70

П.К. инк.

преди 2 години

Аман от информация за болести. Писна ни и ни стресира от техните "изявления"

69

Краваря

преди 2 години

Заглавието аз го разбирам така - търсене на теле под вола!

68

Анонимен

преди 2 години

Засега данните показват, че се разпространява бързо, но протича леко. Май Мангъров ще се окаже прав. Напразно го плюхме. Но, така е, светците не ги почитат в собствените им села. И Исус не са го почитали в Назарет.

67

Питащ

преди 2 години

Не е лошо на хората да се обяснява ясно и разбираемо това, което има да се каже. Например колко души ще разберат какво значи "секвениране"? А и медиите го повтарят като папагали, без самите те да разбират какво е това, но ги е срам да си признаят!

66

Анонимен

преди 2 години

До 11Нещо не си в ред. явно си пиинал повечко днес. Обяснявам ти като на нормален човек, а от другата страна има нула.

65

11

преди 2 години

До Анонимен 81 --- Ай да се оправяш - пий и яж повече горчиво. Жабури се с ракийка и после вдишай пАрите.

64

Анонимен

преди 2 години

До 11Да за момента ваксината в Република България е доброволна. Ако искаш се ваксинираш, ако не искаш не се ваксинираш, ако имаш проблеми с шефовете ти относно дали си или не това не опира до задължение има натигеннни и други простотии. Аз не съм ваксиниран и в момента боледувам от това. Доволен ли си. Ако трябва ще сменя работата, но няма да се ваксинирам, ако не стане задължителна, ако си се ваксинирал, защото кунчев е казал така. Твой проблем.Ако искаш да пътуваш до дадени страни се боцни.

63

11

преди 2 години

До Анонимен 78 ----- Ваксината е доброволна?! Ти живееш някъде в друго измерение и изобщо не си в час за какво става дума. Доброволна, мбуаххха хаха!

62

IQ 3.14

преди 2 години

До *** *** невъзпитанникой нищо не спазва, домнуле. щот сме с интелигентност над средната, като нация

61

Анонимен

преди 2 години

До 11Ваксината е доброволна, никой не ти е набил на сила в главата да се ваксинираш, ако си го направил. Какво повеюе може да ти се отговори. виновен ти е кунчев????

60

Анонимен

преди 2 години

До до 74Ще ти дам съвет, ако искаш го приемаш. Гледай напред, а не се кефи на това, че някой е евентуално зле. <АКо ме разбираш за какво говоря. Уважения към теб! и до утре да пишете за него не променя бъдещето ви!

59

до 74

преди 2 години

Още ли не си разбрал защо хората го мразят? Направи всичко възможно да ни вгорчи живота с псевдомедицинските си съвети, платени щедро и прещедро, ей затова. Мислеше, че само ние ще го отнесем, а той е недосегаем.

58

11

преди 2 години

До Анонимен 74 --- Ам да та светна - защото, ако се появи, значи го е карал леко 2 месеца, което е равно на провал за ваксинацията. Ако пък е ритнал топа - пак е провал за ваксинацията. Затова се чудят да го покажат ли или да го скрият - все провал за фъксинацията. Разбра ли сега или трябва да ти се набие информацията насила?

57

Анонимен

преди 2 години

Аз не мога да разбера защо постоянно Кунчев ви е в устата. Дали е добре или зле няма да ви промени нещата и ежедневието. Пожелавам му да бъде добре. Стига с тази злоба вече.Еб.ати племето сте станало. Стегнете са малко!

56

Анонимен

преди 2 години

Търсели омикрон. Пъхнете се в дупката на баба меца да го търсите. Тя уж спи, но не съвсем. Няма да откаже блюдо от търсещи професорки.

55

Анонимен

преди 2 години

Кво се правело? Я, повтори, ако можеш.

54

11

преди 2 години

1,6 X 1,6 X 2 = 5,12. Бахххх маамау, значи Омикрона по-заразен 412% от Уханския оригинал. Тогава защо обявиха пандемия от първоначалния вариант? Тая плещи абсолютни глупости!

53

Анонимен

преди 2 години

До 67 "Кунчев изчезна" Има и вариант филантропите да са го премахнали, за несправяне с ваксинацията

52

Анонимен

преди 2 години

Ако мислите, че ПCР тестовете и кромид експериментаките са крайния етап, грешите, те са само прелюдия към официалната експлоатация на онези "изключително невероятни" меддецински стаклени кофчези, които правят такива "чудеса", които дори Всевишния не може да направи, образно казано. И чието ползване от хората май ще е далеч от пожелателно.

51

Търсете свини!

преди 2 години

Има жълъди.