56

Анонимен

преди 2 години

Те предпазват от смърт рисковите групи! Другите от какво ги предпазват, като този вирус почти не ги застрашава?!? За сметка на това ваксината има шанс да даде негативни реакции и да създаде здравни проблеми в бъдеще!

55

Анонимен

преди 2 години

А ми кюрчиев набиий си ги всичките щом ще те предпазят за да видиш колко мисля за теб ще ти подаря мойте безплатно, а как е.

54

...

преди 2 години

Никой не може да ме предпази от смърт.Оная ти ми рошла ,като хукне с косата няма да пита за зелен сертификат.Даа.

53

до 67

преди 2 години

Винаги може да има апробив, но не и взрив при ваксинираните. Освен това толкова много фалшиви сертификати има, че нищо чудно да не са си слагали ваксина, а да са в системата понеже някой е взел пари уж, че ги е ваксинирал (като случая с онази жена от чужбина, която не си е идвала в Б-я от години, но е записана с поставена ваксина и притежава сертификат без да знае)

52

Анонимен

преди 2 години

Тази вечер ще гледаме "Ваксинатор 4" Ваксинаторът отвръща на удара:)

51

bulava

преди 2 години

Оф боже предпазвали от смърт.Почти всички с ифаркт или удар са си били ваксина 2 седмици преди това.

50

Анонимен

преди 2 години

Какъв *** трябва да си, да заявиш, че нещо ще те предпази от смъртта? Всички ще умрем.

49

Анонимен

преди 2 години

Ама днес в друга статия пише, че петима ваксинирани не са се предпазили от смъртта.

48

До 65

преди 2 години

Я по-добре седни на него да преосмислиш смисъла на живота си!

47

Анонимен

преди 2 години

А аз ша ти навра един кол за ограда да не може да o'cupaш форума. Не се ба'зикам! Сериозно говоря!

46

Анонимен

преди 2 години

Хм, я го питайте професора, той и семейството му ваксинирани ли са? :)

45

Анонимен

преди 2 години

Вярно е, осигуряват на надупчените зелен коридор към вечния живот.

44

ВАКСИНИРАН

преди 2 години

Вчера от любопитство разцепих на две със сатър главата на едно антиваксърче! Да! Вътре нямаше нищо!

43

Анонимен

преди 2 години

Кои ваксини не са страшни, първите, вторите, третите, четвъртите, петите...? На коя игла да започнем лекичко да се притесняваме, че нещо не е наред в тая работа?

42

Анонимен

преди 2 години

"Ваксините срещу COVID-19 предпазват от хоспитализация, смърт и тежко боледуване"-------------------Това ли казвате на хоспитализираните ваксинирани пациенти в отделенията?

41

Анонимен

преди 2 години

А с Кунчев кво стана, ще ни го показват ли? Хайде, искаме да видим новия двойник на Кунчев! Шоуто трябва да продължи! И заместничката на Кунчев трябва да ни покажат, че нали и тя го последвала.

40

Анонимен

преди 2 години

Ваксините не са страшни, предпазват от смърт, освен ако не умреш от ваксината.

39

Коприва

преди 2 години

"Той прогнозира, че ваксините работят и могат да бъдат лесно обновени при необходимост. " Те създателите им прогнозираха над 90% ефективност, после казаха, че се карало по-леко, а сега наблюдаваме претъпкани с ваксинирани болници и странични ефекти, по силата, на които би трябвало незабавно да се прекрати кампанията. Нахални, та чак нагли!

38

Анонимен

преди 2 години

Странно, на fda. gov/ media /151733 / download - изтрийте спейсовете, има 30 страници проучване, което показва, че при ваксинираните има 24% по-висока смъртност от всичко друго освен КОВИД, но заключението, е че това няма общо с ваксините. Данните са на американската агенция по лекарствата, това им е официалния сайт, който иска да гледа. Както казах заключението, е че високата смъртност при ваксинираните не е свързана с ваксините, всеки сам да си прави изводите и да чете.

37

Върбан

преди 2 години

И аз не се страхувам от ваксините, доколкото са доброволни и това се осигурява от конституцията. Реалността обаче е че по целия свят управляващите са се наговорили, или са подкупени, или са заплашени и не спазват конституциите. За пример, след въвеждането на сертификата фъксинациите и тестовете(и новите случаи) подскочиха 2-3 пъти за 1 ден и вече повече от месец е така.Докога ще търпим да ни управляват престъпници?