тодор Живков .

67

Лилка

преди 2 години

Дай боже всекиму на достолепна възраст да има нейните воля, сила , енергия , упоритост , издържливост и ТАЛАНТ ! Здраве , дълголетие и поклон пред човека и таланта ЛИЛИ ИВАНОВА !

66

.

преди 2 години

Всички я познаваме. Не само в България. А вас, малки злобни човечета-драскачи - някой някокга да е чувал нещо за вас, мижатурки жалки?

65

Педро от Каракас

преди 2 години

Бабуу смени ли памперса?

64

пияница мистик

преди 2 години

След Големият Взрив, при който е възникнала Вселената, Лили Иванова казала: "Помня го, като че ли беше вчера" :)))

63

Лили

преди 2 години

До Щирлиц Е ти примерно си доста ***.

62

Анонимен

преди 2 години

Чрез нейните песни, които пропях на 4 годинки, открих певческия си талант!! Баладите й бяха с толкова трудни вокали и "извивки", но аз чувствах, че мога и трябва да ги изпея. Слушах гласа й като омагьосана - единствено тя привличаше вниманието ми. Чувствам я като кръстница, без да я познавам, но съм "летяла" за нейните концерти! Благодаря ти Лили, неповторима си!

61

Щирлиц

преди 2 години

Лили Иванова беше звезда по времето на социализЪма,защото тя е родена да пее.Продължава да пее и по времето на прехвалената ви демокрация,и то без да се впуска в печелившият нов ...."жанр" чалга.Талантът не се влияе от модерност,печалбарство,той просто е ТАЛАНТ,дар от Бога.Който има две гънки в мозъка и уши,да слуша.А който е на ниво ***к,никой не може да му помогне.