49

Сатир

преди 2 години

До стоян Тоя прогнозира смърта. Честито .

48

Неподкрепящ никого

преди 2 години

Напред момчета! И после "стягам багажа и дим да ме няма"! Ама първо ще ви оправя вас, после себе си... Ние този филм за трети път го гледаме, не сме толкова ***. Ако искахте промяна наистина, трябваше всички партии да участват в правителството. Тогава можеше и да ви повярвам...

47

Анонимен

преди 2 години

Денков да си заминава, не направи нищо за образованието, докато беше министър. Само се оправдава и променя мнението си по 3 пъти на ден, същият като ББ. Отделно влуди цялото съслови с *** си заповеди, които в 98.9% от случайте са неизпълними в родните условия. Кипи безмислена бюрократична дейност главно на хартия.

46

Валерия

преди 2 години

Спецовете по приватиэатция са отново на ВЛАСТ!!!:)))!!

45

баба мара

преди 2 години

б рашков пеканов и в комитова в новото правителство сдс кацаров вън

44

you

преди 2 години

До до гербераститеМного си заблуден.Случайно да си чул да има оседен ефективно политик,депутат или някой на държавна службичка с пет заплати накуп

43

стоян

преди 2 години

Съд и затвор за гербаджийските крадци.Това иска народа.Да го има в предвид всяка следваща власт.

42

Анонимен

преди 2 години

Пeдoфuлът Денков се провали. Махайте го.

41

Лъжлив Съби

преди 2 години

Остави това, ЛъжиКирчо, кажи кога са следващите избори. Имали сме вече Виденово правителство, всички знаем как свърши.

40

Смях

преди 2 години

Приоритет щели да бъдат спирането на корупцията и течовете... А африканските доходи на народа? А жестоката инфлация, която е на път да прерасне в хиперинфлация? Или тези неща не са важни? Важно е това, което се крало от предишните, сега да ктрадете вие... Господ да пази България!

39

до герберастите

преди 2 години

Още ли не сте разбрали, че опг гроб отива на политическото гробище. Толкова ли е трудно да погледнете 15 години назад и да видите съдбата на еднокнижника и шайката му? Разбира се няма да е безнаказано, тепърва ще се среща с бай Ставри.

38

Анонимен

преди 2 години

Младички, зеленички. Въпросът е колко ще слушкат западните господари. Ясно е, че от нас почти нищо не зависи за цялостния просперитет на България.

37

машинист

преди 2 години

Гласувахте за машини - на ви машинна промяна сега. ***. Сърбайте си попарата сега и здраве да ви е.

36

Анонимен

преди 2 години

До анонименПромяната е по-важна от това кой краде и кой не.

35

За България

преди 2 години

За първи път в историята на България се случва да видим преговорите за коалиция на живо. Да се обсъждат политики , а не тайно някакви хора да си договорят разни постове , дори и нищо да не разбират от сферата! Това сигурно много дразни крадливите, корумпирани душици :). Не виждам друга причина да не се даде шанс на тези амбициозни и интелигентни хора.

34

анонимен

преди 2 години

Голяма мистерия. Борисов крал милиарди всяка година , а имаше за всичко и всички.Заплатите се увеличаваха , инфлация 1-2%, кредитен рейтинг на държавата висок,външен дълг-25% от БВП( трети най-нисък в ЕС). Сега след като Борисов не краде и милиардите са налични , се теглят нови милиарди за запушване на дупки, които се появиха след спиране на кражбите и външния дълг премина 40%. Наистина това е най-голямата мистерия в българската политика. Моля някой ако е способен да обясни това

33

Анонимен

преди 2 години

Някой им е обещал на тия момчета и момичета, че няма да ги закачат, каквито и закони да сгазят, стига да си изпълняват задачите. Човешките права вече са на заден план, преследването по политически причини вече е ОК ако е срещу определени партии. Гарантирано от Рашков. Ако ПеПетата си го сложат за шеф на МВР, можеда се каже, че тръгват смело по тънкия лед и скоро ще се видят от другата страна на протеста.

32

до 27

преди 2 години

Абсолютно всички глyпаци "разсъждават", като теб...

31

Анонимен

преди 2 години

Корупцията съществува абсолютно навсякъде по целия свят и никой... не е успял да я неутрализира... В болшинството случаи бюрокрацията... е в пъти по-вредна от корупцията.

30

кир киряков

преди 2 години

До АнонименДа се надяваш тоя вехт комунист да изкорени корупцията е малко глуповато баце!