7

Анонимен

преди 2 години

Забелязъл съм че в българия има много добри специалисти за всяка болежка и здравословен проблем ти преписват "хапче" антибиотик явно са свързани взаимно с аптеките и с заводите помеджу си и доста са доволни доста пари изкарват а неграмотните хора пият като невиждали.

6

Анонимен

преди 2 години

А още повече по неадекватни лекари, които ти предписват генерици според това кой на какви екскурзии и фирмени коктейли е бил. Покрай баща ми научих по 4-5 генерика на бета блокери на крайно различни цени. Навремето мой познат лекар ми каза да спра един антибиотик, който пиех от няколко дена и ми препоръча западен аналог и за 2 дни се оправих с новия.

5

Браво бе

преди 2 години

Е голямо утешение няма що. Южна Италия били преди нас. Демек Северна Африка.

4

В.

преди 2 години

В България има огромен брой професори, които за нищо не стават, а и както навсякъде в европа тук се изкопира американския модел на здравеопазване при който лекарите не лекуват.

3

Анонимен

преди 2 години

Момеков е един от хората, които участваха в дискредитирането на най-ефективното терапевтично средство Ивермектин. Неговото фармакологично изследване има погрешно заключение, според което не препоръчва Ивермектин срещу Ковид.

2

Анонимен

преди 2 години

Пак ли сме втори бе, аман.

1

Анонимен

преди 2 години

В България лекарите най-много "разбират" от "лечение" с антибиотици...