120

Хак да ни е!

преди 2 години

Остап Бендер ряпа да яде пред Кирчо ментата и Асенчо крадеца. Слави и Тошко Африкански млъкнаха като нас. рани

119

Сатир

преди 2 години

Щом Петков ще е главен жрец, майната ни на всички живи. Ще ни дерат голи и живи.

118

Анонимен

преди 2 години

Нелегитимно правителство, от тарикати и стари муцуни, на мракобесната ДС, и руската БСП, четвърта политическа сила. Дошли на власт с манипулиран вот и ниска избирателна активност.Почтен човек, не би се чувствал комфортно в креслата им, камо ли, да си прави селфи, като тях.

117

Анонимен

преди 2 години

И тарикатите ще се задържат на власт, колкото и чалгарите. Нека се порадват, да си направят снимки, това ще им е. Бъркотията след тях, ще се оправи трудно.Но, както винаги, обикновените хора плащат за капризите, на децата, на комунистите и техните лакеи.

116

Herr Muller

преди 2 години

Давай, Кирчо, давай по-бързо, че се задава финансова зимна виелица от ЕС и Европейския съд. Решили са да ви секнат фондовете, щото според тях политическите разигравания в България говорят за несериозна държава и калпав бизнес партньор. Да видим тогава чорапният екип откъде ще взема заеми и с каква лихва.

115

Анонимен

преди 2 години

ПП не е регистрирана. Това е парадокс. Партия нерегистрирана да спечели изборите е свръх ненормално.

114

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков е попълнил декларация за гражданство с невярно съдържание, през приятел, нотариус. Назначен е в нарушение на конституцията. Незнанието на закона, за което твърди, не го оправдава. Това се отнася за всички. Какъв премиер ще е, щом не знае законите на България?

113

Анонимен

преди 2 години

Мдааа.... сега се пече на бавен огън. Къкрят министрите в собствен сос. Може да пуснат турбото и да ги сготвят набързо, но са избрали рецепта вретено на шиш.. чеверме министри със сос будалаа.

112

Анонимен

преди 2 години

До 125По принцип ние като народ се хилим на смъртта, стига да не ни достигне нас :) За изгорелия автобус немаме вина, искаше ми се да намеря такава, но не открих :) Виновен е македонския шофер, ние немаме вина нито с пътища, нито с нищо :))

111

Анонимен

преди 2 години

БЧК (Български Червен К.омунист) събира хуманитарна помощ за Кирчо и Кокорчо.Два бойни самолета Спартан са натоварени с валериан.Утре ще кацне и още един Спартан с валидол.Нямаме четвърти Спартан за момента - за това започваме да събираме пагони за бъдеще.Откъснете пагон-спасете България!Изказваме благодарност на Х.ейтър Радев за удоволствието да изпратим хуманитарна помощ и да спасим ръчичките на трите маникюристки, където си чупиха ноктите да пишат против генерал Борисов.ЧНГ 2022!

110

до 122

преди 2 години

Исках да напиша Хилят се като напушени. Тези хора нямат усет за нищо и най- вече нямат чувство за емпатия. Потресен съм от наглостта на политици, които над 30 години въртят и сучат да са в системата на заплати. Вече им казват НОВИТЕ.

109

Анонимен

преди 2 години

Кабинета е готов другата седмица. Избират му завески.

108

до 122

преди 2 години

Така е. Дори върнете се на записите където е Янев на магистралата на метри от изгорелия автобус и ще видите Янев как се хили като зелка с онази едрата шефка на пътното с дънките където ходи като ***. Хибят се като напушени. Тези хора нямат усет за нищо и най- вече нямат чувство за емпатия.

107

Анонимен

преди 2 години

Прибирането продължава ПП с широко ококорена усмивка.

106

Анонимен

преди 2 години

Тропосаха набързо България благодарение на фирма, свързана с бившия шеф на Мосад Дани Ятом, воювал срещу джихадистите, правела кампанията на ПП?

105

Анонимен

преди 2 години

Няма да забравя този как се майтапеше и цвилеше усмихнат в деня на катастрофата на Струма. От 100 км. си личи алчната му социопатична жажда да управлява, менажира и величае колко е велик. Киро, не става така брат само да дърпаш лостовете - трябва всеки ден сутрин в пет до късно вечер, няма събота неделя. Ама на родени като този със сребърна лъжичка *** му обяснявай.

104

Анонимен

преди 2 години

Каква прилика между стария и новия наместник на говеждите господари в територията България.И двамата са изключително тъппи и неграмотни.Дори българската граматика не са я научили.Но овчето стадо си заслужава съдбата и трябва да изпие докрай горчивата чаша.Първи по традиция го отнесоха пенсионерите,на които Кокорчо(един отвратителен червей)им спря добавките.Да се готвят и останалите.

103

Анонимен

преди 2 години

По принцип в БГ требва здрава ръка, не крадлива като на Кирчо :))) Тез никой не ги знае у свето, обаче си мислят че правят стартъп, или некакво такова животно, дето не вирее в БГ :)))) Ходил съм на Запад, също в САЩ, познати са ми приомите от "харвардчетата", ако не се осъзнаят какво правят, ДС ще ги елиминира, както и ги издига сега, требва много да внимават с работите :))

102

nikolov

преди 2 години

До БГ?Що не отидеш ти да застанеш там да те видим тебе как ще четеш, реdaл завършен

101

Herr Muller

преди 2 години

Щели да ви оправят, чрез ново поколение с млади хора от калибъра на Бай Рашко Пияндето. Шекспир е казал: "Колко красива изглежда на пръв поглед лъжата." Изборите свършиха. Чакайта следващите!