74

Анонимен

преди 2 години

Само дето в болниците в момента берат душа 7000 българи. А можеха да са ваксинирани и да са в къщи при семействата си.

73

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен91: "о Анонимен 88 Пишеш гл.упости. Хората се страхуват, защото е ясно, че нито ваксините са доразработени, нито лекарствата са безопасни. И ваксинацията, и лечението на заболелите е нещо като руска рулетка." Та последно - да се лекуваме ли или да разчитаме на имунна система? А и съм напълно съгласен с теб, че ваксините са недоразработени, защото на толкова малък брой поставени ваксини (има-няма няколко милиарда) изобщо не може да се прави статистика. Трябва да са поне 10-20 трилиона

72

Анонимен

преди 2 години

Когато фактите говорят, ваксърите цвърчат като мишки. Най-ваксинираите държави са с най-много заразени. Ваксинираните разпространяват заразата. Това е.

71

Върбан

преди 2 години

Тестовете за нищо не стават, авторите им също

70

Анонимен

преди 2 години

Стига бе - до тук - трима уж ваксинирани починали. А какво бихте посъветвали тези, които са инфектирани и *** по 200-300 на ден? До пълно измиране на населението ли така?

69

Анонимен

преди 2 години

До Миналата седмицаЗначи - важно е при заболяване от КОВИД никой да не се лекува с нищо, освен, че е вредно да се ваксинира?

68

Анонимен

преди 2 години

Само не схващам що има опашки пред лабораториите, тва гастъри ли са? Има ли още вярвящи в Ковид мантри?

67

ТЕСТ

преди 2 години

Здравейте дами и господа,Днес провеждаме изследване, целящо изброяване на антиваксърите и класирането им по ниво на простотия.Моля най-простите да се обозначат сега, като цъкнат по един палец надолу на този пост и/и/и да напишат по някоя дивотия като стандартните им.След 15 минути да нацъкат минусъте тези антиваксъри, които се мислят за най-умни.Благодаря предврително!

66

Анонимен

преди 2 години

До КУНЧЕВ КУНЧЕВи ние сме свежии без ваксините ви и ви се смеем на *** глави и децата ви се смеят а кунчев да обясни кой доктор му даде 2 месеца болничен защото това е невъзможно на нас дават по една седмица

65

българин

преди 2 години

До: номер 78 Както искаш ме разбирай. Не е мой проблем!

64

Егати

преди 2 години

Много хора чакат (дори пожелават) много други хора да умрат, за да бъде доказано колко прави са били през цялото време. Дъното на дъното. Пожелавам добро здраве и живот на всеки ваксър и антиваксър. Дори и на тези на които ми идва да им тегля една в коментарите.

63

Шопа

преди 2 години

Я па тая, и днеска нема да се вчскинирам.

62

Анонимен

преди 2 години

До До: номер 69 - За човек, говореш с факти, ми чвузиш повече, като някой тpол от онея видеата в нета, дето си приказват ...

61

българин

преди 2 години

До: номер 75 Бе ходи се боди ако си вярваща бе! Ако вярваш във ваксините кой те спира? Аз никога на никого не съм казал да не се боде. Щом те влече - отивай, ако щеш с четвърта, пета и шеста доза се боди! Защо ме наричаш "фанатик", като фанатичната си ти и такива като тебе? Защо ме караш мен, невярващия да се бода след като не искам?Кой тук е фанатика?Така турците са карали българите да приемат исляма!

60

Анонимен

преди 2 години

Еха! Имам почти 3-4 пъти по-малко новоразранези от Дания! Супер! Ама не разбирам, как имаме над 15ПЪТИ ПОВЕЧЕ хора в болницата?

59

До: номер 69

преди 2 години

Аз не вярвам на нищо. Дори на себе си. Аз само анализирам фактите. А фактите показват, че нито ползи нито вреди се виждат от тези ваксини. Ползи все пак може и да има, но не ги виждаме. А вреди също може да има. И тях не виждаме. За вреди говоря фатални, водещи до смърт! Иначе мои колежки отново (вярващи) отидоха да се набодат с "бустер" и едната пак почна да се оплаква като миналия път - щяла да повръща, но се боде, щото е вярваща! Еми, егати "удоволствието", мерси, не го ща!

58

Анонимен

преди 2 години

Аз съм силно отвратена от нивото на пишещите тук антиваксъри. Преди хвърлях х едно око, за да се посмея, но вече е чак страшно като осъзнаваш колко фанатично, неграмотно се тълкуват събития и данни , с каква стръв се пропагандират лъжи и както изглежда някои им вярват. Потресена съм от нивото на част бг народ.

57

Анонимен

преди 2 години

Я НИ СВЕТНЕТЕ С БРИЛЯНТНА НАУЧНА УБЕДИТЕЛНОСТ, ЧЕ PCR ТЕСТОВЕТЕ И АНТИГЕННИТЕ ТЕСТОВЕ: ЗА PCR - ИНДИКИРАТ САМО И САМО SARS-CoV-2 НО НЕ И ВСИЧКИ ДРУГИ ГРИПНИ ВИРУСИ, КОИТО ОБИЧАЙНО ПРИСЪСТВАТ ВЪВ ВСЕКИ ЧОВЕШКИ ОРГАНИЗЪМ (НОСОГЛЪТКАТА); ЗА АНТИГЕННИТЕ ТЕСТОВЕ - СА САМО И САМО ИСТИНСКИ, А НЕ ФАЛШИВО ПОЛОЖИТЕЛНИ ТЕСТОВЕ!!! ДОКАЗАТЕЛСТВОТО ЗА "ГНИЛАТА ДАНИЯ" Е НИСКОТО СЪОТНОШЕНИЕ НОВОПРИЕТИ НА ЛЕЧЕНИЕ В БОЛНИЦА КЪМ НОВОРЕГИСТРИРАНИТЕ ЗА ДЕНЯ ЗАБОЛЕЛИ.

56

Анонимен

преди 2 години

Някой знае ли кое е доб.ичето, дето дразни пишещите тук? Бау ли е, Мяу ли е, амонимен ли е и къде живее точно?

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Има един *** и неоспорим медицински факт - ваксинираните, въпреки всичко, след време се разболяват, докато преболедувалите -не." Лично познавам 2ма който го карат за втори път. Но тъй като си написал, че е неоспоримо ще им кажа че си въобразяват.