Снимка: БГНЕС

Предстоят три поредни вечери с песните на Лили Иванова в НДК. Концертите ще са на 14, 15 и 16 декември в зала 1. Певицата коментира, че не е отсъствала толкова дълго от сцената, както по време на вълната от коронавируса и това не й е било никак приятно.

"Светът е много различен", призна пред БНТ примата на българската музика Лили Иванова.

Все пак звездата отбеляза, че не е отчаяна." Ние трябва да сме готови да посрещнем всяко предизвикателство. Тези 2 години ми се сториха най-големия кошмар, защото ме разделиха с моята любима публика, с моето щастие", заяви Лили Иванова.

Тя отбеляза, че публиката ѝ е липсвала, като е успяла за 2 години да отдели житото от плявата. Оценила е своето обкръжение, хората, които познава и с които работи. Игнорирам абсолютно всичко. Имам пъклени планове и пъклени идеи, затова и много трудно заспивам, каза Лили Иванова.

"Сутринта като се събудим животът е по-различен и реалността, особено в днешното време, е много различна", допълни примата.

Лили  Иванова отсече, че никой не знае какви времена ще доживеем. "Аз съм готова винаги да посрещна и най-лошото, това съм го възпитала в себе си. И не правя трагедии, по-добре човек да е подготвен за нещо, да внимава какво ще му донесе утрешният ден, а не да си гради пясъчни кули".

Дисциплината за мен е закон, допълни Лили Иванова. Коментира, че е емоционална и това понякога ѝ пречи, но не може да се промени.

Що се отнася до това какво публиката знае за нея, певицата отговори: "Нищо не знаят за мен".

Според нея само Господ бог може да реши докога тя ще пее.

    "Аз смятам, че това, че продължавам концертите си, че продължавам да пея, на никого не преча...", каза още най-обичаната певица.
 

Коментари Напиши коментар

88

Неочаквано тъп

преди 1 месец

Лилито си е Лили Иванова. Друга няма да се роди като нея. Сега ми пеят как са мятали, как го поемали, даже някой не плюят а гълтат. Три в едно.

87

Смешко

преди 1 месец

До АнонименПрави го за удоволствие. Хората я обичат. Всеки би го направил на нейно място. Изобщо не съм фен на музиката и, но шапка и свалям! Осмиват я завистливци и гадняри само.

86

Анонимен

преди 1 месец

Никога не съм й бил фен, нейната кариера е 100% основана на комунизЪма, смешно ми е дори. Но е права, на никого не пречи с нищо. Аз като не ме интересува, не я гледам и не ми пречи. Да е жива и здрава да радва феновете си.