37

анонимен

преди 2 години

Китай никога няма да се сближи с други. Има си собствена политика. Русия,в сравнение с Китай е икономическо джудже и 10 пъти е по-малка по население.

36

Мичмана

преди 2 години

Войната е на Режимът в Киев срещу мирното население!14000 убити!!!

35

Крим не е руски

преди 2 години

ами то вече има война в Украйна и руските окупатори я започнаха.. 14000 жертви да говорят нещо

34

USSF

преди 2 години

Всеки, който влезе във военен конфликт с Космическа Америка не само ще претърпи крах, но ще изчезне от лицето на Земята. Всякакъв друг вариант е пожелание на не информираните.

33

Анонимен

преди 2 години

Тоя политолог явно е на хранилка при Путин. Среща няма да има. В най-добрия случай Байдън ако е в изключително вастроение може да вдигне телефона на Путин.

32

Анонимен

преди 2 години

Да обадят на г л амавия Зеленски

31

Анонимен

преди 2 години

Украйна - федерация с руски републики, или независими руски републики.

30

Анонимен

преди 2 години

САЩ и Русия си разделиха цяла Германия и цяла Европа, че една никаква Украйна ли няма. Украйна ще бъде разделена на две и ще спре конфликта.

29

запознат

преди 2 години

Вярно е! Войната и то ядрена ще се проведе на американския континент и то по божията заповед!!! Целта ще е да се унищожи злото!!!

28

Мдаа

преди 2 години

Е няма да има естественно - украина ще бьде анексирана нищо няма да остане от нея

27

Ваня

преди 2 години

До кратко и ясно-9 Само подводниците около САЩ -ще ги пратят да плуватв океана!!!

26

Анонимен

преди 2 години

До Handel Воидчката на Сибир, водичката! Тъй, че сближаване има и ще има до моментът до който Путин спре да им се дупи на китайците. След това вече ще има съвсем натурално е...

25

Анонимен

преди 2 години

Ако има военен конфликт няма да има нито Русия , нито Путин , нито Китай.

24

Ха-ха

преди 2 години

Путин ги пържи на слаб огън, докато накрая клекнат и се съгласят на неговото. САЩ бързо губят стратегическите си предимства пред Китай и към 2030г азиатците ще са Недосегаеми-икономически и военно. Американската идея беше да сломят икономически Русия, тя да се предаде и тогава да смачка беззащитни Китай. Това вече се провали и единственият шанс за оцеляване на САЩ минава през съюз с Русия. Нещо, което Путин предлага от 20 години.

23

ВЪПРОС

преди 2 години

Как така няма да има Война между Русия и Украйна ?Та нали Плевнелиев каза че ще има - даже набира Доброволци от ГЕРБ за войници - да ходят да се бият срещу Русия , и да наложат Демокрация в Освободените Територии ?

22

Анонимен

преди 2 години

Беларус - Русия - Китай - Виетнам е новата военна ос.

21

Handel

преди 2 години

"Политолог: Америка се притеснява от сближаването на Русия с Китай" Неграмотен, та дрънка. Китай не се "сближава" с никоя държава, той само ги използва. В случая с Русия очевидно е че иска суровините от Сибир (пазара на китайския ширпотреб той така или иначе вече си го има). Освен това в случая с Русия се залага и на "меката" инвазия - в областите край руско-китайската граница отдавана вече има повече китайци, отколкото руснаци.

20

Анонимен

преди 2 години

Д0 13: и англичани барабар със шотланци, италиянски кралства разни, швейцарци и всякаква европейска мешавица на Австрийската империя!

19

не може да бъде!

преди 2 години

Тази новина е важна за нас,защото за съжаление ако има война ние вероятно ще бъдем въвлечени в нея.Но има и едно успокояващо обстоятелство-на Русия война с Украйна не и трябва!?Да предположим,че ще има война и Русия логично ще я спечели.Но после ще трябва да оправя положението в Украйна,а то е трагично,поне от икономическа гледна точка.Путин много добре разбира,че времето работи за Русия и трябва само да чака Украйна да се самоубие!?И тогава Русия ще си прибере това,което и е откраднато !

18

Анонимен

преди 2 години

До САЩ заразно зло "Русия ако ще напада някой няма да складира военна техника така открито и пред всички спътници,вземете да почнете да мислите вече" Що, къде ще я скрие от сателитите? :))))