37

Аз

преди 2 години

България е много богата страна, България може да предложи цялата палитра на туристическия бизнес /целогодишен туризъм, скъп туризъм/, както още много възможности, но от ненаситни, алчни дребни душици с огромна липса на етичност към обществото, създало ги, нямат мозък или не искат да делят парсата с останалите.

36

Дависветна

преди 2 години

На българският, мутренски, туристически бизнес не му пука какво казва г-н Драганов.

35

Анонимен

преди 2 години

Туризъм има в Канада! Като им омръзне да ги пецат лосовете в тайгата, отиват в Куба да ги пецат комунистите на Кастро.

34

Анонимен

преди 2 години

СПОРЕД ЕВЕНТУАЛНИЯ НОВ ПРЕМИЕР ДРЕСИРАН В КАНАДА, ТРАДИЦИОННАТА СРЕДА В БЪЛГАРИЯ Е КОРУПЦИЯТА.

33

Дам...

преди 2 години

Пет пари не давам за туризма меко казано!!

32

Да ама Не

преди 2 години

Пишман-бизнесмените в туризма мислят постоянно, как да излъжат държавата, как да измамят туристите, как да не платят на персонала си.

31

слави лиже луна

преди 2 години

дано всички да фалират

30

Анонимен

преди 2 години

Танзания.

29

Анонимен

преди 2 години

Българи виждали ли сте в българия ром с ауди А8 по това може да ги познаеш синджир марка ром каже ли ти добър ден виж от къде изгрява слънцето много измамници и мошенници има от тази нация има една бългърска поговорка младите сигорно не я знаят но възрастните я знаят вълк козината си мени но нрава не на мене по скоро ми приличат на чакали щот вълците не ядът *** та те така и ромите днеска са червени утре са сини другиден зелени по другиден пенбени къде са парите на къде духа вятъра.

28

Анонимен

преди 2 години

Гърция

27

Uncle Adi

преди 2 години

Лакъв туризъм бе другарю. Не виждате ли каква клоака са вашите туристично дестинации. Вижтв "спа столицата" на балканите - Велинград. Вижде Добринище. С какво ще ме привлекат за да отида? Дупки, мизерия, кал и разбита инфраструктура. Просто няма как да ме накарате да отида конкретно в тези 2 дестинации.

26

I'm-дртиВАЙТ-БО

преди 2 години

Ще му цитирам предвиждането, пък тя ще се покаже след 4 месеца само РЕАЛната истина"Ски сезонът ще бъде близо два пъти по-силен от миналата година. Миналата година имахме около 600 хиляди туристи, влезли в страната. Тази година ще бъдат 1,2 млн., докато през 2019 те бяха 1 670 000"

25

I'm-дртиВАЙТ-БО

преди 2 години

Помня мн.добре, как тоя - изКуКуригалият леко Драган4:0 в края на миналата зима и началото на тая година твърде оптимистично ПРОгнозираше едни хубави 8-9 милиона туристи и почиващи през лятото тук у нас, а то кво се оказа... Макар че още НЕ са и публикували РЕАЛните данни, ги виждам маХ. къмто 3,5-4 милиона я има, я няма, т.е. горе-долу са наполовина приходящите и заблудени да кацнат напоследък у Бугарско...

24

уникум !!!

преди 2 години

Сутринта слушах един ЦАРул , как обясняваше , че , една нощувка на човек струвала само 180 лв !!!!

23

ОМЕРТА

преди 2 години

Ако някой почне да рови в Бг-туризма, да си спомни закона неписан.

22

Анонимен

преди 2 години

Един БЕЗплатен съвет за Бг туристическите бизнИсмИени. Ориентирайте се към туристи от Румъния, Албания, Македония та дори и Гърция а по-далечни дестинации, Афганистан, Иран, Сирия и т.н. макар че вторите трудно ще докарате защото имат изисквания непосилни за вас. Виж балканците без изключения са пУмияри като вас.

21

морски

преди 2 години

Мнооого станаха мераклиите за лесни и бързи пари в Туризма. Малко остана за крадене. Затова се случват случки както с Митьо Очите в заведението на Кравата.

20

Клиента е Цар!

преди 2 години

Така трябва да се гледа на гостуващите напр. летовници тук. Говорите за реклама, но измамения турист прави такава антиреклама, че тук сама най-ниски цени могат да накарат нЕкои да дойдат.

19

Анонимен

преди 2 години

Държава в която НЯМА един читав ресторант и на племето му е добре така смятайте за какъв кИнеФ иде речКъв туризъм кви пингвини в Сахара

18

Анонимен

преди 2 години

Защо няма безплатни карти за 21 дни почивка за работниците-трудещите се в предприятията и в общините българи? Не ме интересуват чужденците. Българите искаме да отидем на море и планина.