52

Анонимен

преди 2 години

Ако някой иска да научи какво значи АНЕКСИЯ, нека прочете за края на кралство Хавай! Поучителна информация! После да се опита да сравни "анексията" на Кримската република, която с легитимен референдум стана република в състава на Руската федерация! Когато Крим е ОТВОЮВАН от руските войски през 18-ти век от жестокия враг на Русия - Кримскотатарското ханство, Юкрейн не е съществувала! На запад от Крим не е имало държава, били са Дикие степи!

51

Дядя Вова

преди 2 години

Аз пък потвърждавам суврринитета на Тексас, Аляска, Уайоминг и всички останали онеправдани, окрадени и подтискани от Вашингтон щати в неравностойно положение.Свобода за цветнокожите, емигрантите и спрете най-сетне да биете и убивате ***. Искам и Свобода за Куба, Венецуела и Мексико )))

50

джо

преди 2 години

до Анонимен 77 Явно тук някой си изтърва нервите . Не е редно това да е коментар на нормален човек. Редно ли е такъв коментар да бъде допуснат , нали има етични норми?

49

джо

преди 2 години

Трудни дебати особенно след това,което се случи с Косово. Как ще оправдае Байдън двойния аршин. Както каза Президента флага , който се вее е Руски. Така ,че какво приемат или неприемат Американците си е тяхна работа.

48

Крим не е руски

преди 2 години

Българите подкрепяме Украйна по пътя към НАТО и ЕС. Вън руските окупатори

47

Алекс

преди 2 години

Русия вече си взе,каквато и трябваше-Крим и Донбас.Изкуфелия старец Джо може да си плямпа колкото иска.

46

Анонимен

преди 2 години

Окопо 100 милиона са избитите коренни жители на Северна Америка. Не по-малко са жертвите в колониите на "великите сили". Кога разбраха, че това не са хубави неща и започнаха да учат другите?

45

Анонимен

преди 2 години

До 64 Руски наемници обстрелват жилищните сгради в Донецк и Луганск, а опълченците се защитават от украинската армия. Не мислиш ли, че съвсем я объркахме? А руските наемници сигурно в едни окопи с украинската армия, защото точно от там идват снарядите. А Русия праща на обстреляните тирове с хуманитарна помощ. За мен е сложно.

44

Анонимен

преди 2 години

До 69 Зеленски обстрелва и руши градове и села в Донбас. Задай си на въпроса кой живее в тези градове и села и ще получиш отговор на кого обстрелва Зеленски. А така също ще осъзнаеш кой има нужда от медицинска помощ.

43

Анонимен

преди 2 години

Каква намеса пак бе, хора, какви тайни служби? Нали неотдавна САЩ сами признаха, че намеса не е имало? Кога успяха да го забравят?

42

Анонимен

преди 2 години

Вова ги докарва до истерия. Пищят, съскат злобно и стискат юмручета.

41

Въпрос

преди 2 години

На теория решенията в НАТО се вземат колективно от всички членове. Питам се дали наистина някой ще ни пита дали сме съгласни, ако НАТО реши да се намесва във военен конфликт заради Донецк и Луганск.

40

Анонимен

преди 2 години

До Какво следва - Тази тема е вече като изтъркана грамофонна плоча .Целият свят знае какво стана в Украйна и такива многознайковци като тебе стават за смях в желанието си да се изкажат . Пий си ракийцата , а тази тема я остави тя не е за всеки .

39

Точно това правят

преди 2 години

До Анонимен 67: Украйна ще се дестабилизира сама като обстрелва собствените си граждани? ................................................................... Точно това правят, за съжаление. Следите от обстрела на жилищните сгради в Донецк и Луганск, жертвите сред мирното население, полетите на военните дронове, всичко това не може да се скрие. А Зеленски спечели изборите с обещания, че ще защитава правата на сички.

38

Това ще стане

преди 2 години

До Анонимен 62: *** си ти, драги. Не ти е ясно от какво Русия трябва да защити Донецк и Луганск? Ако не си виждал следите от обстрела по жилищни сгради, неведнуж показван по телевизионни репортажи, значи не си искал да ги видиш. Накрая, като вече писах, Донецк и Луганск ще влязат в състава на Руската федерация. Видя се, че от Киев мирно решение на конфликта не може да се очаква.

37

Какво следва

преди 2 години

Русия няма избор. Не може да не защити рускоезичното население в Донбас и Луганск. Ако Киев продължава да воюва с тях, накрая Русия ще ги признае и ще ги приеме в Руската федерация.Тогава, когато се нарушават личната свобода и гражданските права на голяма етническа група, както това става в Украйна, тези хора трябва да имат право най-малкото на автономия, а когато не им се дава, трябва да имат право да се отделят. Така Косово се отдели от Сърбия. И те ще се отделят.

36

И какво се оказва?

преди 2 години

"По информация на Киев - през последните седмици Русия е разположила около 114 000 военнослужещи в северната, източната и южната част на Украйна. В това число около 92 000 сухопътни войници, а останалите от военновъздушните и морските сили". ... Дотук добре. "Тумба-лумба, Русия готви агресия". Но: ..................................................През последните седмици Киев е разположил 120 000 (половината от армията си) военнослужещи край разделителната линия с Донецк и Луганск. За какво?

35

Анонимен

преди 2 години

На САЩ Не и пука за Украйна, като Държава интересува ги Украйна, като Територия за да бъде База на НАТО

34

Слава Україні БРАТЯ

преди 2 години

Герои не вмирають!

33

Анонимен

преди 2 години

Не млънкаха с тази Украйна и това е. Украйна и Русия да си уреждат отношенията, това нас не ни късае.